Siveno %100 Doğal Yüzey Temizleyici Bitkisel Leke Çıkarıcı Arındırıcı Mermer Fayans Ahşap 500 ml X 2 Adet

65,85 TL
(32,92 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Siveno %100 Doğal Yüzey Temizleyici Bitkisel Leke Çıkarıcı Arındırıcı Mermer Fayans Ahşap 500 ml X 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Forest Trade Satıcı Ünvanı: HASİBE ORMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Vergi Kimlik Numarası: 7110510997
    Bu ürün Forest Trade tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çam Reçinesi ile yüzeyleri parlatarak güvenli bir temizlik sağlar. Temizlenen yüzeylerde ince bir film tabakası oluşturarak kirlenmeyi geciktirir. İçeriğindeki Limon Tuzu, kireci gidererek yüzeyleri parlatmaya destek olur. Yüzeylerde hoş bir koku bırakan doğal parfüme sahiptir. Mermer, fayans, seramik ve ahşap gibi silinebilir tüm yüzeylerde kullanıma uygundur. Kullanım Şekli: Mermer, fayans, seramik ve ahşap gibi silinebilir tüm yüzeylerde kullanılabilir. Yüzeyden 15-20 cm uzaklıkta tutarak püskürtün. Tüy bırakmayan bir bezle temizleyin. Ürün İçeriği ve detayları: Zeytinyağı: Kiri bulunduğu bölgeden yumuşatarak çıkardığı için yüzeylerin zarar görmesini engeller. İçeriğindeki yağ asitleri bulaşıkların daha parlak görünmesini sağlar. Hindistan Cevizi Yağı: Çok güçlü bir antiseptiktir, virüs, bakteri, mantar gibi tehlikeli mikrobik canlıları yok eder. Palm Çekirdeği Yağı: Palm bitkisinden elde edilir. Sabun yapımında çoğunlukla kullanılır. özelliği ile etkili yüzey temizliği sağlar. Hint Yağı: Temizlenen bölgenin daha uzun süre temiz kalmasını sağlar. Hint yağı, aynı zamanda antibakteriyel ve antifungal özellikleri sayesinde bakteri ve mantarlara karşı da oldukça etkilidir. Çam Reçinesi Sabunu: Yüzeyleri parlatarak iyi bir temizlik sağlar. Temizlenen yüzeylerde ince bir film tabakası oluşturarak kirlenmeyi geciktirir. Limon Tuzu: Kireci gidererek yüzeyleri parlatır. Ürün Özellikleri Çevre dostu SIVENO ürünlerimizde, sentetik koku ve boya, petrokimyasal, paraben, SLS ve sentetik köpürtücüler kullanmıyoruz. Ürünlerimizi doğada çözünebilen ve insan sağlığına zarar vermeyen gıda tipi ambalajlarda saklıyoruz. Ürünlerimizi, hayvanlar üzerinde test etmiyor, ürün geliştirme aşamasında kontrollerimizi hücre kültürü laboratuvarlarımızda yapıyoruz. Ürünlerimizde kullandığımız hammadelerimizi BioArge laboratuvarlarımızda test ediyor, %100 doğal formüller geliştirerek doğanın gücünü bilimle birleştiriyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 500 - 750 ml
Geri Bildirim Ver

Siveno Doğal 2'li Yüzey Temizleyici 500 ml siveno110

Evlerin temizlik anlayışlarına göre yüzeylerin temiz olması kimyasal içermiyor olması son derece yeterli bir unsur olarak kabul edilmektedir. Siveno yüzey temizleyici genel olarak çeşitli standartları bir arada bulunduran ve doğal içerikleri ile evlere güven katan bir kategori içinde yer alır. Kişilerin tercihlerine göre tasarlanan ve son derece beğenilen bu ürünlerin birçok noktada tamamlanan ürünler olarak tasarlanması önemli bir ayrıntıdır. Yüzey temizleyicilerinde oldukça önemli olan bir detay da içeriklerindeki kimyasal karışımlardır. Siveno doğal yüzey temizleyici 500 ml bebeklerin emekleme dönemlerinde son derece önemli olarak rol oynayan ürünler olarak değerlendirilir. Bu nedenle birçok noktada el ile temizlenmesi gereken detayları bulunur.

  • Doğal Ürünler ile Evlerin Temizlikleri
  • Her Ev İçin Bir Tercih Seçenekleri
  • Evlerin Deterjan Çözümleri

Siveno Doğal 2'li Yüzey Temizleyici 500 ml siveno110 Deterjanların Doğal Etkileri

Siveno Doğal 2'li Yüzey Temizleyici 500 ml siveno110 Deterjanların Doğal Etkileri

Doğal olarak deterjanların tercihlerine odaklanması ve bu sayede kişilerin taleplerine değer katılması son derece önemli ayrıntılar içermektedir. Bu sebeple birçok kişi için bir ayrıcalık olarak değerlendirilen ve beğenilen ürünlerin sergileniyor olması ayrıca önemli bir detay olarak görülmektedir. Siveno doğal yüzey temizleyici faktörü kişilerin tercihlerine yön veren en önemli etkendir. Bu sebeple her noktada kişilerin tercihleri ile doğru orantılı olarak nitelendirilen ve son derece aktif bir değer ile kullanılan ürünler olarak belirlenmektedir. Siveno110 ev temizliklerinde öncü bir marka olarak kabul edilmektedir. Birçok noktada kişilerin tercihlerine yön veren ve son derece başarılı olan markaların güvenli ve kaliteli ürünlerini kullanıcılarına sunabiliyor olması önemli ayrıntılar içermektedir. Bu nedenle Siveno marka değerini son derece koruyan ve bilinen bir markadır.

Siveno Doğal 2'li Yüzey Temizleyici 500 ml siveno110 ile Tertemiz

Siveno Doğal 2'li Yüzey Temizleyici 500 ml siveno110 ile Tertemiz

Doğal deterjanlar için günümüzde doğala çekim çok ön planda konumlanmaktadır. Yüzey temizleyicilerde önemli bir ayrıntı vardır ki bu da kimyasal oranlarının ne kadar yüksek olup, olmadığıdır. Bu nedenle kullanıcıların Siveno doğal 2'li yüzey temizleyici 500 ml içeriği ile beğenilen ve tercihlerin unsurlarını sergileyen ürünler olarak belirlenmektedir. Doğal yüzey formülü sayesinde ellere zarar vermeden temizliği kolaylaştıran formülü sayesinde yaşam alanlarının mucizesi olmaktadır. Beğenileri toplayan ve doğal özleriyle evlerin natürel temizlik noktasında bakımlarının da yapıldığı Siveno doğal 2'li yüzey temizleyici 500 ml özellikleri her noktada birçok da detay barındırarak kişilerin tercihlerine sunulmaktadır. Rakam olarak sektörde son derece farklı değerler ile satışlara sunulan söz konusu ürünlerin her noktada kişilere uygun ürünler tasarlıyor olması son derece önemli ayrıntılar olarak değerlenmektedir.

Siveno Doğal 2'li Yüzey Temizleyici 500 ml siveno110 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Siveno Doğal 2'li Yüzey Temizleyici 500 ml siveno110 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Bebeklerin doğal bakımlarının ardından, doğal yiyecekler ve şimdide doğal temizleyiciler sektörde yerini almaktadır. Kişilerin tercihlerine yön verebiliyor olması marka güvenliği ile ilgili bir detaydır. Siveno doğal 2'li yüzey temizleyici 500 ml müşteri memnuniyeti odaklı olarak değerlendirilen ve son derece beğenilen bu ürünlerin hemen herkes için bir tercih ürünü olarak kabul edilmesi mümkün olacaktır. Her noktasında bir detay Siveno doğal 2'li yüzey temizleyici 500 ml yorumları kişilerin tercihlerine göre değerlendirilmektedir. Kişilerin ev temizliklerinde önemli bir detay olan doğal ürünler nitelikli bir marka ile güvenle kullanılmaktadır. Yüzey temizleyicilerde tek tek ürünlerin incelenmesi son derece zordur. Bu nedenle güvenli bir marka ya da güvenli bir mecraya ihtiyaç duyulmaktadır. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.