Genel Markalar Falih Rıfkı Atay & Kılık Değiştirmekle Insan Batılı Olmaz

99 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
109,33 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Falih Rıfkı Atay & Kılık Değiştirmekle Insan Batılı Olmaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sedir Kitabevi Satıcı Ünvanı: SABRİ TUNA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8610121843
    Bu ürün Sedir Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1908 yılındaki devrimden sonra dönemin ünlü gazetesi olan Tanin’de gazeteciliğe başladı. Çeşitli gazete ve dergilerde yazıları yayımlandı. Dâhiliye hususi kaleminde katip olarak göreve başladı. Savaş yıllarında Suriye’de Cemal Paşanın yanında ihtiyat zabiti oldu. Savaştan sonra ise Türkçe ve edebiyat öğretmenliği yaptı. I. Dünya Savaşı alanındaki yazılarını ‘’ Ateş ve Güneş ‘’ isimli kitabında topladı. Arkadaşları ile birlikte çıkardığı Akşam gazetesinde Kurtuluş Savaşı ve Atatürk’ü destekleyen yazılar yazdı ve idam isteği ile Divan-ı Harbe verildi. Yargılama uzadı ve İnönü zaferinden sonra serbest bırakıldı. Falih Rıfkı Atay gazetecilik ve yazarlığını yanı sıra 27 yıl boyunca milletvekilliği yaptı. Bedii Faik ile birlikte Dünya gazetesini kurarak burada gazetenin başyazarlığını ölünceye dek sürdürdü. 1950 yılında Dünya gazetesinde DP’ye karşı Atatürk Devrimlerini savundu. Yazıları dönemin ünlü dergilerinde yayınlandı. Atatürk’e olan bağlılığı ile tanınan Cumhuriyet döneminin Türk edebiyatında gezi yazısı türünde en çok eser veren yazar olmuştur. Falih Rıfkı Atay 20 Mart 1971'de hayatını kaybetti. (Tanıtım Bülteninden)

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Falih Rıfkı Atay
Geri Bildirim Ver