SJCAM Rf Uzaktan Kumandalı Monopod Siyah

1.383 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.522 TL

Ürün Bilgileri

SJCAM Rf Uzaktan Kumandalı Monopod Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknostore Satıcı Ünvanı: TEKNOSTORE ELEKTRONİK TİCARET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836045845700011 Vergi Kimlik Numarası: 8360458457
    Bu ürün Teknostore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SJCAM markasının M20, SJ6 ve SJ7 aksiyon kamera modelleri için özel olarak ürettiği uzaktan kumandalı monopod uyumlu kameralar ile birlikte kullanılabilir. Monopod Özellikleri Malzeme: Aluminyum Açık uzunluğu: 90 Cm Renk: Black Ağırlık: 0.1530kg Kumanda Özellikleri Açma - Kapatma Video Kaydı Kontrol Fotoğraf Çekme WiFi Açma - Kapatma Ağırlık: 0.045 KG Boyut: 3.50 x 1.00 x 26.50 CM Paket içeriği 1x Sjcam Kumandalı Monopod 1x Sjcam Uzaktan Kontrol Kumandası 1x Ayarlanabilir Bileklik Askısı Not: Kumanda su altında kullanım için uygun değildir. Kumandanın su geçirmezlik özelliği yoktur. SJCAM Kumandalı Monopod hangi kameralar ile uyumludur? SJCAM Kumandalı Monopod, sadece SJCAM M20, SJCAM SJ6 Legend ve SJ7 Star modelleri ile uyumludur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver