Skechers Claw Hammer Erkek Siyah Spor Ayakkabı 51595 Bkgy

5.099 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 44
Beden Tablosu
40
41
41,5
42,5
43
44
45
46
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Skechers Claw Hammer Erkek Siyah Spor Ayakkabı 51595 Bkgy

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: doğan sport Satıcı Ünvanı: DOĞAN SPOR GİYİM GIDA İNŞAAT TAAHHÜT PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306035562100012 Vergi Kimlik Numarası: 3060355621
    Bu ürün doğan sport tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Polyester ve sentetik malzemelerden üretilmiştir
  • Kolay giyilen, bağcıklı, sportif, konforlu trail tarzı yürüyüş ayakkabısı olarak tasarlanmıştır
  • Ripstop kumaş ve tekli örgü kumaş saya kullanılmıştır
  • Kolayca giymek için elastik streç bağcıklı ön panel mevcuttur
  • Air Cooled Memory Foam yastıklı, konforlu ve hava alma özelliği olan iç taban teknolojisi kullanılmıştır
  • Yanda hafif desenli orta taban detayı bulunmaktadır
  • Yer tutuşu sağlayan, tüm zeminlere uygun esnek dış tabana sahiptir
  • 610 gr ağırlığındadır
  • Topuk yüksekliği 3,8 cm'dir
  • Nefes alabilir tasarıma sahiptir
  • Rahat giymek için topukta çekme halkası bulunur
  • Yan kısımda S logosu mevcuttur

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni92% Pamuk, 8% Elastan
Geri Bildirim Ver

Skechers 51595BKGY Claw Hammer Erkek Siyah Spor Ayakkabı

Skechers 51595 BKGY Claw Hammer erkek siyah spor ayakkabı, modern duruşa sahip olan ergonomik bir üründür. Siyah ve gri renklerinden oluşan ayakkabı tasarımında, bağcık detayı kullanılmıştır. Pürüzsüz yüzeye sahip olan ürünün yanlarında “S” amblemi vardır. Ayakkabı tasarımında her ayakla kolay uyum sağlayan memory foam taban tercih edilmiştir. Yumuşak dokudaki ürünü günlük hayatta ya da sporda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Esnek ve dokulu dış tabana sahip olan ürün, farklı zeminlerde kullanılmaya uygundur. Ayakkabıda darbe etkisinin azalmasını sağlayan orta taban vardır. Kullanışlı ve sportif Skechers spor ayakkabısıyla yürürken kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

  • Kauçuk dış taban tasarımına sahiptir.
  • İç tabanı memory foamdır.
  • Tüm zeminlerde giyilebilir.

Skechers Claw Hammer Spor Ayakkabının Özellikleri Nelerdir?

Skechers Claw Hammer Spor Ayakkabının Özellikleri Nelerdir?

Skechers Claw Hammer erkek spor ayakkabı, siyah ve gri renklerin mükemmel uyumuyla tasarlanmıştır. File görünümünde dış yüzeye sahip olan ürünün dış kenarlarında “S” amblemi bulunur. Ripstop dokulu kumaşla tasarlanan ayakkabı, su tutmaz kaplamaya sahiptir. Bağcıklı stiline sahip olan ürün, dayanıklılık düzeyini arttıran deri kaplama şeklinde üretilmiştir. Günlük kullanıma uygun olan ürünle ayaklarınızı konforunu arttırabilirsiniz. Siyah spor ayakkabısında memory foam iç taban kullanılmıştır. Yüksek teknolojiyle tasarlanan bu iç taban, her ayağa kolayca adapte olur. Tabanın özel dokusu ise yürüyüş sırasında alınan darbeleri hafifletir. Konforlu iç yüzey ve dayanıklı dış yüzeye sahip olan spor ayakkabısıyla gün boyu ayakta kalmaktan korkmazsınız. Skechers 51595 BKGY Claw Hammer erkek siyah spor ayakkabı, ihtiyacınız olan rahatlığı size sunar.

Skechers Claw Hammer Spor Ayakkabının Malzemesi Nasıldır?

Skechers Claw Hammer Spor Ayakkabının Malzemesi Nasıldır?

Skechers Claw Hammer siyah spor ayakkabı, pürüzsüz yüzeye sahip action deri üst yüzey kullanılarak üretilmiştir. Ayakkabının ön panelinde ripstop dokulu kumaş tercih edilmiştir. Ürünün yan kısımlarının yanı sıra yaka bölümlerinde de soğutma etkili kumaş paneller kullanılmıştır. Siyah spor ayakkabı tasarımında kullanılan tüm materyaller oldukça kalitelidir. Dayanıklı ve rahat kullanıma sahip olan siyah spor ayakkabısını uzun yıllar aynı şekilde kullanabilirsiniz. Güçlendirilmiş dikişli kaplamaya sahip olan spor ayakkabısı ayağınızı dışarıdan gelecek hafif ve orta şiddetli darbelere karşı korur. Ürün tabanı, tüm zeminlerde kullanıma uygundur. Dokulu yüzeye sahip olan taban tasarımı sayesinde ayakkabıyı kaygan zeminde dahi rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Skechers Claw Hammer erkek siyah spor ayakkabı - 51595 BKGY ile keyifli ve konforlu zaman geçirebilirsiniz.

Skechers Claw Hammer Spor Ayakkabı Rahat Mıdır?

Skechers Claw Hammer Spor Ayakkabı Rahat Mıdır?

Skechers Claw Hammer erkek siyah spor ayakkabı, oldukça rahat bir tasarıma sahiptir. Ürünün iç tabanında tercih edilen memory foam, uzun süren ayakta kalma sürelerini sizin için daha rahat hâle getirir. Esnek yapıya sahip olan ürün, kolayca ayağınızın şeklini alır. Yumuşak dokulu taban tasarımı ve dayanıklı dış yüzeyi sayesinde ayakkabıyı dilediğiniz her koşulda rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Günlük kullanıma uygun olan spor ayakkabısını, egzersiz sırasında ya da koşu yaparken kullanabilirsiniz. Ürün, özel taban tasarımıyla farklı zemin ve hava koşullarında rahatlıkla giyilebilir. Darbe etkisi azaltan taban, zorlu arazi koşullarında ayaklarınızın zarar görmesini önler. Modern ve şık tasarıma sahip olan Skechers siyah spor ayakkabısı her erkeğin dolabında olması gereken ergonomik bir üründür. Siyah spor ayakkabısını edinerek siz de kendinize bir iyilik yapabilirsiniz. Ürün hakkındaki kullanıcı deneyimlerini merak ediyorsanız Skechers Claw Hammer erkek siyah spor ayakkabı yorumlarını okuyabilirsiniz. Skechers Claw Hammer spor ayakkabısını uygun fiyat ve yüksek kalite garantisiyle Trendyol’dan satın alabilirsiniz.