Skin Accents 5 Adet Kök Hücre Ampul Alman Serum Dermaroller Dermapen Cilt Bakım Serumu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Skin Accents 5 Adet Kök Hücre Ampul Alman Serum Dermaroller Dermapen Cilt Bakım Serumu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KADINSHOP Satıcı Ünvanı: BAKIN KOZMETİK MEDİKAL OTOMOTİV TEKSTİL İNŞAAT İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0132072627129934 Vergi Kimlik Numarası: 1320726271
    Bu ürün KADINSHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cildin esnekliğini ve elastikiyetini arttırır
  • Kök hücreleri canlandırır ve arttırmaya yardımcı olur
  • Çizgileri ve kırışıklıkarı sıkılaştırmaya yardımcı olur
  • Pürüzsüz, genç bir görünüm kazandırmaya çalışır
  • Cildi nemlendirir ve nemli tutar
  • Antioksida
  • Kullanım Şekli:Ampulü dikkatlice kırın ve elinize dökün
  • Uygulama bölgesine nazikçe sürün ve yayınAmbalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Tip Ampul
Geri Bildirim Ver

Skin Accents 4251059300376 5 Adet Kök Hücre Ampul Serum Alman Dermaroller Cilt Bakım Serumu

Skin Accents 5 adet Alman kök hücre cilt bakım ampulü, cildinizi baştan aşağı yenileyecek ve tazeleyecek bir üründür. Aktif bileşenler içeren bu cilt bakım ürünü, kırışıkları azaltma ve kök hücreleri yenileme gibi özellikleriyle ön plana çıkar. Cildin sıkılaşmasına ve esnekleşmesine katkıda bulunur. Zengin antioksidan içeriği ciltte neredeyse botoks etkisi yaratır ve genç bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olur. Ürünü ister tek başına ister dermapen ya da dermaroller gibi işlemlerden önce cildi hazırlamak için kullanabilirsiniz. Ürün, Almanya menşeilidir ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylıdır. Profesyonel işlemlerle ya da kişisel kullanım için uygundur. Skin Accents 5 adet kök hücre ampulü içeren, paket şeklinde bir üründür. Her ampul 2 ml’dir.

  • Kök hücreleri yeniler ve kırışıkları azaltır.
  • Almanya menşeili bir üründür.
  • Paket 5 adet ampul içerir.

Skin Accents 5 Adet Kök Hücre Ampül Nedir?

Skin Accents 5 Adet Kök Hücre Ampül Nedir?

Skin Accents 5 adet kök hücre cilt bakım ampulü, cildin daha genç bir görünüm kazanmasına yardımcı olan bir aktif bileşen kompleksidir. Cildin kök hücrelerini uyarıp yenileyerek tazelenmiş bir görünüm sağlar. Bu ürünün içerisinde bitki özlü birçok kök hücre bulunur. Bu bitkisel bileşenler arasında karpuz özü, hibiscus çiçek özü, acaia özü, elma çekirdeği ekstratı, Hint yağı özü vardır. Bu bitkisel özler ciltteki kırışıklar ve çizgileri en aza indirmeye yardımcı olur. Ürünün içerisinde birçok antioksidan madde de mevcuttur. Yine son zamanlarda cilt bakım ürünlerinin gözde bileşeni ve sağlıklı bir cilt için büyük faydaları olan hyaluronik asit içerir. Skin Accents 5 adet kök hücre ampul, dermapen ve dermaroller gibi kozmetik cilt işlemlerinin seans aralarında cildi hazırlamak ve işlemlerin etkisini artırmak için kullanılabilir.

Skin Accents Cilt Bakım Ampülün Faydaları Nelerdir?

Skin Accents ampul zengin içeriğiyle cildin ışıl ışıl parlamasını, gerginleşmesini ve pürüzsüzleşmesini sağlayan bir cilt bakım serumudur. Ürün cildin gençleşmesine, kırışıklıkların ve çizgilerin azalmasına yardımcı olur. Ürün içeriğinde birçok bitki özü vardır ve bu özler, cilt kök hücrelerinin yenilenmesini sağlar. Yine bu bitki özleri rahatlatıcı etkiye sahiptir. Bu sayede ciltte oluşacak hassasiyeti de en aza indirir. Dış etkenlere bağlı gelişen serbest radikallerle ve stresin ciltte yarattığı tahribatla savaşır. İçerikteki hyaluronik asit ise cildin pürüzsüz bir görünüm kazanmasına ve yoğun bir şekilde nemlenmesine yardımcı olur. Antioksidanlar ve tüm ürün içeriği ciltte botoks etkisi yaratarak doğal olarak gergin bir görünüm kazandırır. Skin Accents 5 adet Alman kök hücre cilt bakım ampulü yorumlarında, ürünün cildi derinlemesine nemlendirdiğine ve sıkı görünüm sağladığına sıkça değinilmektedir.

Skin AccentsAlman Cilt Bakım Ampül Kimler İçindir?

Skin Accents 5 adet Alman kök hücre cilt bakım ampulü pürüzsüz, genç, elastik ve gergin bir cilde kavuşmak isteyen herkes için uygundur. İçeriğini çoğunlukla bitki özleri oluşturduğu için hassas cildi olanlar için de uygundur. Dermapen ve dermaroller gibi kozmetik işlemler yaptıranlar tarafından da rahatlıkla kullanılabilir. Cildinde yaş almaya ya da diğer dış etkenlere bağlı olarak kırışıklık gelişenlerin tercih edebileceği bir üründür. Ayrıca cilt kuruluğu problemi yaşayan kişiler de bu sorunlarını çözmek kullanabilirler. Bu cilt bakım ampulünün etkisini düzenli kullanımla görebilirsiniz. Skin Accents 5 adet Alman kök hücre cilt bakım ampulü fiyatını öğrenmek, ürünü ekonomik anlamda zorlanmadan ve hızlı kargo seçenekleriyle satın almak isterseniz Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz.