SKV MOBILE Iphone 12 Tam Ekran Koruyucu Kırılmaz Cam

Çok Al, Az Öde!
1 x  75,90 TL
%20 indirim
4 x  60,72 TL
242,88 TL
%25 indirim
5 x  56,93 TL
284,63 TL
%29 indirim
6 x  53,89 TL
323,33 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SKV MOBILE Iphone 12 Tam Ekran Koruyucu Kırılmaz Cam

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SKV MOBİLE Satıcı Ünvanı: SEYFULLAH KAZANCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4991559851600001 Vergi Kimlik Numarası: 5410353650
    Bu ürün SKV MOBİLE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cam Ekran Koruyucu, ekranınızı kırılmaya, çatlamaya ve çizilmeye karşı korur. Ekranı tamamen kaplayarak üstün koruyuculuk sağlar. ultra inceliğe sahip tasarımı sayesinde muhteşem netlik sunar. Saniyeler içinde uygulayın ve hemen kullanmaya başlayın. Patlama önleyici tasarımıyla kırılsa dahi ekranınıza ve çevreye zarar vermez. Herhangi bir renk ve çözünürlük kaybına sebep olmadan cihazınızın ekranını korur. Ürünü kesinlikle aydınlıkta ve tozsuz ortamda uygulayın Uygulamadan önce ekranı iyice temizleyin ve yüzeyi kurulayın. 1-Koruyucu tabakayı yapışkan tarafından çıkartırken ürünün yapışkan tarafı altta kalacak şekilde tutup hemen uygulayın bekletmeyin toz kaçabilir 2-Koruyucuyu ekrana dikkatlice hizalayın ve yavaşça ekrana uygulayın. 3-Koruyucunun ortasına hafifçe bastırın ve kabarcıkları çıkarın.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone 12
Geri Bildirim Ver