SKV MOBILE Iphone Xr Tam Kapatan Cam Ekran Koruyucu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SKV MOBILE Iphone Xr Tam Kapatan Cam Ekran Koruyucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SKV MOBİLE Satıcı Ünvanı: SEYFULLAH KAZANCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4991559851600001 Vergi Kimlik Numarası: 5410353650
    Bu ürün SKV MOBİLE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cam Ekran Koruyucu, ekranınızı kırılmaya, çatlamaya ve çizilmeye karşı korur. Ekranı tamamen kaplayarak üstün koruyuculuk sağlar. ultra inceliğe sahip tasarımı sayesinde muhteşem netlik sunar. Saniyeler içinde uygulayın ve hemen kullanmaya başlayın. Patlama önleyici tasarımıyla kırılsa dahi ekranınıza ve çevreye zarar vermez. Herhangi bir renk ve çözünürlük kaybına sebep olmadan cihazınızın ekranını korur. Ürünü kesinlikle aydınlıkta ve tozsuz ortamda uygulayın Uygulamadan önce ekranı iyice temizleyin ve yüzeyi kurulayın. 1-Koruyucu tabakayı yapışkan tarafından çıkartırken ürünün yapışkan tarafı altta kalacak şekilde tutup hemen uygulayın bekletmeyin toz kaçabilir 2-Koruyucuyu ekrana dikkatlice hizalayın ve yavaşça ekrana uygulayın. 3-Koruyucunun ortasına hafifçe bastırın ve kabarcıkları çıkarın.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone XR
Geri Bildirim Ver

SKV MOBILE Iphone Xr Tam Kapatan Cam Ekran Koruyucu

iPhone XR akıllı cep telefonu modeli, müşteriler için işlevsel özelliklerle donatılan teknolojik bir alettir. Bu tür akıllı cihazların çıkması, beraberinde de kullanılacak aksesuar çeşitlerinin artmasını sağlar. Hassas teknolojik özelliklere sahip cep telefonlarını kullanırken koruyucu ürünlerin de kullanılması gerekebilir. SKV MOBILE iPhone XR tam kapatan cam ekran koruyucu cihazınızın yüzeyini korumaya yardımcı olabilecek bir üründür. Günlük hayatta akıllı cep telefonları hemen hemen her yerde kullanılır. Kullanım sırasında çok temasta bulunduğunuz yüzey ise ekranlardır. Ekranı dışarıdan gelebilecek çizikler ve darbelere karşı korumayı sağlayan, SKV MOBILE tam kapatan cam ekran koruyucu oldukça kullanışlı bir üründür. Telefonunuzun yüzeyini tam kapatarak ekranla birebir uyum sağlar. İnce ve hafif yapısıyla taşıma kolaylığı sunar.

  • Ekranı tam kapatan cam materyal
  • Darbelere karşı maksimum koruma
  • Uzun ömürlü kullanım

SKV MOBILE iPhone XR Tam Ekran Koruyucu Özellikleri

SKV MOBILE iPhone XR Tam Ekran Koruyucu Özellikleri

Müşteriler, akıllı telefon satın aldıklarında uzun ömürlü kullanım için telefonlarına ekran koruyucu cam takarlar. iPhone XR tam ekran koruyucu cihazla birlikte alındığı zaman baştan doğabilecek hasarların önüne geçmiş olunur. Tamamı cam olan ürün, cihazın ön yüzüne takılır. Telefonu çarpmalara, çizilmelere ve deformasyonlara karşı koruyarak sizlere fayda sağlar. Kaliteli materyalden üretilmesi, bu aksesuarı uzun ömürlü kılar. Cam oluşu sayesinde net görüntü almanıza yardımcı olur. Çok büyük darbelerde parçalanmaz. Aynı zamanda telefonunuza ait olan ana yüzeyi iyi sevide korur. Ürünün hafif ve ince yapısı sayesinde dokunmatik özelliğe sahip olan ekran hiçbir şekilde etkilemez. Bu model iPhone XR cihazıyla tamamem uyumludur. Akıllı cihazınızı korumasının yanında ekstra olarak iPhone XR modele şıklık katar. Ürünün ekrana takılması ise oldukça kolay ve pratik şekilde yapılabilir.

SKV MOBILE iPhone XR Cam Ekran Koruyucu Avantajları

SKV MOBILE iPhone XR Cam Ekran Koruyucu Avantajları

İşlevsel ve fonksiyonel olarak önem taşıyan akıllı cihazları korumak son derece önem arz eder. Gün içerisinde telefonlar, sizinle birlikte her yerde bulunur. İnsanlar, akıllı cep telefonlarını taşırken genel olarak çantalarını tercih ederler. Çantada başka eşyaların olması, ekranın çizilmesine sebebiyet verebilir. SKV MOBILE iPhone XR tam kapatan cam ekran koruyucu kullananlar, ürünü satın almak isteyen kişilere fikir verir. Ekranı tam kaplayan cam koruyucu sayesinde ister çantanızdaki kalabalık eşyaların içinde isterseniz de düşürüp çarptığınızda ekranınızı maksimum seviyede korumayı sağlamak için markanın cam ekran koruyucusunu tercih edebilirsiniz. Ürün, iPhone XR cihazın ekranından kolayca çıkar. Ekranda da herhangi bir iz ya da leke bırakmaz. Bu seçeneği hem özellikleri hem de fiyat aralığıyla inceleyebilirsiniz. Avantajlı bir şekilde bu modele sahip olabilirsiniz.

SKV MOBILE iPhone XR Tam Kapatan Cam Ekran Koruyucu Fiyatı

SKV MOBILE iPhone XR Tam Kapatan Cam Ekran Koruyucu Fiyatı

SKV MOBILE iPhone XR cam ekran koruyucu, akıllı cihazınızın yüzeylerinin güvenli ve uzun ömürlü kullanılması için tasarlanmış kullanışlı bir üründür. SKV MOBILE ürünleri de son derece kaliteli malzemelerden tasarlanır. SKV MOBILE iPhone XR tam kapatan cam ekran koruyucu yorum yapan kişiler çoğu zaman ürünün, cihazın ekranını oldukça iyi bir şekilde koruduğundan bahsederler. SKV MOBILE iPhone XR tam kapatan cam ekran koruyucu fiyat olarak bazı dönemlerde değişiklik gösterebilir. Ama genel olarak farklı müşterilerin bütçelerine hitap edecek şekildedir. Fiyat belirlemede ise modele ait tüm özellikler göz önünde bulundurulur. Bu açıdan aksesuarın fiyat ve performans ürünü olduğu söylenebilir. Siz de iPhone XR cihazınızı darbe, çizilme ya da deformasyon durumlarına karşı korumak için bu modeli inceleyebilirsiniz. Trendyol üzerinden hızlı bir şekilde siparişinizi oluşturabilirsiniz.