Skygo Silah Kupa Bardak

306 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Skygo Silah Kupa Bardak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SABUNCUOĞLU Satıcı Ünvanı: İDRİS AYGÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 0240064254
    Bu ürün SABUNCUOĞLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çay, kahve doldur yoksa ölürsün sizin yeni sloganınız olacak. Ofisinizde fark yaratmak isterseniz tam size göre bir kupa bardak. Sabahları hem sizi hem de etrafınızdakileri kendine getirecek en ilginç kupa bardağa merhaba deyin. Gun mug ile içinizdeki gerginliği orijinal bir şekilde ortaya koyabilecek güne farklı başlayabileceksiniz. Silah kupa bardak ile bir şeyler içerken kendinizi film oyuncusu gibi hissetmemeniz mümkün değil. Ürün özellikleri: Kaliteli porselen malzemeden üretilmiştir. Kulpu silah şeklindedir. Siyah beyaz renklidir. Karışık renklerde gönderilecektir. Ürün ölçüleri: Bardak çapı : 9 cm Yükseklik : 12 cm Silah ile birlikte uzunluk : 23 cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 1
  • Kişi Sayısı 1 Kişilik
Geri Bildirim Ver

Skygo Silah Kupa Bardak

Çay ve kahve, yorucu iş günlerinin ve günlük hayatın vazgeçilmez içecekleri arasında yer alan önemli içecekler olarak kabul edilir. Keyifli bir içeceğin ardında yatan güzel detaylardan biri de kupaların ilginç şekilleridir. Silah şeklinde kupa modelleri son zamanların dikkat çeken bardakları arasında yer alır. Ofisinizde ya da evinizde fark yaratmak ve keyifli bir an yaşamak istiyorsanız siz de bu kupaya sahip olabilirsiniz. Porselen yapıya sahip olan bu bardak çizilmelere karşı özel malzemelerden üretilerek oluşabilecek hasarlardan iç ve dış yapıyı korur. Silah kulp detayıyla siyah ve beyaz renklerde satılan bu model oldukça ilginç bir tasarıma sahiptir. Silah kupalarla sevdiklerinizi ve yakın çevrenizi eğlenceli bir şekilde kendine getirerek anın keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

  • İlginç ve göz alıcı tasarım
  • Porselen yapı
  • Siyah ve beyazın uyumu

Göz Alıcı Tasarıma Sahip Skygo Silah Kupa

Göz Alıcı Tasarıma Sahip Skygo Silah Kupa

Her ihtiyaca ve zevke göre tasarlanan birbirinden ilginç şekillere sahip kupalar bulunur. Bunların içinden gençlerin göz zevkine hitap eden silah bardak modelleri içilen içeceklerin daha keyifli bir hal almasını sağlar. Göz alıcı ve benzersiz bir tasarımla üretilen bu model mutfağınızın dekorasyonunu tamamlarken eğlenceli formu ile keyif verir. Özenle seçilen malzemelerin birleşmesiyle üretilen Skygo silah kupa bardak uzun ömürlü bir kullanım sağlar. İç haznesini ve dış katmanını kolayca temizleyerek çizilmelerin önüne geçebilirsiniz. Porselen yapısı sayesinde içeceklerinizi uzun süre sıcak tutarak keyifle yudumlayabilirsiniz. Eğlenceli tasarımı sayesinde sevdiklerinizde keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Hayallerinizin ötesinde göz alıcı bir yapıyla tasarlanan bu modele uygun fiyatlarla güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz. Beyaz ve siyah renk seçenekleriyle dostlarınızla, yakın çevrenizle içilen kahvelerinizi ve çay saatlerinizi unutulmayacak dakikalara çevirebilirsiniz.

Siyah ve Beyazın Uyumu ile Skygo Silah Kupa Bardak

Siyah ve Beyazın Uyumu ile Skygo Silah Kupa Bardak

Tek başınıza ya da dostlarınızla güzel bir sohbette size eşlik edecek bardakların önemi oldukça büyüktür. Eğlenceli dakikalar ve keyifli zamanların muhteşem enerjisini hissetmek adına sizin için üretilen silahlı kupa bardaklar sohbetinizin güzel bir parçasıdır. Elinizden düşürmeden kullandığınız bardakların kaliteli olması ve göze hitap etmesi oldukça önemlidir. Soft ve mat renklerden hoşlanıyorsanız siyah ve beyazın güzelliğini yansıtan silah kupa bardaklar tam size göre üretilir. Esprili ve eğlenceli bir figüre sahip olan bir modeldir ve kullanışlı bir yapısı da vardır. Siyahın en güzel tonu kullanılır ve mat tasarımı sayesinde dikkatleri üzerine toplar. Beyazın parlaklığı sayesinde de sohbetlerinize canlılık katarak arkadaşlarınızla keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Sağlıklı ve kullanışlı malzemelerden üretilen, siyah ve beyazın güzelliğini yansıtan, keyifli anlar yaşatacak kupalara sahip olabilirsiniz.

Bütçe Dostu Skygo Silah Kupa Bardak Fiyatları

Bütçe Dostu Skygo Silah Kupa Bardak Fiyatları

Çay veya kahvelerinizi hatta soğuk içeceklerinizi yudumlarken eğlenceli dakikalar geçirerek sohbet etmek oldukça önemlidir. Günün yorgunluğunu ve sabahın uykusuzluğunu üzerinizden atmak için içilen içeceklerin keyifli hale gelmesi sizi kendinize getirir. Dekoratif olarak göze hitap eden silah şeklinde bardak çeşitleri sevdiklerinizle keyifli sohbetlerinize eşlik eder. Porselen yapısı sayesinde silah şeklinde kupa bardak çatlamaları ve kırılmaları önleyerek uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Bardak çapı 9 cm yüksekliği ise 12 cm olan modelin geniş iç hacmi sayesinde istediğiniz kadar çay veya kahve içebilirsiniz. Tabanca bardakların özel tasarımları sayesinde arkadaşlarınızla ve çevrenizle sohbet ederken keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Pek çok özelliği içinde barındıran ve geniş bir fiyat aralığına sahip olan kupalar sayesinde bütçenize uygun seçimler yapabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Skygo Silah Kupa Bardak kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Göz zevkinize hitap edecek Skygo silah kupa bardak fiyatlarına Trendyol’dan ulaşarak hızlıca satın alabilirsiniz.