Sleepy Natural 5 No 48 Adet Junior Jumbo (11-18 Kg) Bebek Bezi

274,90 TL
(5,73 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
3 Adet ve Üzeri %7 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
274,95 TL
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sleepy Natural 5 No 48 Adet Junior Jumbo (11-18 Kg) Bebek Bezi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Türksoy Satıcı Ünvanı: OKTAY TÜRKSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8810325057
    Bu ürün Türksoy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sleepy Sensitive'in dış yüzeyini oluşturan tekstil kumaş tabakası, tamamen saf su ile dokunmuştur. Bu dokuma işlemi, kumaşı oluşturan liflerin bir düzlem üzerine serilmesi ve ardından milyonlarca küçük su tanesinin liflerin içerisinden geçerek liflerin birbirlerine bağlanmasıyla gerçekleştirilir. Bu sayede lifler hem saf su ile yıkanır hem de yumuşak hacimli yapıda bir kumaş elde edilir.
  • Sleepy Sensitive'in emici tanecikleri, dağılmaya ve ayrılmaya karşı yatay ve dikey olarak tamamen kumaş yapı ile sarılmıştır. Bu sayede emici taneciklerin bebek tenine ulaşması ve bezin belirli bir bölgesinde topaklanıp bebeği rahatsız etmesinin önüne geçilmiştir.
  • Sleepy Sensitive'in tüm boylarında bulunan sarı renkli ıslaklık göstergesi, bezin kullanım miktarına göre renk değiştirerek annenin bezin doluluk oranını anlamasına yardımcı olur. Böylelikle bebekler bez kontrolü için rahatsız edilmez.
  • Sleepy Sensitive'in sahip olduğu esnek yan kulaklar, dalgalı özel bir yapıya sahiptir. Bu sayede dalgalı yan kulaklar bebeğinin tenini sardığında temas yüzeyini azaltır ve boşluklardan hava akışı sağlayarak bebeğin daha rahat etmesine imkan sağlar.
  • Sleepy Sensitive'in tekstil dokulu ön bandı, sahip olduğu yumuşak yapıdan dolayı göbek bölgesinde sertliği engeller ve teksitl dokusu sayesinde yan bantların tutunmasına yardımcı olur. Bebeğinizin daha rahat hareket etmesini sağlar.
  • Renklendirici içermeyen iç yüzey

Ürün Özellikleri

  • Bez Bedeni 5
  • Paket İçi Bez Adedi 48
  • Tip Bantlı Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver

Sleepy Natural Bebek Bezi 5 Numara Jumbo Junior 48 Adet

Sleepy Natural 5 no 48 adet bebek bezi, ebeveynlere doluluk sinyali veren su geçirmez bir bebek bezidir. Sleepy Sensitive'in emici partikülleri ve dağılmaya karşı geliştirilmiş kumaşı ile yatay ve dikey olarak tamamen sarılmıştır. Bu sayede emici taneciklerin bebeğin cildine ulaşması ve bezin belli bir bölgesinde topaklanarak bebeği rahatsız etmesi engellenir.

 
  • Saf su dokuma
  • Renklendirici içermez
  • Esnek bantlı

Sleepy Natural 5 No Junior Bebek Bezi Avantajları

Sleepy Natural 5 No Junior Bebek Bezi Avantajları

Sleepy Natural junior jumbo 11-18 kg kapasitesi ile bebeklerin konforunu ön planda tutar. Sleepy Sensitive'in dış yüzeyini oluşturan tekstil kumaş tabakası bebeklerin cildine zarar verebilecek alerjenik maddeler içermez. Bezde bulunan sarı ıslaklık göstergesi, kullanım miktarına bağlı olarak renk değiştirir ve annenin doluluk oranını anlamasına yardımcı olur. Sleepy Sensitive bebeklerin rahat uyumasına, sağlıklı büyümesine ve mutlu olmasına yardımcı olacak tüm özelliklere sahip yüksek kaliteli bir bebek bezidir. Bezin kumaşı tamamen saf su ile dokunmuştur ve bebeğinizin nemli veya rahatsız hissetmesini önleyen özel bir emici sisteme sahiptir. Güçlü emici tanecikler kumaşın ayrılmasını ve dağılmasını önleyerek deneyimi bebek için sorunsuz bir hale getirir. Sleepy Natural 5 no 48 adet junior jumbo bebek bezi küçük çocuğunuz için mükemmel bir seçimdir.

 

Sleepy Natural 5 No Junior Bebek Bezi Özellikleri

Sleepy Natural 5 No Junior Bebek Bezi Özellikleri

Sleepy Natural 5 no 48 adet junior bebek bezi, iğne deliği yapısı ve çok katmanlı tasarımı sayesinde maksimum emicilik sağlayan bir bebek bezidir. Bebeklerin cildinin nefes almasını sağlayan yumuşak ve nefes alabilen bir yüzeye sahiptir. Bezin üzerindeki ıslaklık göstergesi kullanım miktarına göre renk değiştirerek ne kadar dolu olduğunu anlamanıza yardımcı olur. Esnek yan kulakları ve özel dalgalı yapısı ile elastik bant olmadan rahat bir uyum sunar. Tamamen saf su lifleri ile dokunduğu için çok yumuşak ve rahattır. Dokuma adımı, kumaşı meydana getiren liflerin düz bir yüzeye serilmesiyle başlar. Daha sonra milyonlarca minik su tanesi lif parçalarının aralarından geçerek parçaları birbirine bağlar. Bu sayede lif parçaları hem saf su ile yıkanır hem de bebeklerin sağlığına zarar vermeyen yumuşak hacimli bir kumaş elde edilir. Daha detaylı bilgi için Sleepy Natural 5 no 48 adet junior jumbo bebek bezi yorumları bölümüne göz atabilirsiniz.

 

Sleepy Natural 5 No Junior Bebek Bezi Fiyatı

Sleepy Natural 5 No Junior Bebek Bezi Fiyatı

Sleepy Natural 5 no 48 adet junior jumbo bebek bezi fiyatı ve kalitesiyle kullanıcılardan tam not alır. Sleepy Natural 5 no 48 adet junior bebek bezi beş katlıdır ve %100 su geçirmez kumaştan üretilmiştir. Emici partiküller dağılmaya ve ayrılmaya karşı yumuşak hacimli bir kumaş yapısıyla tamamen sarılmıştır. Bu sayede partiküllerin bebeğin cildine ulaşması ve bezin belli bir bölgesinde topaklanarak bebeği rahatsız etmesi engellenir. Sleepy Natural 5 no 48 adet junior bebek bezi, 11-18 kg arasındaki bebekler için geliştirilmiştir. Sağlam yapısı ve özellikleriyle su ve idrara karşı koruma sağlayarak cilt tahrişini önlemeye yardımcı olur. Sleepy Natural 5 no bebek bezi, bebeğin uykusunu bozmaz veya pişiğe neden olmaz. Vücuduna kolayca adapte olabilen esnek bir yapıya sahiptir. Ürünü hemen Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.