Sleepy Natural Merhaba Bebek Seti

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sleepy Natural Merhaba Bebek Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANNE HADİ Satıcı Ünvanı: KERİM BOZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1830793460
    Bu ürün ANNE HADİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sleepy Natural Merhaba Bebek Seti Paket İçeriği : 1 Paket - Yenidoğan Bebek Bezi 1 Paket - Mini Bebek Bezi 1 Kutu - Yenidoğan Islak Pamuklu Bambu Havlu 1 Paket - Bebek Bakım Örtüsü

Ürün Özellikleri

  • Bez Bedeni 1
  • Paket İçi Bez Adedi 40 - 69 adet
  • Tip Bantlı Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver

Sleepy Natural Merhaba Bebek Seti

Yeni doğmuş bebeklere özel olarak tasarlanan setler oldukça kullanışlı parçalara sahip olduğu için sıklıkla tercih edilir. Birbirinden farklı malzemelerin içinde bulunduğu setler, ebeveynlerin işini kolaylaştırır. Sleepy bebek seti içerisinde iki farklı boya sahip bez, geniş bebek örtüsü ve ıslak mendil bulunur. Böylelikle yeni doğum yapan anneler kolay bir şekilde işini halledebilir. Bezleri hassas cildi tahriş etmeyecek şekilde üretilir. Miniklerde pişik oluşumunu önleyerek kaşıntı ve kızarıklığı engeller. Böylelikle güvenli bir kullanım imkanı sağlar. Bebek örtüsü ise kullan at şeklinde tasarlanır. Miniklerin altını açma konusunda son derece kullanışlı bir özellik gösterir. Sızdırmazlık özelliği yüksek olan bezler ise bebeklerin rahat etmesine yardımcı olur. Siz de yenidoğan bebeklerinizin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir set arıyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Kullanışlı malzemeler
  • Geniş bebek örtüsü
  • Hassas ıslak havlu

Kullanışlı Malzeme İçeriğiyle Sleepy Merhaba Bebek Seti

Kullanışlı Malzeme İçeriğiyle Sleepy Merhaba Bebek Seti

Yenidoğan bebeklerin tüm ihtiyaçlarının karşılanması oldukça önemlidir. Set halinde satışa sunulan ürünler ebeveynler tarafından oldukça beğenilir. Sleepy merhaba bebek seti kullanışlı malzemeler bir arada toplar. Bu sayede son derece kolay bir şekilde kullanabilmenize imkan tanır. Paket içerisinde bir adet yenidoğan 1 numara bez bulunduğu için sıklıkla tercih edilir. Bu paketin içerisinde 20 adet bantlı bez bulunur. Aynı zamanda bir adet 2 numara mini bebek bezi paketi vardır. Bu ürünle saf ve organik bir özellik gösterir. Böylelikle bebeklerin cildini tahriş etmez. Herhangi bir şekilde kızarıklık oluşturmaz ve her ikisi de hipoalerjeniktir. 10 adet 30x50 ebatlarında bebek bakım örtüsü bulunur. Bu sayede çocuklarınıza ekstra bir alt açma örtüsü almaya gerek duymazsınız. Kirlendiğinde yıkamak yerine atabilir ve diğer ürünü kullanabilirsiniz.

Sleepy Natural Merhaba Bebek Seti Yorumları

Sleepy Natural Merhaba Bebek Seti Yorumları

Sleepy markası tarafından satışa sunulan set içerisinde ıslak havlu, bez ve alt açma örtüsü bulunur. Havlu organik bambunun özünden ve pamuklu liflerden üretilir. Cildi tahriş etmeyen özel formu sayesinde ebeveynler tarafından sıklıkla tercih edilir. Set içerisinde bebeğinizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeler bulunduğundan ekstra bir ürüne ihtiyaç duymazsınız. Aynı zamanda paketin içerisindeki bol malzemeler sayesinde hastane çıkışına kadar ekstra bir ürün almak zorunda kalmazsınız. Bu seti anne adaylarına ya da yeni doğum yapan ebeveynlere de hediye olarak götürebilirsiniz. Ürünü daha önce satın alan müşteriler içeriğinin kalitesinden oldukça memnun olduklarını belirtirler. Aynı zamanda bebeklerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bu seti hem kendilerine hem de yeni doğum yapacak arkadaşlarına hediye olarak alırlar. Siz de Sleepy Natural merhaba bebek seti yorumlarını okuyarak gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

Uygun Sleepy Natural Merhaba Bebek Seti Fiyatı

Uygun Sleepy Natural Merhaba Bebek Seti Fiyatı

Yeni doğmuş bebeklerin sindirim sistemleri hızlı bir şekilde çalışır. Bu sebeple sürekli altını değiştirmek gerekebilir. Özel setlerin içerisinde bulunan malzemeler son derece kullanışlıdır. Sleepy Natural merhaba bebek seti hassas ıslak havlu ve bez çeşitlerine ek alt açma örtüsü ile satışa sunulur. Bebeğin cildini koruyan bu kaliteli malzeme son derece güvenli bir kullanım imkanı sunar. Kullanışlı tasarımı ve hipoalerjenik özelliği ile bebeklerinizin hassas cildini koruyabilirsiniz. Doğal bambu ve organik pamuk içeriği sayesinde kullanım kalitenizi artırabilirsiniz. Satın alma işlemini kolaylaştıracak olan dış paketi ile ürünün içerisinde bulunan malzemeleri görebilirsiniz. Kuruluğu artıran pamuk lifleri ile bebeğinizin 14 saate kadar kendini kuru hissetmesine yardımcı olabilirsiniz. Bu set, her bütçeye uygun fiyatla satışa sunulur. Trendyol sayesinde Sleepy Natural merhaba bebek seti fiyatını inceleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz.