Sleepy Natural Yeni Doğan 2 Numara 42 Adet 3-6 kg

170 TL
(4,05 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sleepy Natural Yeni Doğan 2 Numara 42 Adet 3-6 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: defnece Satıcı Ünvanı: İSMAİL YELDAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9470210745
    Bu ürün defnece tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 200 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Kampanya geçerlilik tarihi 05-08 Ocak tarihleri arasında Seyhanlar Marketlerde geçerlidir.
  • Kampanyalı üründen sepette 1 adet alım ile sınırlıdır.

Ürün Özellikleri

  • Bez Bedeni 2
  • Paket İçi Bez Adedi 42
  • Tip Bantlı Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver

Sleepy Natural Yeni Doğan 2 Numara 42 Adet Bebek Bezi 3-6 kg

Sleepy Natural yenidoğan 2 numara, yenidoğan bebekler için rahat, yumuşak ve emici bir bebek bezidir. Paket içerisinde 42 adet bebek bezi bulunur. Bez cırtlı bant sayesinde kullanım kolaylığı sunar. Tüm gece boyunca koruma sağlar. Ürün ebeveynlerden tam not alır.

 
  • Göbek bağı oyuntulu
  • 42 adet
  • Cırtlı bez

Sleepy Natural Yenidoğan Bebek Bezi Özellikleri

Sleepy Natural Yenidoğan Bebek Bezi Özellikleri

Sleepy Natural yenidoğan 2 numara 3 6 kg paketin içerisinde bebeğinizi temiz ve rahat tutmak için 42 adet bebek bezi bulunur. Paketteki bez sayısı, yeni doğan bebeğinizin bakımı için tam olarak uygundur. Yenidoğan bebekler için uygun olan bebek bezi, yeterli emicilik ve rahatlık sağlayan yüksek kaliteli ithal malzemelerden üretilmiştir. Doğumdan itibaren 5 kg'a kadar kullanıma uygundur. Sleepy Natural Newborn 2 bez bebek bezi rahat, yumuşak, hafif ve nefes alabilir, hassas cilde sahip bebekler için mükemmeldir. Bebek bezi, bebeğinizin cildi için güvenli olan yüksek kaliteli kumaşlardan yapılmıştır. En doğal malzemelerden üretilen bez saf su kullanılarak dokunur. Ultra emici iç kısmı, yumuşak iç ve dış kısmı ve ustaca ayarlanabilen boyutları ile üstün konfor sağlar. Sleepy Baby, ödüllü yumuşak bambu havlusu ve nefes alabilen çıtçıtlı bantları ile tanınır.

 

Sleepy Natural Yenidoğan Bebek Bezi Kullanımı

Sleepy Natural Yenidoğan Bebek Bezi Kullanımı

Sleepy Natural yenidoğan bebek bezi nefes alabilen ve üstün rahatlık sunan %100 doğal pamuktan yapılmıştır. Yumuşak iç katman bebeğinizin cildini korur ve güçlü dış katman sızıntıyı önler. Bebeğinizin çamaşırına kolayca takılabilen bir bant stiline sahiptir. Pakette 42 adet bebek bezi vardır. Böylece bebeğinizle dışarı çıktığınızda bezinizin bitmesi konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Uyku bebek bezleri yüksek kaliteli pamuk ve TPE'den yapılmıştır. Yeni doğan bebekler için uygun olan cilt dostu bir bezdir. Bebeklerin kendilerini tüm gün boyunca rahat hissetmesini sağlar. Rahat uyumak yeni doğan bir bebeğin ilk önceliğidir. İki parçalı pamuklu bezleri sayesinde yeni doğanlar için uyku süreci kolaylaşır. Bebeğinizin büyümesine rahatça uyum sağlayarak mükemmel bir uyum sağlar. İyi emicilik özelliği, bebeğin rahat ve kuru kalmasına yardımcı olur. Bez değiştirme sıklığını azaltır. Kullanıcı deneyimleri için Sleepy Natural yenidoğan 2 numara 42 adet 3-6 kg yorumları bölümünü inceleyebilirsiniz.

 

Sleepy Natural Yenidoğan Bebek Bezi Avantajları

Sleepy Natural Yenidoğan Bebek Bezi Avantajları

Sleepy Natural yenidoğan 2 numara 42 adet 3-6 kg fiyatı ve kalitesiyle ebeveynlerin beğenisini kazanır. Sleepy Natural 2 bebek bezi, en çok beğenilen, çevre dostu yeni bir üründür. % 100 doğal pamuktan yapılmıştır. Pamuk astarı idrarı hızla emdiği ve ciltten uzaklaştırdığı için bebeğiniz için idealdir. Bez, bebeğin cildini tahriş ve kızarıklıklara karşı korur. Sleeping Natural yenidoğan 2, %100 doğal malzemelerden üretilmiş ve nefes alabilen 42 adet bantlı bebek bezi içerir. Yumuşak dokunuşlu, emici ve rahat olması bebeklerin daha sağlıklı uyku uyumasına yardımcı olur. Yeni doğan bebekler için uygundur. Süper yumuşak pazen kumaştan üretilen bu ayarlanabilir bebek bezleri, üstün konforu garantiler. Maksimum emicilik sağlar ve bebeği gün boyunca kuru tutar. Pürüzsüz yüzeyi sayesinde bebeklerin cildinde çizilme ya da tahrişe neden olmaz. Ürünü Trendyol’dan inceleyebilir ve hızlı bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.