Sleepy Natural Yenidoğan Islak Pamuklu Havlu 16X40 640 Yaprak

620 TL
(0,97 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sleepy Natural Yenidoğan Islak Pamuklu Havlu 16X40 640 Yaprak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mega-Store Satıcı Ünvanı: MÜMİN TALHA TAYRAPAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8330563991
    Bu ürün Mega-Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 10sleepy ıslak havlu mendil yeni doğan bambu naturel 16'lü set 640 yaprak pamuklu
  • saf su ve pamuk ile üretilmiş
  • parfümsüz alkolsüz parabensiz
  • koruyucu kapaklı
  • %99 saf su ile üretilmiş
  • %20 daha geniş
  • doğduğu andan itibaren el ve yüz dahil tüm vücut temizliği için güvenle kullanabileceğiniz sleepy yenidoğan ıslak pamuklu havlu ile bebeğiniz her zaman güvenli temizliği yaşayacak.Alkol, paraben ve parfüm içermez."

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Yenidoğan
  • Cilt Tipi Hassas
  • Paket İçi Mendil Adedi 640
Geri Bildirim Ver

Sleepy Natural Yenidoğan Islak Pamuklu Havlu 16x40 640 Yaprak

Yenidoğan bebeklerin ciltleri oldukça hassastır ve temas ettiği herhangi bir şeyden kolayca etkilenip tahriş olabilir. Bunu önlemek amacıyla ebeveynler tarafından çoğunlukla doğal içerikli ürünler tercih edilir. Sleepy Natural yenidoğan ıslak pamuklu havlu da müşterilerin sık sık tercih ettiği doğal içerikli ve bebeğinizi sizin gibi düşünen bir üründür. Alkol, paraben ve parfüm içermeyen özel formülüyle cilt yüzeyini korur ve zarar vermez. Koruyucu kapağı sayesinde kolay kullanım sağlar. Alerjiye sebebiyet verecek herhangi bir madde içermez. Sleepy ıslak pamuklu havlu tüm bu önemli özellikleri sayesinde doğumdan itibaren bebeklerde kullanıma uygundur. İçeriğine bakıldığında bir paketinde kırk adet olacak şekilde, toplam 640 adet ıslak havlu bulunur.

  • Doğal içerik
  • Kolay kullanım
  • Hassas ciltlere özel

Sleepy Natural Yenidoğan Islak Pamuklu Havlu Özellikleri

Sleepy Natural Yenidoğan Islak Pamuklu Havlu Özellikleri

Çoğu bebeğin cildi temas halinde olduğu herhangi bir ürüne karşı olumsuz bir tepki verebilir. Sleepy yenidoğan ıslak pamuklu havlu bu gibi olumsuz durumları ortadan kaldırmayı hedefler. Marka, bebek cildi ve ihtiyaçlarını tanıyarak bu durumlara çözüm odaklı ürün geliştirir. Sleepy Natural yenidoğan ıslak pamuklu havlu 16x40 (640 yaprak) ekonomik paketiyle müşterilerin dikkatini üzerine çeker. Her pakette kırk adet ıslak havlu yaprağı bulunur. Bu ürün tuz, alkol, parfüm ve paraben içermez. Saf su ile dokunmuş olan tamamen doğal esaslı malzemelerden üretilir. Bebeğin cildine zarar verecek hiçbir maddeyi içermez ve hipoalerjenik özelliğiyle tüm cilt tiplerine uygun olmayı hedefler. Siz de bebeklerinizin hassas cildini sizin gibi önemseyen bu ürünü tercih edebilir, bir paket ıslak havlu ile konforunuzu her yerde yanınızda taşıyabilirsiniz.

Sleepy Yenidoğan Islak Pamuklu Havlu Fiyatları

Sleepy Yenidoğan Islak Pamuklu Havlu Fiyatları

Sleepy Natural yenidoğan ıslak pamuklu havlu 16x40 (640 yaprak) fiyatları her bütçeye hitap eden aralıklardadır. Fiyatlar üzerinde etkili olan temel unsurlar ürünün sahip olduğu ya da fark yaratan özellikleridir. Alkol, paraben, tuz ve parfüm içermeyen özel formülü bu özelliklerden birkaçıdır. Hipoalerjenik formülle üretilen bu ıslak havlu her cilt tipine uymayı hedefler. Bunun gibi müşterilerin kriterlerine hitap eden önemli özelliklere sahip olması, hem müşteriler tarafından tercih edilmesini hem de ürünün fiyatını doğrudan etkiler. Ürünün ekonomik bir paket halinde satılması da müşterilerin tercih sıklığını belirleyen özelliklerden biridir. Bir paketinde kırk tane, koli halindeki üründe ise on altı paket ürün olduğundan toplam 640 yaprak ıslak havlu bulunur. Siz de hem cep dostu olan hem de bebeğinizin sağlığını tehdit etmeyen bu ürüne sahip olabilirsiniz.

Sleepy Yenidoğan Islak Pamuklu Havlu Yorumları

Sleepy Yenidoğan Islak Pamuklu Havlu Yorumları

Müşterilerin yaptıkları yorumlar, ürünü yeni satın alacaklar için büyük önem taşır. Herhangi bir ürünü satın alırken o ürün hakkında doğru bilgi edinmek için deneyimli olan müşterilerin fikirleri belirleyici rol oynayabilir. Yorumlar, paylaşılan fotoğraflar ya da verilen puanlar bu nedenle müşteriler için önem taşır. Sleepy Natural yenidoğan ıslak pamuklu havlu 16x40 (640 yaprak) yorumları ve puan değerlendirmeleri, ürünün hem bebeklerde hem de hassas cilde sahip olan yetişkinlerde olumlu sonuçlar verdiği yönündedir. Bebek sahibi olup deneyimlemiş olan ailelerin yorumları bu ürün için kıymetlidir. Her bebeğin cilt tipi birbirinden farklıdır ancak bu yorumlar müşterilerin akıllarında bir fikir oluşturmaya imkan sağlar. Siz de hesaplı olması açısından bütçenizi ve kolay kullanım açısından bebeğinizin konforunu düşünen bu ürüne Trendyol fırsatlarından yararlanarak sahip olabilirsiniz.