SMA 800 gr 3 Numara Optipro Çocuk Devam Sütü 3 Lü Paket

1.407 TL
(469 TL / adet)
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Ürün alerjik bebeklerin kullanımına uygun mudur?
Bu ürünler belli bir sağlık sorununu ele almak ve iyileşmeyi teşvik etmek için kullanılmamaktadır. Alerjik bebekler için uygun mamaların online platformlarda satışı yapılmamaktadır. Detaylı bilgi için doktorunuza danışabilirsiniz.

Ürün Bilgileri

SMA 800 gr 3 Numara Optipro Çocuk Devam Sütü 3 Lü Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bebeym Satıcı Ünvanı: BEBEYM ANNE VE BEBEK ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0170030300900014 Vergi Kimlik Numarası: 1700303009
    Bu ürün bebeym tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SMA 3 Optipro Devam Sütü 800 gr x 3 Adet - SMA OPTIPRO 3 800 gr 1-3 Yaş Devam Sütü - Optipro
  • bebeğinizin ihtiyaçlarına uygun miktar ve kalitede protein sağlamak için Nestle tarafından geliştirilen eşsiz protein teknolojisidir. - Vitamin kaynağıdır - İyot ilavelidir. - 800 gr - Açılmış kutuyu 3 hafta içinde kullanınız.

Ürün Özellikleri

  • Mama Numarası 3
Geri Bildirim Ver

3 Numara Optipro Çocuk Devam Sütü ile Güçlü Bebekler

Anne sütü, çocuk gelişimi için en önemli faktörlerin başında gelir. Bebekler için en iyisi anne sütüdür ve emzirme, devam edebildiği süre boyunca sürdürülmelidir. Anne sütünde bulunan probiyotikler bebeklerin bağışıklık sistemini güçlendirir ve hastalıklara karşı direncini artırır. Bu sebeple uzmanlar ilk 6 ay boyunca bebeklere anne sütü dışında bir şey tavsiye etmez. Ancak anne sütünün yetersiz kalması durumunda tamamlayıcı besinler anne sütü yerine geçebilir. Tamamlayıcı besinler, uzman kişilerin araştırmaları sonucunda hazırlanmıştır ve anne sütüne en yakın olan besinlerdir. Bu besinlerden biri SMA 3 numara mama olarak piyasada bulunur. Çocuk devam sütleri, kullanılacakları dönemlere göre 1, 2 ve 3 olarak numaralandırılmıştır. 1 numaralı çocuk devam sütleri, 0-6 aylık bebekler; 2 numaralı çocuk devam sütleri, 6-9 ya da 6-12 aylık bebekler; 3 numaraları devam sütleri ise 12-36 aylık bebekler için özel olarak hazırlanır. SMA 3 numara devam sütü 12 ile 36 aylık bebeklerin beslenme ihtiyacını karşılamaktadır.

  • Çocuk Devam Sütü
  • Tamamlayıcı Besin
  • Bağışıklık Güçlendirici

Zengin İçeriğiyle SMA 3 Numara Optipro Devam Sütü

Zengin İçeriğiyle SMA 3 Numara Optipro Devam Sütü

Çocuk devam sütleri, anne sütünün eksikliğinde bebeklerin besin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hazırlanan özel besinlerdir. Çocuk devam sütleri, bebeklerin yaşlarına göre 3 farklı çeşitte hazırlanmıştır. SMA 3 numara çocuk devam sütlerinden biridir ve 1-3 yaş arasındaki bebekler için uygundur. SMA 800 gr 3 numaralı çocuk devam sütünün içerisinde bulunan probiyotikler bebeğinizin besin ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirilmiştir. Bebeklerin bağışıklık sistemine probiyotiklerin doğrudan etkisi vardır. Bebeklerinizin hastalıklara karşı direncini yükseltir, böylelikle herhangi bir hastalık durumunda çocuğunuz ağır şekilde etkilenmez. SMA 3 numara içeriği A, B1, B2, K vitaminleri gibi temel besinlerde bulunan vitaminlerle zenginleştirilmiştir. Böylelikle vitamin kaynağı işlevi görür. Siz de anne sütünün eksikliğinde SMA 3 numara ile devam etmek istiyorsanız SMA 3 numara kullananlar tarafından bırakılmış yorumlardan yararlanabilir, daha önce deneyimlemiş kişilerin değerlendirmelerini okuyabilirsiniz.

Kolayca Hazırlanan SMA 3 Numara Bebek Devam Sütü

Kolayca Hazırlanan SMA 3 Numara Bebek Devam Sütü

Bebeklerin gelişiminde anne sütünün yerini hiçbir besin tutamaz. Ancak anne sütünün eksikliği durumunda bebeklerinizin gelişimini devam ettirmesi bakımından çocuk devam sütleri, anne sütünün yerine geçen besinlerdir. SMA 3 numara, hazırlanmış olan ek besinlerden biridir. İçerisinde bebeklerin gelişimi için çok önemli role sahip olan probiyotikleri içerir. Bu mamayı kullanarak bebeğinizin anne sütü eksikliğinde bile gelişimine sağlıklı bir şekilde devam etmesini sağlayabilirsiniz. SMA mama 3 numara 800 gr olarak paketlenmiştir. Bu paketlerin içinden bir adet ölçek kaşığı çıkar. Bu ölçek kaşığını kullanarak daha önceden detaylı bir şekilde temizlediğiniz, bebeğinizin biberonuna yeterli miktarda SMA 3 numara koyabilir ve bebeğinizin mamalarını pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Bebeğinizi, anne sütü eksikliğinde SMA 3 numara ile beslemek istiyorsanız SMA mama 3 numara fiyat ve değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. 3’lü paket halinde bulunan bu ürün uzun süreli kullanımda size avantaj sağlayacaktır.

3 Numara Optipro Çocuk Devam Sütü İçeriği

3 Numara Optipro Çocuk Devam Sütü İçeriği

Bebeğinizin bağışıklık sisteminin gelişimini sağlayan en önemli besin kaynağı anne sütüdür. Anne sütünün içeriğinde bebeğinizin gelişimini destekleyen antikorlar ve probiyotikler bulunur. Bu bileşenler, bebeklerin bağışıklık sisteminin gelişmesi için çok önemli bileşenlerdir. Bu bileşenlerin olmaması durumunda bebeğinizin bağışıklık sistemi düşer ve bebeğiniz hastalıklara karşı direncini kaybeder. Bazı dönemlerde anne sütü eksik kalabilir ve bu bebeğiniz için sağlıklı sonuçlar doğurmayabilir. Bu gibi durumlarda SMA 3 numara gibi çocuk devam sütlerine başvurabilirsiniz. SMA 3 numara mama; uzmanlar tarafından hazırlanmış, anne sütünün eksikliği durumunda kullanabileceğiniz bir mamadır. 800 gr 3 numara Optipro çocuk devam sütü 3'lü paket şeklinde bulunan çocuk devam sütleri ile anne sütü eksikliğinde bebeğinizin gelişimine sağlıklı bir şekilde devam etmesini sağlayabilirsiniz. Bebeğinizin gelişiminde SMA 3 numara kullanmak isterseniz Trendyol’da bulunan 800 gr 3 Numara Optipro çocuk devam sütü 3'lü paket yorum ve değerlendirmeleri seçeneğinden bu ürün hakkında fikir edinebilir ve satın alabilirsiniz.