5
Devam Sütü kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

SMA 3 Optipro Probiyotik Devam Sütü 800 gr

449 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
469,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
600 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
481,99 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Ürün alerjik bebeklerin kullanımına uygun mudur?
Bu ürünler belli bir sağlık sorununu ele almak ve iyileşmeyi teşvik etmek için kullanılmamaktadır. Alerjik bebekler için uygun mamaların online platformlarda satışı yapılmamaktadır. Detaylı bilgi için doktorunuza danışabilirsiniz.

Ürün Bilgileri

SMA 3 Optipro Probiyotik Devam Sütü 800 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Santenette Satıcı Ünvanı: SANTENETTE İLAÇ MEDİKAL SAĞLIK VE HASTANE ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET İTHALAT İHRACAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614123142900001 Vergi Kimlik Numarası: 6141231429
    Bu ürün Santenette tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 Optipro Probiyotik Devam Sütü 800 gr

Ürün Özellikleri

  • Hacim 2400 ve üzeri
  • Mama Numarası 1
Geri Bildirim Ver

SMA 3 Optipro Devam Sütü 800 gr

Bebeklerin beslenme ve büyüme ihtiyaçlarını çeşitli vitaminler ve minerallerle destekleyen devam sütü oldukça önemli bir üründür. SMA Optipro 3 devam sütü 800 g 1-3 yaş bebekler için özel olarak üretilen zengin içerikli bir besindir. Anne sütüne benzerlik gösteren ve çocuklarınızın beslenmesine destek olan bu ürün, sahip olduğu özellikleri karşılayacak şekilde fiyatlandırılır. Aynı zamanda içeriğindeki kaliteli gıda ürünleri sayesinde pek çok avantaj sağlar. Lezzetli ve damak zevkine uygun tadı ile çocukların beğenisini kazanır. Çocukların sağlığı açısından ekstra şeker içermez. Ürünün kutu tasarımı hijyenik ve rahattır. Ürünün şeffaf kapağı sayesinde kapağı açmadan içinde kalan miktarın görülmesini sağlar. Ürünle temas etmeyecek şekilde yerleştirilen ölçeği ile gıdaya temas etmeden hazırlama imkanı sağlar.

  • Eşsiz protein teknolojisi
  • 1-3 yaşa uygun kullanım
  • İyot ilaveli besin kaynağı

SMA Optipro 3 Devam Sütü Özellikleri

SMA Optipro 3 Devam Sütü Özellikleri

Anne sütünün yetersiz kaldığı durumlarda da takviye gıda olarak tüketilen bu süt bebeklerin büyümesi ve gelişmesi için gerekli olan birçok özelliğe sahiptir. Temel besinlerden oluşan içeriği, doktorunuzun tavsiyesiyle güvenle kullanmanıza imkan tanır. Bebekler gelişim süreci boyunca farklı gıdalara ihtiyaç duyarlar. SMA 3 Optipro devam sütü 800 gr olarak üretilir ve içeriğinde uygun miktarda temel bileşikler barındırır. Bebeğinizin besin ihtiyacını karşılamak için özel olarak hazırlanan bu ürün uzman gıda mühendisleri tarafından özenle formüle edilir. Anne sütünden ilham alınarak üretilen bu devam sütü bebeğin gelişim ihtiyacını karşılayan miktarda protein içerir. Kaliteli içeriği sayesinde uzman önerisiyle belirli süre zarfında kullanılabilir. Çocuğunuzun ihtiyaç duyduğu D, K, E, C, B12 ve B2 vitaminlerini içerir. Türk Gıda Kodeksi’nin bebek ve devam formülleri tebliğlerine uygun olarak hazırlanır.

SMA Optipro 3 Devam Sütü Avantajları

SMA Optipro 3 Devam Sütü Avantajları

1-3 yaş arasındaki çocukların özel olarak beslenmesini destekleyen bu devam sütü özellikle sıvı alımının geliştirilmesini amaçlar. Çocuğunuz için SMA mama 3 numara 800 gr kullanarak sahip olacağınız birçok avantaj vardır. Yüksek besin değeri ve anne sütüne yakın yapısıyla çocukların büyüme ve gelişimini destekler. Geliştirilmiş protein teknolojisi sayesinde kaliteli proteinlerin ihtiyaca göre sağlanmasına destek olur. Lezzetli tadı çocukların severek tüketmesini sağlar. Gelişmiş yapıdaki içeriği sayesinde uzmanlar tarafından önerilen ürünler arasında yer alır. Anne sütü ile beslenmenin mümkün olamadığı durumlarda çocuğunuzun besin ihtiyaçlarını karşılar. Kutu açıldıktan sonra son tüketim tarihine kadar güvenle saklamanızı sağlayan plastik kapağa sahiptir. Kapağın iç kısmında bulunan özel ölçeği mamayı hazırlarken kolaylık sağlar. Hazırlama ve saklama koşullarına uygun olarak kullanıldığında güvenli ve sağlıklı bir gıda desteği sağlar.

SMA Optipro 3 Devam Sütü Fiyatları

SMA Optipro 3 Devam Sütü Fiyatları

SMA Optipro 3 800 gr, kutusu açıldıktan sonra bir ay içerisinde tüketilecek miktarda üretilir. Bu gıda anne sütünün yetersiz kaldığı durumlarda onun yerini tam olarak tutmasa da aynı kategorideki ürünler arasında ilk sıralarda yer alır. 1-3 yaşa uygun eşsiz protein teknolojisiyle çocukların beslenmesine destek olurken sindirim sorunlarına da engel olur. Optipro devam sütü, sindirim zorluğuna sebep olan laktozun parçalanmasıyla elde edilir. Bu ürün bebeklerin fiziksel ve zihinsel gelişimi için hayati önem taşıyan çok sayıda vitamin içerir. Zengin formülü sayesinde sağlıklı büyümenin devamını sağlar. Devam sütünü uygun şekilde hazırlayarak bebeğinize güvenle içirebilirsiniz. Tazeliğinin ve besin değerinin korunması için serin ve kuru yerde orijinal kutusunda saklamanız gerekir. Anne sütüne ek olarak güvenle kullanabileceğiniz bu ürüne Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.