8
Media Player kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Smart Ultra Hd Android Tv Box / Tv Box - Full Paket Yayın Hediyeli - Media Player

1.789 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Smart Ultra Hd Android Tv Box / Tv Box - Full Paket Yayın Hediyeli - Media Player

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: XDOĞUŞ STORE Satıcı Ünvanı: FATİH KELKİT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5431108627
    Bu ürün XDOĞUŞ STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 YIL FİRMA GARANTİLİ Tüm kanallar üründe yüklü ve ücretsiz yayın hizmeti sağlamaktadır. Spor / Sinama / Dizi / Film / Belgesel gibi sayısız ücretli içerik bu cihazda sizlere ücretsiz yayın hizmeti sağlamaktadır. 8K ULTRA HD 4K UHD ANDROİD YOUTUBE NETFLİX PLAY STORE SPOTİFY WiFi Bluetooth CPU 64bit H 264 HEVC DDR3 İnternet TV

Ürün Özellikleri

  • Çözünürlük Teknolojisi 8K
  • USB Var
  • Ethernet Var
  • Wi-Fi Özelliği Var
  • Renk Siyah
  • HDMI Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Voltaj 220 - 240 V
  • Priz Tipi C / F
Geri Bildirim Ver

Smart Ultra Hd Android Tv Box / Tv Box - Full Paket Yayın Hediyeli - Media Player

Smart Ultra HD Android TV Box, bir medya oynatıcı cihazıdır ve temel olarak televizyonunuzu akıllı bir TV'ye dönüştürür. Bu cihaz sayesinde internete bağlanabilir, uygulamalar indirebilir ve film/dizi izleyebilirsiniz. Çok fonksiyonlu yapısı ve işlevselliği ile ön plana çıkan bu ürün, dayanıklı yapıya sahiptir. Tüm içerikler cihaza yüklenmiş olup ücretsiz yayın avantajı sağlar. 8K ultra HD 4K kalitesine sahip olup tüm uygulamaları pürüzsüz şekilde aktarır.

 
  • Çok fonksiyonlu
  • 4K
  • Dayanıklı yapı

Smart Ultra HD Android TV/TV Box - Media Player Özellikleri

Smart Ultra HD Android TV/TV Box - Media Player Özellikleri

Smart 8K Ultra HD Android TV Box televizyona bağlanarak akıllı TV'ye dönüştürebileceğiniz teknoloji aygıtı bir üründür. Analog yayın ve kablo yayınından vazgeçerek internet üzerinden dijital platformlara kısa sürede rahatlıkla giriş yapabilirsiniz. Pek çok yerli ve yabancı kanalı online olarak izlemenize olanak sağlayan yüzlerce yayını kesintisiz, canlı ve net şekilde görüntüleyebileceğiniz yazılım kalitesi yüksek bir üründür. Wi-Fi ve Bluetooth erişim desteği sayesinde internet TV ve cihazlara kolaylıkla bağlanarak birbirinden renkli, çözünürlük kalitesi yüksek oyun, uygulama ve içerikleri canlı ve net şekilde izleyebilirsiniz. Pek çok film ve uygulamayı ücretsiz olarak izleyip görüntüleyebileceğiniz bu ürün kesintisiz, rahat kullanım avantajı sağlar. Sınırsız erişim sağlayan en iyi medya yöneticilerinden olan bu ürünü bilgisayar, cep telefonu ve tabletlerden TV’ye kablosuz olarak bağlanarak bilgisayar ve mobil cihazlar üzerinden istediğiniz içeriği kolay, hızlı bir şekilde yayınlayabilirsiniz.

 

Smart Ultra HD Android TV/TV Box - Media Player Kullanımı

Smart Ultra HD Android TV/TV Box - Media Player Kullanımı

Smart Full paket yayın hediyeli media player film ve müzik tarayıcı sekmelerine kadar her şeyi televizyonda görüntülemenize olanak sağlayan özel tasarım üründür. Bilgisayar, sabit diskten ortam kitaplığında film ekleyerek video akışını kesintisiz ve rahat şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlayan bu ürün sayesinde keyifli ve kaliteli bir ekran deneyimi yaşayabilirsiniz. YouTube, Spotify, Netflix gibi popüler Android ve TV box uygulamalarını cam kalitesinde ekrana yansıtabilen, yetenekleriyle şaşırtan teknoloji aygıtı bu ürün profesyonel görüntüleme deneyimi yaşatır. Açık kaynaklı medya oynatıcı yazılımı ile dizayn edilmiş olup Android TV box, 4K kalitesinde ses, video ve görüntüleme avantajı sağlar. Televizyonunuzu harici bir kaynağa bağlayarak dijital sinyalleri televizyon ekranına kusursuz ve net şekilde aktaran yüksek performans bir üründür. Ekranı cam kalitesinde gösteren uygulamaları oldukça kısa sürede pratik şekilde indirip kullanabileceğiniz marka kalitesi yüksek bu ürün oldukça beğeni toplar.

 

Smart Ultra HD Android TV/TV Box - Media Player Fiyatı

Smart Ultra HD Android TV/TV Box - Media Player Fiyatı

Dijital dosya ve filmleri yüksek ses ve video kalitesiyle görüntüleyebilir. Gününüzü oldukça keyifli ve rahat şekilde geçirebilirsiniz. Ses, grafik ve ekran performans kalitesi yüksek olup çözünürlük kalitesiyle ekran kalitesini üst seviyeye çıkarır. Geniş kapasiteli, yüksek erişim gücü ve piksel kalitesi ile ön plana çıkan 4K TV içeriği ile pürüzsüz ve net ekran deneyimi sunan malzemeleri kolaylıkla sipariş edebilirsiniz. Teknolojik yapı özelliklerinin yanı sıra pratik kullanımı, yüksek çözünürlük kalitesiyle dikkat çeken ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilir. 8K çözünürlük teknolojisi ile dizayn edilmiş olup Ethernet kablo ağı, USB seçeneği, HDMI, wi-fi seçenekleri ile fonksiyonel ve rahat kullanım imkânı sunar. Smart Ultra HD Android TV Box yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Smart Ultra HD Android TV Box fiyatı hakkında bilgi sahibi olmak için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.