Smartberry Çocuk Konum Takipli Sim Kart Girişli Lbs Ve Sos Özellikli Akıllı Saat - Pembe

899,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Smartberry Çocuk Konum Takipli Sim Kart Girişli Lbs Ve Sos Özellikli Akıllı Saat - Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Smartberry Satıcı Ünvanı: YAVUZ ERÇIKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1526586382600014 Vergi Kimlik Numarası: 3420236218
    Bu ürün Smartberry tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Kasa Çapı 36-40 mm
  • Adımsayar Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • GPS Yok
  • Uyku Takibi Yok
  • Titreşim Yok
  • Nabız Ölçme Sistemi Yok
  • Sesli Görüşme Var
  • Kamera Var
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Sim Kart Türü Micro sim
Geri Bildirim Ver

Smartberry Çocuk Konum Takipli Sim Kart Girişli LBS Ve SOS Özellikli Akıllı Saat - Pembe

Teknolojinin her geçen gün gelişmesi ile birlikte güvenlik sistemi de değişir. Akıllı güvenlik sistemi, giyilebilir teknoloji olarak adlandırılan akıllı kol saati uygulamasıyla anne babalara çocuklarını anlık takip imkanı sağlar. Smartberry çocuk konum takipli sim kart girişli LBS ve SOS özellikli akıllı saat - pembe seçeneği; tüm ebeveynlere aradıkları güvenlik konforunu sunar. Özellikle sağlık yönünden risk taşımayan bir ürün olarak gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Smartberry çocuk konum takipli sim kart girişli LBS ve SOS özellikli akıllı saat - pembe kullananlar; yaşamlarındaki rahatlık hissinin farkına varırlar. Bu üründe mevcut olan özellikler sayesinde çocuklarıyla gün boyu irtibat halinde olma imkanına erişirler. Siz de çocuğunuzun güvenliğini sağlamak için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Kolay kullanım,
  • Şık tasarım
  • Çok yönlü donanım

Smartberry Çocuk Konum Takipli Akıllı Saat Özellikleri

Smartberry Çocuk Konum Takipli Akıllı Saat Özellikleri

Çocuk akıllı saatlerinin tercih sebeplerinden biri de konum özelliğidir. Smartberry akıllı saat, LBS konum özelliği sayesinde çocuğunuzun bulunduğu yeri kolaylıkla belirlemenizi sağlar. Rehber kısmına ekleyeceğiniz 10 kişi ile görüşme yapabilir, rehber dışı arama engelleme özelliği ile farklı numaraların aramalarını önleyebilirsiniz. SOS düğmesine acil durumlarda 3 saniye basılı tutulmasıyla “Acil Durum Modu” devreye girer. Tek bir tuşla listedeki 3 kişiyi otomatik olarak sırasıyla arar ve konumu SMS ile gönderir. Sim kart girişli akıllı saat uygulamasını IOS ya da Android işletim sistemli telefonunuzda kullanabilirsiniz. Kamera sistemi, ortam dinleme, geçmiş ayak izi takip sistemi, çift taraflı görüşme ve güvenlik çiti oluşturma gibi gelişmiş özelliklerini deneyimleyebilirsiniz. Ürünü dilerseniz kendi çocuğunuz dilerseniz de bir yakınınız için hediye olarak temin edebilirsiniz.

Avantajlı Smartberry Çocuk Konum Takipli Akıllı Saat

Avantajlı Smartberry Çocuk Konum Takipli Akıllı Saat

Günlük hayatın her noktasında teknolojiden farklı alanlarda yararlanılır. Bu alanların başında da güvenlik konusu gelir. Özellikle anne babalar gündelik hayatın koşuşturması içinde çocuklarının güvenliklerinden emin olmak isterler. Smartberry tarafından dizayn edilen akıllı saat seçeneği, istenilen özelliklerin çoğunu içinde barındıran bir üründür. Ders modu sayesinde ders esnasında rahatsız edilmeyi önler. LBS konum özelliği ile çevredeki en yakın baz istasyonundan size çocuğunuzun nerede bulunduğu hakkında bilgi verir. Arama listesine eklediğiniz kişilerle görüntülü konuşma yapabilir, uzaktan dinleme özelliği sayesinde de çocuğunuzun çevresi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Özellikle kız çocukların favorisi pembe rengi ile şık bir tasarıma sahiptir. Smartberry çocuk konum takipli sim kart girişli LBS ve SOS özellikli akıllı saat - pembe fiyat aralığı; ürünün gelişmişliği ve avantajları dahilinde belirlenir. Siz de bu akıllı saatin tüm özelliklerini inceleyebilirsiniz.

Smartberry Çocuk Konum Takipli Akıllı Saat Yorumları

Smartberry Çocuk Konum Takipli Akıllı Saat Yorumları

Hızla değişen dünyada teknolojik ürünler de hayatın büyük bir bölümünde yer alır. Hayatın her noktasında teknolojik ürünlerden faydalanılır. Smartberry çocuk konum takipli sim kart girişli LBS ve SOS özellikli akıllı saat - pembe yorum bölümünde müşteri memnuniyeti görülür. Gerek fiyat olarak her bütçeye hitap etmesi gerekse özellikleri sayesinde müşterilerin tercih sebebidir. Bu üründe mevcut olan matematik oyunları, anlık lokasyon takibi ve SOS özelliği; hayatın akışını kolaylaştırır. Gelişen teknolojiyi tam anlamıyla hissedeceğiniz bu ürün, çocuğunuz ile kolay yollarla iletişim kurmanızı sağlar. Siz de Trendyol üzerinde yer alan Smartberry çocuk konum takipli sim kart girişli LBS ve SOS özellikli akıllı saat - pembe satın al seçeneği aracılığıyla kısa süre içerisinde sipariş oluşturabilirsiniz. Avantajlı ve kampanyalı fiyat fırsatlarından da yararlanabilirsiniz.