Smartfox Birlik Oyuncak Türkçe Masal Anlatan Yastık Kuzucuk - Peluş Kuzu

459,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Smartfox Birlik Oyuncak Türkçe Masal Anlatan Yastık Kuzucuk - Peluş Kuzu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wise Satıcı Ünvanı: TD YÖNETİM VE KURUMSAL FİNANSMAN DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833051409000014 Vergi Kimlik Numarası: 8330514090
    Bu ürün Wise tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oldukça Sevimli Bu Kuzuya Çocuğunuz Bayılacak. Yastık Olarak Kullanabilirsiniz. Birbirinden Farklı Masallar Anlatmaktadır. Kanserojen Madde İçermez. Tam 4 masal ve 4 ninni söyler. Ses ayar düğmesi bulunur. 20 cm x 10 cm x 10 cm Masallar : 1-Aslan ile Fare 2-Güvercin İle Karınca 3-Marifet Kavukta mı 4-Aladdin'in Sihirli Lambası Ninniler : 1-Dandini Dandini Dastana 2-Fış Fış Kayıkçı 3-Pek Tatlı Uyur Bebeğim 4-Uyusun Bebek

Ürün Özellikleri

  • Boyut 20 cm
  • Renk Bej
  • Yaş 3+ Yaş
  • Dil Türkçe
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
Geri Bildirim Ver

Smartfox Birlik Oyuncak Türkçe Masal Anlatan Yastık Kuzucuk

Çocuklarının uyumasına yardımcı olmak için çoğu ebeveyn masal anlatır. Böylece çocuklar kolay uykuya dalar ve çocukların hayal güçleri de gelişir. Bazı zamanlar ebeveynler masal anlatacak zamanı ve enerjiyi kendilerinde bulamayabilirler. Bu gibi durumlarda masalcı kuzucuk yardıma koşar. Farklı masallar ve ninniler anlatabilen kuzucuk, ayrıca rahat bir yastıktır. Çocuğunuz rahat bir biçimde kuzucuğun üstüne yattıktan sonra masal anlatan kuzucuk birçok ninnisi ve masalı ile çocuğunuzun mutlu bir şekilde uykuya dalmasını sağlar. Smartfox birlik oyuncak türkçe masal anlatan yastık kuzucuk, masal anlatması ve yastık olarak kullanılabilmesinin yanı sıra sevimli bir kuzu olduğu için çocuklar oyuncak olarak da kullanabilir. Nasıl oyuncak olarak kullanılacağı ise çocuğun hayal gücüne kalmıştır. Yumuşacık yapısı ile masal anlatan kuzu yastık çocuklar tarafından oldukça sevilir.

  • 4 adet masal, 4 adet ninni
  • Yumuşacık doku
  • Kanserojen madde içermez

Smartfox Türkçe Masal Anlatan Yastık Kuzucuk Özellikleri

Smartfox Türkçe Masal Anlatan Yastık Kuzucuk Özellikleri

Sevimli bir kuzu olan ürün 33x30 cm ebatlarındadır. Çocuğunuzun kafasının rahat etmesi için ideal boyutlarda üretilmiştir. Smartfox masalcı kuzucuk yumuşak yapısı ile çocuklar tarafından beğenilir. Kanserojen madde içermediği için ebeveynler gönül rahatlığı ile ürünü satın alabilir. Yumuşak yapısıyla çocuklar tarafından yastık, sarılma yastığı veya minder olarak bile tercih edilir. Masal anlatan kuzu birlik oyuncak kalitesi ile üretilmiştir. Bunlar arasından Aslan ile Fare, Güvercin ile Karınca, Marifet Kavukta mı?, Alaadin’in Sihirli Lambası gibi farklı seçenekler tercih edilebilir. İçerikleri çocuklar için uygundur. Birlik oyuncak yastık kuzucuk 4 adet ninni söyleyebilir. Dandini Dandini Dastana, Fış Fış Kayıkçı, Pek Tatlı Uyur Bebeğim, Uyusun Bebek ninnilerinden dilediğiniz birini tercih edebilirsiniz. Bu ninniler, yıllardır aileler tarafından çocuklara söylenilir. Ürünün ses ayar düğmesi ile ses seviyesini dilediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.

Smartfox Masalcı Kuzucuk Kalitesi ile Tercih Sebebi

Smartfox Masalcı Kuzucuk Kalitesi ile Tercih Sebebi

Birlik Oyuncak 1982’de İstanbul’da kurulmuştur. Yerli bir şirket olan Birlik Oyuncak yıllardır oyuncak üretimi işindedir. Aileler tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilen bir markadır. Türkçe masal anlatan yastık kuzucuk yumuşaklığı, sevimliliği ve masal anlatma fonksiyonu ile sıklıkla tercih edilen bir üründür. Uyumakta zorlanan çocuklar masal anlatan yastık kuzucuk ile kolay uykuya geçebilir ve kuzucuğun masalları ile hayallere dalarak uyuyabilirler. Masalların hepsi pedagoglar tarafından dinlenip çocuklar için herhangi bir sakınca içermediği tespit edildiği ve kullanımı onaylandığı için aileler şüphe duymadan ürünü kullanabilir. Birlik Oyuncak Türkçe masal anlatan yastık kuzucuk, birçok farklı işleve sahiptir. Çocuklar kuzucuk ile çeşitli oyunlar oynayabilir, kendi masallarını oluşturabilirler. Ürün 3 yaş ve üzeri için uygundur.

Çocuğunuzun Arkadaşı Masal Anlatan Yastık Kuzucuk

Çocuğunuzun Arkadaşı Masal Anlatan Yastık Kuzucuk

Çocuklar kimi zaman oyuncakları ile arkadaş olabilirler. Hayal güçleri sayesinde sanki canlıymış gibi oyuncakları ile eğlenirler. Smartfox Türkçe masal anlatan yastık kuzucuk masal anlatabildiği için çocuklar tarafından diğer sessiz oyuncaklara göre tercih edilir. Ayrıca kuzucuğun ninni söyleme özelliği çocukları sakinleştirir. Eski zamanlardan bu yana ninniler aileler tarafından çocukları sakinleştirmek ve uyutmak için kullanılır. Ninninin ritmine kendini kaptıran çocuklar, yavaşça rahatlar ardından uykuya dalarlar. Masal anlatan kuzu masal anlatma ve ninni söyleme işini sizin yerinize yapabilir. Yorgun olduğunuz zamanlarda iyi bir yardımcı olur. Ürünü kullanmak için ayaklarında bulunan tuşları kullanabilirsiniz. Ninni veya masal fonksiyonunu seçebilirsiniz. Üründe dörder adet masal ve ninni vardır. Tuşların yardımı ile dilediğinizi seçebilirsiniz. Birlik Oyuncak masal anlatan yastık kuzucuk satın almak istediğiniz takdirde Trendyol’a göz atabilirsiniz. Farklı satıcıları karşılaştırabilir, ürünü satın almış müşterilerin yorumlarını inceleyebilirsiniz.