Smeg Pembe Kettle-1x2 Ekmek Kızartma Makinesi Ve Narenciye Sıkacağı Seti

29.850 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Smeg Pembe Kettle-1x2 Ekmek Kızartma Makinesi Ve Narenciye Sıkacağı Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Desibela Satıcı Ünvanı: MAİ GRUP DANIŞMANLIK VE ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0610101550600001 Vergi Kimlik Numarası: 6101015506
    Bu ürün Desibela tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Smeg Pembe Kettle-1x2 Ekmek Kızartma Makinesi ve Narenciye Sıkacağı Seti Smeg Pembe Kettle, Narenciye Sıkacağı ve Ekmek Kızartma Makinesi işlevsel ve mutfağınıza retro şıklığı katan bir üründür. Smeg su ısıtıcının yumuşak açılır kapak sistemi ve 360 derece dönen gövdesi konforlu bir kullanım sağlar. Smeg Kettle, 100 dereceye ulaştığında otomatik olarak kapanır. Isıtıcının çıkartılabilir çelik kireç filtresi kullanım kolaylığı sağlar. Narenciye Sıkacağı, paslanmaz çelik süzgeç ve sıkma aparatı ile uzun yıllar kullanabileceğiniz bir üründür. Smeg Narenciye Sıkacağı, BPA içermeyen tritan malzemeden üretilmiş kapak ve sıkma sürahisi ile kaliteyi suna rken, damlatma yapmayan paslanmaz çelik ağızlığı sayesinde çevreyi temiz tutmanızı sağlar. Otomatik başlama ve kapanma özelliği ile mutfakta pratik kullanım sunar. Smeg Pembe 1X2 Ekmek Kızartma Makinesi, 2 ekstra geniş kızartma bölmesi (36 mm) ve 6 kızartma kademesine sahip bir üründür. Aynı andan 2 dilim ekmek kızartabilirsiniz. Retro görünümü ile mutfağınıza şıklık kazandıran Smeg 1X2 Ekmek Kızartma Makinesi, tekrar ısıtma/çözdürme/bagel ısıtma fonksiyonu gibi farklı programlara sahiptir. Ekmeğin boyutundan bağımsız otomatik merkezleme özelliği mükemmel pişirme sağlar. Kettle Ek Özellikler Kaydırmaz ayaklar Parlak krom kaplama Çelik gövde Kulp malzemesi: Plastik Entegre kablo Çelik kontrol kolu Çelik kapak Maks. hazne kapasitesi: 1,7 litre / 7 fincan Güvenlik için otomatik kapatma Çelik ağızlık Su seviyesi göstergesi Güç:2400 W Frekans: 50/60 Hz Voltaj: 220/240 V Narenciye Sıkacağı Ek Özellikleri Ürün Ölçüleri Y x U x G (281 x 166 x 166 mm) Güç: 70 W Frekans: 50/60 Hz Voltaj: 220-240 V Ekmek Kızartma Makinesi Ek Özellikleri Pişirme sonu otomatik yukarı çıkartma Paslanmaz çelik gövde Led aydınlatmalı ayar düğmesi Kırıntı çekmecesi (paslanmaz çelik) Kaymayan ayaklar Güç: 1500 W Voltaj: 220-240 V Frekans: 50/60 Hz Kutunun İçinde Yer Alanlar Smeg Pembe Kettle Smeg Pembe Narenciye Sıkacağı Smeg Pembe 1X2 Ekmek Kızartma Makinesi Garanti Süresi Ürün orijinal kutusunda olup Türkiye Distribütörü tarafından 2 yıl garantilidir. Ürün iadelerinde sorun yaşamamak için ambalajı atmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Set İçerik Adeti 3
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver