Smoothly Kayısı Aromalı Canlandırıcı & Yumuşatıcı El Ayak Ve Vücut Bakım Peelingi 800gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Smoothly Kayısı Aromalı Canlandırıcı & Yumuşatıcı El Ayak Ve Vücut Bakım Peelingi 800gr

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürün ağırlığı 800 gramdır. Özel formülü ve doğadan gelen özleriyle Smoothly El Ayak Peelingi ile yumuşacık hissedin. Smoothly Kayısı aromalı Peeling'in kokusuna bayılacaksınız.
  • El & Ayak Uygulama: Fındık boyutunda Peelingi kutudan alın. 2-3 dakika boyunca el veya ayaklarınızda masaj uygulaması yapın. Ellerinizi ılık suda yıkayın. Yıkarken ve yıkadıktan sonra sabun kullanmayın. Yumuşaklığı ve rahatlama hissini anında hissedeceksiniz.
  • Vücut Uygulama : Duştan çıkmadan önce uygulayınız. Vücudunuz ıslakken Peelingi masaj yaparak uygulayınız. 3-4 dakika ovalayarak masaj yapınız. Arındırmak için saf su ile durulayınız. Vücudunuzda peelingin yağı kalacaktır. Saf su ile duruladıktan sonra 5 dakika boyunca yağı sabun , köpük gibi vücut temizleyicileri ile temizlemeyin. Vücudunuz yağı emecektir. Vücut yağı emince yerine enfes bir koku ve yumuşak bir ten bırakacaktır..
  • Göz ve yüz bölgelerinde kullanımı tavsiye edilmez.
Geri Bildirim Ver