SMX 3'ü 1 Arada(cila -hare Giderici - Boya Koruma 1 Lt.)

445 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SMX 3'ü 1 Arada(cila -hare Giderici - Boya Koruma 1 Lt.)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EnuygunBizde Satıcı Ünvanı: ESRA BALARISI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1722820150800001 Vergi Kimlik Numarası: 6280209614
    Bu ürün EnuygunBizde tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SMX 3’Ü 1 ARADA Bazen aracınızda oluşan sorunları tek bir ürün kullanarak çözmek mümkün olmayabilir. Böyle durumlarda birkaç farklı ürünü bir arada kullanmak gerekir. Vernik sökme, cila ve boya koruma gibi konularda aracınızın bakımına yardımcı olacak bu ürünler, artık SMX 3’ü 1 arada ürünü ile bir arada alınabiliyor. Bu ürünlerin bir arada olması hem alışveriş anlamında, hem uygulama sürecinde zamandan tasarruf anlamında katkı sağlıyor. SMX 3’ü 1 Arada İçinde Yer Alan Ürünler Bu ürün aracınızda meydana gelen sorunların kısa ve etkili bir şekilde çözülebilmesi adına, set olarak satışa sunulur. Söz konusu SMX 3’ü 1 arada ürününün içerisinde bulunan ürünler ise şunlardır: Cila, boya koruma ve hare giderici. Bu ürünler tek bir kutu içerisinde bir arada yer alır ve aracınızda ıslak görünümlü ve berrak bir parlaklığın oluşmasına yardımcı olurlar. Aynı zamanda SMX 3’ü 1 arada, aracınız için oldukça faydalı olan bitkisel wax içermektedir. SMX 3’ü 1 Arada Özellikleri Tıpkı diğer SMX ürünleri gibi bu ürün de antistatik bir yapıdadır. Yani tozun, kirin ya da başka pisliklerin aracınıza tutunmasını engellerler. Böylelikle ürün uygulama sıklığınız azalır ve hem zamandan hem de maliyetten tasarruf etmiş olursunuz. Bu ürünle birlikte aracınızın canlılığı artacak ve hem güneş ışınlarının hem de diğer dış faktörlerin aracınıza verdiği zarar minimuma inecektir. Aracınızı ne kadar zorlu hava koşullarında kullanırsanız kullanın, aracınızın uzun süre korunmasına yardımcı olacaktır. SMX 3’ü 1 Arada Kullanımı Ürünü kullanmadan önce, ürünün uygulanacağı zemin güzelce temizlenmiş ve kurulanmış olmalıdır. Aynı zamanda söz konusu zeminin sıcak olmaması da önemlidir. Ürünün uygulamasını isterseniz el ile isterseniz de polisaj makineleri ile yapabilirsiniz. Eğer uygulamayı polisaj makinesi ile yapacaksanız, makineyi 1500 devirden fazla güçte çalıştırmamanız gerekir. Eğer uygulamayı el ile yapacaksanız, SMX 3’ü 1 arada ürününü pamuğa dökebilir ve uygulama yapılacak alana dairesel hareketlerle yedirebilirsiniz. Ürün uygulaması tamamlandıktan 5 dakika sonra alan temiz bir mikrofiber bez ile silinmelidir.
Geri Bildirim Ver