Rampage Sn-r9 X-sense Siyah/kırmızı Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık

499,13 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rampage Sn-r9 X-sense Siyah/kırmızı Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Smallman Satıcı Ünvanı: KÜÇÜKADAM KIRTASİYE BİLGİSAYAR PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0603074618100002 Vergi Kimlik Numarası: 6030746181
    Bu ürün Smallman tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sn-R9 X-Sense Siyah/kırmızı Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık Model SN-R9 X-SENSE Renk Siyah/kırmızı Kontrol Metodu Kablo Üstü Ses Kontrolü Bağlantı Tipi Kablolu Giriş arayüzü AUX 3.5mm çift Kanal Jak Giriş Gücü 50mW maks. Güç Besleme AUX Girişinden Aydınlatma Yok Frekans cevabı 30Hz-16KHz Kulaklık empedans 32 Ohms ±%15 Kulaklık Hassasiyeti 103dB±3dB Kanal Yapısı Çift (stereo) kanal Mikrofon Hassasiyeti -58dB ±3dB Mikrofon Empedansı 2.2K Ohm Mikrofon Tipi Tek Yönlü Tipi Kulak Üstü, Başa takmalı Hoparlör Çapı 50mm Katlanabilir Hayır Konnektör 2 Adet 3.5mm AUX Erkek Malzeme Metal, Plastik Kablo Tipi Örgülü Kablo Kablo Uzunluğu 1.75m ±10% Ağırlık 266gr ±5gr Boyut 77mm x 189mm x 206mm Paket Boyutu 88mm x 221mm x 241mm Toplam Ağırlık 415gr ±5gr Garanti Süresi 24 Ay Özellik Gaming Oyuncu

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 2-5 m
Geri Bildirim Ver

Rampage Sn-r9 Oyuncu Siyah/kırmızı Mikrofonlu Kulaklık

Dizi, film izlemek insanların keyifle yaptıkları hem de bir nevi dinlenmelerini sağlayan eğlenceli aktivitelerinden biridir. Geniş bir ekranda ve rahat bir pozisyonda izlemek içinde sıklıkla bilgisayardan izlenir. İnsanlarda dizi veya film seyrederken de kendilerine ait bir alan yaratmak için kulaklık kullanımı tercih etmektedirler. Kulaklık hem etraftan gelen sesi size ulaşmasını önler hem de sizin dinlediğiniz, izlediğiniz programın sesinin etrafa yayılmasını engeller. Kişisel alanını korumayı sevenler için ve kalabalık ortamlarda olan kişiler için avantajlı, faydalı bir kullanım sunar. Rampage sn-r9 oyuncu siyah/kırmızı mikrofonlu kulaklık modeli tasarımı, işlevsel özellikleri ile her iki yönden de çift taraflı memnuniyet sunmaya çalışır. Kulak üstü bir model olduğundan iyi ses kalitesine ve dışarıdan gelen sesleri daha iyi absorbe etmede oldukça güçlü donanıma sahiptir.

  • Konfor ve Kaliteyi Bir Arada
  • Görsel Tatmin
  • Kullanıcı Yorumları

Konfor ve Kaliteyi Bir Arada Sunan Özellikleri

Konfor ve Kaliteyi Bir Arada Sunan Özellikleri

Rampage sn-r9 oyuncu siyah/kırmızı mikrofonlu kulaklık özellikleri gelişmiştir. Ergonomik tasarımıyla uzun kullanımlarda kulaklarınızı rahatsız etmez. Yüksek kaliteli mikrofonu ile de internette sorunsuz bir şekilde sesli sohbet etmenizi sağlar. Hassas bir yapıya sahiptir böylece de dışarıya ses sızdırmaz. Uzun bir kablosu olmasından dolayı da daha rahat ve kolay hareket etmenize imkân tanır. Snopy Rampage sn-r9 oyuncu siyah/kırmızı mikrofonlu kulaklık mikrofonu hoparlör üzerine monte edilmiştir ve bu sayede de maksimum performans sunar. Ayrıca dış etkenlerden mikrofonu da koruyarak çok daha dayanıklı ve kullanışlıdır. Rampage sn-r9 oyuncu siyah/kırmızı mikrofonlu kulaklık içeriği sizin en iyi hem de en rahat şekilde kullanmanızı sağlamaktadır.

Görsel Tatmin Sağlayan Tasarımıyla Kullanımı

Görsel Tatmin Sağlayan Tasarımıyla Kullanımı

Rampage sn-r9 oyuncu siyah/kırmızı mikrofonlu kulaklık kırmızı renkli ızgaralı tasarımıyla çok şık bir görünüm sunar. Görsel olarak sizi en iyi şekilde tatmin edecek şekilde özenle dikkatle tasarlanmıştır. Mikrofonu aşağı ve yukarı ayarlanabiliyor. Bu özelliği sayesinde Rampage sn-r9 oyuncu siyah/kırmızı mikrofonlu kulaklık kullanımı avantajlı olmakta ve farklı şekillerde kullanmayı tercih edenler dikkate alındığından daha geniş bir kitleye de hitap etmektedir. Bunun dışında kablosu üzerinde bulunan ses aparatı sayesinde de ses düzeyini de hızlı ve kolay bir şekilde ayarlayabilirsiniz. Uzun süreli kullanımlarınızda dışı deri kaplı kulak süngeri rahatlık sunar ve kulaklarınıza bu süre içerisinde rahatsızlık vermez. Kullanım alanlarında bilgisayar ve oyunlarda uygundur. İstediğiniz şekillerde konforu ve kaliteyi bir arada sunan özelliklerinin dışında aynı zamanda görsel tasarımıyla da kullanıcılarını tatmin eden bir kulaklık modelidir.

Rampage Sn-R9 Oyuncu Siyah/Kırmızı Mikrofonlu Kulaklık Yorumları

Rampage Sn-R9 Oyuncu Siyah/Kırmızı Mikrofonlu Kulaklık Yorumları

Rampage sn-r9 oyuncu siyah/kırmızı mikrofonlu kulaklık kullananlar satın almadan önce ürünün görselini, özelliklerini, içeriğini ve fiyatını inceledikleri kadar kullanıcı yorumlarına da incelemektedirler. İnternet alışverişlerinde oldukça önemli bir yer tutmaktadır. Çünkü yorumlar kararsızlık yaşayanlara, tavsiye isteyenlere, ürün hakkında daha detaylı ve kapsamlı bilgiler edinmek isteyenler için bir kaynak olarak görevde görür. Rampage sn-r9 oyuncu siyah/kırmızı mikrofonlu kulaklık yorumları kısmında boyutu, ağırlığı, mikrofon ve ses kalitesi, kullanım rahatlığı gibi konularda kullanıcılar değerlendirmelerini, görüşlerini paylaşıyorlar. Ürünü değerlendirirken bütün faktörleri ile hepsini bir arada inceleyerek daha verimli bir alışveriş süreci imkânı sağlamaktadır. İhtiyaçlarınızı tam karşılanması önemli bir konudur. Rampage sn-r9 oyuncu siyah/kırmızı mikrofonlu kulaklık özellikleri, görseli, fiyatı ve kullanıcı yorumlarını inceleyebilir hem de tüm bunları daha kısa bir sürede pratik bir şekilde sağlayabiliyorsunuz. Trendyol'da yer alan Rampage sn-r9 oyuncu siyah/kırmızı mikrofonlu kulaklık rampage ürününü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.