Snopy Sn-633 Siyah Kulak Üstü Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339,56 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
357,48 TL

Ürün Bilgileri

Snopy Sn-633 Siyah Kulak Üstü Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendstok24 Satıcı Ünvanı: TRENDSTOK ELEKTRONİK TİCARET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859120485100001 Vergi Kimlik Numarası: 8591204851
    Bu ürün Trendstok24 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Açıklamaoyuncu mikrofonlu kulaklıkmarkaSnopy ModelSn-633 ÖzellikGaming RenkSiyah/kırmızı UyumlulukK ulak üstü

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 2-5 m
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • RGB Aydınlatma Yok
  • Kablo Ucu Jack
Geri Bildirim Ver

Snopy Sn-633 Siyah Kulak Üstü Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık

Snopy Sn-633 Siyah Kulak Üstü Gaming Mikrofonlu Kulaklık kulak üstü tasarımı ile konforlu bir oyun deneyimi sunan bir oyuncu kulaklığıdır. Bu kulaklıklar kulaklığın kulak üstü tasarımı sayesinde konforlu ve sessiz bir oyun deneyimi sunmaktadır. Kulaklığın çelik paslanmaz kafası, kablosu ve dahili mikrofonu sayesinde çok yönlü bir oyun deneyimi sunmaktadır. Dahili mikrofonu olan bu ürün oyuncuların arkadaşlarıyla çevrim içi sohbet etmesini ve oyunu daha keyifli hale getirmesini sağlamaktadır.

 
  • Çift yönlü ses kontrolü sunan kontrol paneli
  • Kulak üstü
  • Kablolu

Snopy Siyah Kulak Üstü Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık İşlevleri

Snopy Siyah Kulak Üstü Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık İşlevleri

Snopy Sn-633 Siyah Kulak Üstü Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık oyun oynamak için tasarlanan ve mikrofon özelliği bulunan bir kulaklıktır. Üst kulakları kaplayan tasarımı kulakların rahat olması için özel olarak üretilmiştir. Bu ürün siyah renklidir. Oyunlar sırasında sesli komutlar veya arkadaşlarınızla daha rahat sohbet etmek için mikrofon özelliği bulunmaktadır. Snopy Sn-633 kulaklık sürükleyici ve kristal netliğinde sesin keyfini çıkarmanızı sağlar ve net mikrofonu ile oyun diyaloglarını duymayı çok daha kolay hale getirir. Hafif ve rahat kulak üstü tasarımı uzun saatler boyunca oyun oynamak için idealdir. Kulaklık rahatlık sağlamak için ergonomik olarak tasarlanmıştır. Mikrofon yüksek kaliteli ses alımı ve iletimi için özel olarak eklenmiştir. Bu oyun kulaklığı ile oyunlarınızdan ve müzik dinleme gibi aktivitelerinizden daha fazla verim alabilirsiniz.

 

Snopy Siyah Kulak Üstü Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık İncelemesi

Snopy Siyah Kulak Üstü Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık İncelemesi

Oyuncular için tasarlanmış bu kulaklık kullanıcıların en iyi oyun deneyimini ve eş zamanlı sohbet için net ses kalitesini elde etmelerini sağlamak için tüm özelliklere sahiptir. Hafif tasarımı kullanıcıların saatlerce rahatça kullanabilmesini sağlar. Yumuşak köpük kullanılarak yapılan kulak üstü kısmı ile hava geçirgenliği ve konfor artırılmıştır. Kablolu kumanda kullanıcıların ses seviyesini kolayca ayarlamasına olanak tanıyan özel bir düğme içerir. Snopy Sn-633 Siyah Kulak Üstü Gaming Mikrofonlu Kulaklık özellikleri bir oyun kulaklığında olması gereken tüm özellikleri içermektedir. Bu özellikler sayesinde kullanıcılar kaliteli ve konforlu bir oyun ve müzik deneyimi yaşayabilir. Bu kulaklığın ses kalitesi, özellikle eş zamanlı sohbet söz konusu olduğunda idealdir. Yüksek ses alımı ve iletimi için tasarlanmış bir mikrofon tasarımı kullanır. Böylece uzaktan bile çevrim içi olarak net bir şekilde iletişim kurabilirsiniz. Kulaklık uzun süreler boyunca rahatça takılabilmesini sağlayan ultra yumuşak köpük kafa bandına sahiptir.

 

Snopy Siyah Kulak Üstü Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık Yorumları

Snopy Siyah Kulak Üstü Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık Yorumları

Snopy Sn-633 Siyah Kulak Üstü Mikrofonlu Oyun Kulaklığı kullanmanız için ideal bir oyun kulaklığıdır. Kulaklık, yüksek kaliteli ses alımı ve iletimi için özel olarak tasarlanmış bir mikrofona sahiptir. Özellikle diğer oyuncularla aynı anda sohbet etmek istediğinizde özel tasarlanmış mikronu sayesinde elde edeceğiniz ses kalitesi optimum olacaktır. Kullanıcıların uzun saatler boyunca rahatça takabilmesini sağlayan hafif bir tasarıma sahiptir. Kulaklıktaki kulaklık başlıkları yumuşak köpükten yapılmıştır ve bu da hava geçirgenliğini artırır ve rahatlığı artırır. Bu ürünün yorum ve değerlendirmeleri kısmında pek çok kullanıcı ürünün üstün bir ses kalitesi sağladığını ve oldukça konforlu olduğunu belirtmiştir. Snopy Sn-633 Siyah Kulak Üstü Gaming Mikrofonlu Kulaklık fiyatı detaylarıyla birlikte Trendyol’da yer almaktadır. Dilerseniz ürünü kapsamlı bir şekilde inceleyerek tek tıkla anında sipariş oluşturabilirsiniz.