Snopy Sn-gx7 Crazy Işıklı Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık

415,70 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Snopy Sn-gx7 Crazy Işıklı Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Smallman Satıcı Ünvanı: KÜÇÜKADAM KIRTASİYE BİLGİSAYAR PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0603074618100002 Vergi Kimlik Numarası: 6030746181
    Bu ürün Smallman tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Snopy Sn-Gx7 Crazy Işıklı Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 2-5 m
Geri Bildirim Ver

Snopy Sn-gx7 Crazy Siyah Usb Ledli Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı

İnsanlar günlük hayatın içerisinde eğlenmek için bazı aktiviteler yaparlar. Bunlardan biri de bilgisayar oyunlarıdır. Bu oyunları oynarken bazı araç gereçler kullanılır. Kimi aktiviteler çok sesli olur. Dışarıya ses gittiğinde bu durum, insanları rahatsız eder. Kaliteli kullanım sağlayan Snopy SN-GX7 Crazy siyah USB LED’li mikrofonlu oyuncu kulaklığını tercih edebilirsiniz. Kısık sesleri dahi rahat duymanıza imkan veren bu ürün, kişilerin dikkatini çeker. Donanımsal ve yazılımsal olarak ses kalitesiyle kuşatılırlar. Konfor ve kaliteyi bu üründe bir arada bulabilirsiniz. Ergonomik dış tasarımı sayesinde kulaklarınızı rahatsız etmeden kullanabilirsiniz. Uzun kullanımlarda büyük kolaylık sağlar. Hassas olarak üretilen bu ürün kaliteli hizmet sunar. Akıllı cihazlarla uyumlu halde çalışır. Snopy oyuncu kulaklığı sayesinde oyun oynarken müzik ve ayak seslerini güzel bir şekilde duyabilirsiniz.

  • Kalite ve konfor
  • Ergonomik dış tasarım
  • Akıllı cihazlarla uyumlu

Kullanışlı Snopy Oyuncu Kulaklığı Özellikleri

Kullanışlı Snopy Oyuncu Kulaklığı Özellikleri

Kullanılan donanımların kaliteli olması, yapılan aktivitede alınan hazzı iki katına çıkarır. Sesleri iyi bir şekilde duymanız için tasarlanan oyuncu kulaklıkları vardır. Bu ürünler hassas sesleri, eksiksiz bir şekilde aktarır. Snopy SN-GX7 oyuncu kulaklığı aradığınız kaliteyi size sunar. Bu ürünle internete kusursuz bir şekilde bağlanılarak karşı tarafla sesli sohbet yapabilirsiniz. Hassas yapısı sayesinde dışarıya ses sızdırmayarak başkalarını rahatsız etmez. Siz de gönül rahatlığıyla son seste dahi eğlencenin doruklarına çıkabilirsiniz. Uzun kablo özelliğiyle başka cihazlara rahat bir şekilde bağlanılarak kolay hareket etmenize imkan verir. Kullanım açısından farklılık oluşturan bu ürünü normal hayatta da kullanabilirsiniz. Gürültü engelleme desteği sayesinde müzik dinlediğiniz takdirde dışarıdan gelen sesleri de engeller. Snopy SN-GX7 oyuncu kulaklığı ürününü gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Dilerseniz sevdiğiniz kişilere de hediye edebilirsiniz.

Beğenilen Snopy Oyuncu Kulaklığı

Beğenilen Snopy Oyuncu Kulaklığı

Snopy SN-GX7 Crazy siyah USB LED’li mikrofonlu oyuncu kulaklığı kullananların görüşlerini okuyarak ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Bu ürün, koruyucu kablo özelliğiyle donatılır. Bu sayede herhangi bir dış darbeye karşı kablonuzun zarar görmesine engel olabilirsiniz. Özel yapısıyla sorunsuz kullanabilirsiniz. 3 m kablo uzunluğu vardır. Kaliteli malzemeden üretildiği için sesleri iyi bir şekilde duyabilmenize imkan verir. Esnek kablo özelliğiyle ürünü istediğiniz tarafa çevirebilirsiniz. Snopy SN-GX7 Crazy USB LED ışıklı ve mikrofonlu oyuncu kulaklığıyla hazzın tadına varabilirsiniz. Yüksek baz ve tiz kalitesine sahip olur. Gökkuşağı aydınlatmasıyla ürünü kullanırken etrafa farklı ışıklandırma katabilirsiniz. Başa veya kulak üstüne takılması amacıyla üretilir. 40 mm hoparlör çapıyla her yapıya uyum sağlar. Bütün bu özelliklere sahip Snopy SN-GX7 Crazy siyah USB LED’li mikrofonlu oyuncu kulaklığı SN-GX7 ürününü kolaylıkla tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Snopy SN-GX7 Oyuncu Kulaklığı

Avantajlı Fiyatlarla Snopy SN-GX7 Oyuncu Kulaklığı

Snopy SN-GX7 Crazy siyah USB LED’li mikrofonlu oyuncu kulaklığı fiyatları ürünün bütün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu ürün kaliteli yapısıyla dayanıklılığını ortaya çıkarır. Çoklu kullanım alanına sahipseniz kişilere büyük avantaj sağlar. Snopy SN GX7 Estetik yapısıyla dikkat çeker. 118 dB+3 dB kulaklık hassasiyetine sahiptir. Hoparlörün üzerine monte edilmiş mikrofonu sayesinde konuşma esnasında karşı tarafın sizi iyi duymasına olanak sağlar. Renk geçişlerine sahip olması ürüne ayrı bir hava katar. Bu oyun kulaklığı dışı deriyle kaplanır. Özel kulak süngeri sayesinde rahatsız olmadan kulaklığın keyfini çıkarabilirsiniz. Snopy SN-GX7 Crazy siyah USB LED’li mikrofonlu oyuncu kulaklığı yorumlarına bakarak ürün hakkında önceden fikir sahibi olabilirsiniz. Yorumlar, karar verme sürecinde de büyük oranda etkili olur. Siz de online alışverişin adresi olan Trendyol üzerinden bu ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz.