9
Xbox Aksesuarları kategorisinde
en çok satılan 9. ürün

Rampage Sg-r360 Xbox-360 Ve Usb Pc Destekli 2.2m Kablolu Oyun Kolu Gaming Joypad

425 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
533 TL433 TL
500 TL'ye 41 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
512,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rampage Sg-r360 Xbox-360 Ve Usb Pc Destekli 2.2m Kablolu Oyun Kolu Gaming Joypad

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknopcsarf Satıcı Ünvanı: BAYTEK BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0159035929100015 Vergi Kimlik Numarası: 1590359291
    Bu ürün Teknopcsarf tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oyuncuların daha fazla keyif alması için yüksek tepkime hızına sahip, dayanıklı, analog dual shock, dijital veya analog kontrol imkanı sunan 13 tuşlu gamepad'i geliştirdi. usb 2.0 bağlantısı ve 220cm kablo uzunluğu ile masaüstü veya notebook bilgisayarınızda tüm windows versiyonları ile kolayca kullanabilirsiniz. Futbol, araba yarışı, dövüş veya aksiyon oyunlarında maksimum eğlencenin keyfine varacaksınız. Alışılagelmiş oyun tutuşu için sağ eliniz ile kolayca erişebileceğiniz noktada 4 adet aksiyon tuşu bulunmaktadır. Birbirinden bağımsız yapıda, kusursuz tepkime veren, kaliteli ateş tuşları ile attığınızı tam zamanında vuracak, hiç bir şutu kaçırmayacaksınız! Diğer gamepadlerden farklı olarak tasarlanmıştır. Oyun konsol tipi bir kontrolcü olan sg-R360'in ön tarafında işaret parmaklarınızla erişebileceğiniz hem sağ hem de sol tarafta 2'şer aksiyon tuşu yer almaktadır. oynadığınız oyuna göre ayarlar'dan istediğiniz fonkisyonu atayabilir ve daha rahat bir oyun deneyimine kavuşabilirsiniz. Elinizin içini tam kavrayan yapısı, parmaklarınız ile simetrik d-Pad tuşları ve kaliteli dış kaplaması ile oyun zevkinizi katlayacak ergonomik yapıda dizayn edilmiştir. Diğer gamepadlerden farklı olarak tuşlar renkli ikonlarla tasarlanmış olup hoş ve farklı bir dizayn oluşturulmuştur.
Geri Bildirim Ver

Snopy Siyah Rampage Sg-r360 Xbox360 2.2m Oyun Kolu

Oyun, son zamanlarda elektronik ortamlarda oynanan eğlence araçlarıdır. Pek çok farklı oyun çeşidi ve oyun araçları vardır. Küçük, büyük, yaşlı veya genç yaş, cinsiyet fark etmeksizin hemen hemen herkes hayatında mutlaka 1 kere oyun oynamıştır. Gerek elektronik ortamda olsun gerekse fiziksel olarak olsun oyun oynamak herkes için bir eğlence aracıdır. Bilgisayar veya çeşitli oyun konsolları ile oynanan çeşitli oyunlar bulunur. Bu oyun konsolu TV veya diğer görüntü ünitelerine bağlanarak kullanılır. Ürünün en temel amacı ileri seviye oyun deneyimi yaşatmaktır. Rampage sg-r360 da bir oyun konsoludur. Oyuncuların daha fazla keyif alması için geliştirilmiştir. Yüksek tepkime hızına sahiptir. Snopy sg r360 ile kaliteli oyun deneyimi yaşamak mümkündür. 9602963 kodlu ürün her alanda oldukça avantajlı bir üründür. Cihazlar ile uyum sağlayarak tercih edilen pek çok oyunu kolaylıkla oynamayı sağlar.

  • Avantajlı Oyun Konsolu
  • Birden Fazla Cihaza Uyumlu
  • Her Alanda Kullanılabilen

Snopy Siyah Rampage Sg-r360 Xbox360 2.2m Oyun Kolu ile Kaliteli Oyun Deneyimi

Snopy Siyah Rampage Sg-r360 Xbox360 2.2m Oyun Kolu ile Kaliteli Oyun Deneyimi

Oyun konsolu, dünya üzerinde oldukça geniş bir kitleye hitap eden, farklı model ve çeşitleri üretilen bir ürün çeşididir. Dünya üzerinde pek çok marka veya pek çok satıcı çeşitli ürünler üretmektedir. Üretilen her ürün çeşitli özellikler içerir. Kullanıcıların ihtiyaçlarına göre şekillenen bu ürün üretimi zamanla daha üst modelleri çıkarmaya yönelmiştir. Ürünlerin bir üst modelleri daha önceki üründe olmayan çeşitli özellikler içermesiyle bilinir. Oyun konsolları özellikle TV gibi cihazlara bağlanabilen ürünlerdir. Snopy Rampage sg-r360 siyah Xbox-360 gamepad çeşitli özelliklere sahip bir üründür. USB 2.0 bağlantısı içerir ve bununla beraber 220 cm kablosu ile istenilen her alanda rahatlıkla kullanılabilir. Snopy Rampage sg-r360 siyah Xbox-360 2.2m gamepad masaüstü veya notebook bilgisayarlarda özellikle Windows destekli versiyonlarda kolaylıkla kullanılabilmektedir. Futbol, araba yarışı, dövüş, aksiyon oyunları gibi pek çok oyun çeşidi rahatlıkla oynanabilir.

Snopy Siyah Rampage Sg-r360 Xbox360 2.2m Oyun Kolu 9602963 Özellikleri

Snopy Siyah Rampage Sg-r360 Xbox360 2.2m Oyun Kolu 9602963 Özellikleri

Snopy siyah rampage sg-r360 Xbox360 2.2m oyun kolu avantajlı özelliklere sahip olan bir modeldir. Ürün alışılagelmiş oyun tutuşu sağlayabilmek adına sağ el ile kolayca erişim sağlanabilir. Sağ elin ulaşabileceği noktada 4 adet aksiyon tuşu bulunur. Bu tuşlar birbirinden bağımsız yapıdadır. Kusursuz tepkime veren bu tuşlar sayesinde oyun esnasında yapılan her hamle 12’den vurulmuş gibi tam isabetli olacaktır. Oyun konsolunun ön tarafında işaret parmağı ile erişilebilen hem sağ hem de sol tarafta olmak üzere 2’şer adet aksiyon tuşu yer alır. Oynanan oyuna göre ayarlar alanından istenilen fonksiyon ayarlanabilir. Siyah Rampage sg-r360 Xbox360 el içini tam olarak kavrayabilen bir tasarıma sahiptir. Bu tasarım sayesinde istenen her oyun rahatlıkla oynanabilir. Parmaklar ile simetrik d-pad tuşları bulunur. Ergonomik dizaynı sayesinde kaliteli oyun keyfi sürdürür.

Snopy Siyah Rampage Sg-r360 Xbox360 2.2m Oyun Kolu 9602963 Yorumları

Snopy Siyah Rampage Sg-r360 Xbox360 2.2m Oyun Kolu 9602963 Yorumları

Oyun kolu üzerinde çeşitli tuşlar bulunan ve bu tuşlar sayesinde oyuna yön verilebilen bir oyun aracıdır. Bu araç sayesinde oynan oyunlarda verilen komutlar karşılanır. snopy rampage sg-r360 siyah xbox-360 ve USB PC destekli 2 20m kablolu oyunkolu joypad 2.20 m uzunluğu sayesinde bağlı bulunan cihazdan çok daha uzakta oynanabilir. Kaliteli dış kaplaması sayesinde uzun süreli kullanımlardan sonra herhangi bir soyulma, renk değişimi veya olumsuz bir durum ile karşılaşılmamaktadır. Snopy siyah Rampage sg-r360 Xbox360 2.2m oyun kolu yorumları incelendiğinde ürün hakkında pek çok fikir görülebilir. Kullanıcılar ürünü kullandıktan sonra ürün hakkında yaşadıkları olumlu veya olumsuz pek çok durumu yorumlar üzerinden paylaşmaktadır. Bazen de kullanıcılar ürünü kullanırken tecrübe edindikleri olayları, ürünün çeşitli özelliklerini de yazmaktadırlar. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.