Snow&Natural Sivilce Ve Akne Karşıtı Çay Ağacı Yağı 20 ml

96 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Snow&Natural Sivilce Ve Akne Karşıtı Çay Ağacı Yağı 20 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Snow Natural Satıcı Ünvanı: ABDULKADİR ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6750531720
    Bu ürün Snow Natural tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Snow&Natural Çay Ağacı Yağının doğasında hijyen var. Tepeden tırnağa! Aknelerle olan mücadelenize destek sağlar. Cildin sebum dengesini kontrol altına alır. Siyah noktaların giderilmesine destek sağlar. Gözeneklerin derinlemesine temizlenmesini ve böylelikle sıkılaşmasını sağlar. Dilediğiniz bölgeye 3-4 damla dairesel hareketlerle yedirerek kullanabilirsiniz. İsteğe bağlı buhurdanlık ve ya difüzörünüz ile 5-10 damla ekleyerek ortamın havasını tazeleyebilirsiniz. Snow&Natural ürünleri %100 doğal hammaddelerle ve %100 saf uçucu yağlar ile formüle edilir. Ürünlerimizin tamamı dermatolojik olarak test edilmiştir. Paraben, sülfat, SLES, SLS, sentetik koku, sentetik boya ve koruyucu içermez. Doğa dostudur, vegan kullanımına uygundur ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Uyarılar: Haricen kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Göz ile temasından kaçınınız, temas halinde bol su ile yıkayınız. Oda sıcaklığında, direkt güneş ışığından uzakta, ağzı sıkıca kapalı olarak saklayınız.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver