Snowy Shoes Master Cleaner Ayakkabı Temizleme Kiti Bez Ve Fırçası Ile Birlikte 150 Ml

269 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Snowy Shoes Master Cleaner Ayakkabı Temizleme Kiti Bez Ve Fırçası Ile Birlikte 150 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENESİS GLOBAL Satıcı Ünvanı: GENESİS GLOBAL E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0394129897300001 Vergi Kimlik Numarası: 3941298973
    Bu ürün GENESİS GLOBAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ayakkabı Temizleyici Snowy Shoes Master Cleaner 150 ML
  • Ayakkabı ve kumaş temizleme spreyi En inatçı kirleri bile kolay bir şekilde söker. Çok yönlü kullanım alanları sağlar. Portakal kokuludur. Suyla karıştırılmadan direk kullanılır. Temizlenecek yüzeye bir bezle, şişeden püskürterek veya fırçayla seyreltmeden sürünüz. 5-10 dakika bekledikten sonra sünger ile lekeyi hafif bir şekilde ovalayarak siliniz ve durulayınız. Beyaz spor ayakkabıların temizliği için uygundur
Geri Bildirim Ver

Snowy Shoes Master Cleaner Ayakkabı Temizleme Kiti Bez ve Fırçası ile Birlikte 150 ml

Snowy Shoes Master Cleaner ayakkabı temizleme kiti bez ve fırçası ile birlikte 150 ml ayakkabınızı uzun vadede güvende tutmanız için önemlidir. Birinci sınıf ayakkabı bakım ürünü, ayakkabılarınızın ciddi bir süre boyunca kullanılabilir durumda kalmasına yardımcı olur. Çizikleri kapatacak ve renkleri yenileyecek şekilde formüle edilir. Ayakkabıların orijinal stilini ve şeklini korumaya yardımcı olur. Bu sayede güzel görünmenize olanak tanır. Aynı zamanda dış giyiminiz için düzenli bir temizlik imkanı verir. Kit içerisinde sprey, bez ve fırça yer alır. İster yeni ister eski bir ayakkabınız için etkili bir hijyenik set ile temizlik sağlanabilir. Sevdiğiniz spor ayakkabılarınızı en iyi şekilde korumak için ihtiyacınız olan tüm gereçleri barındırır. Pratik ve hızlı bir temizlik için ürünü satın alabilirsiniz.

  • Taze tutma etkisi
  • Ömür kazandırma
  • Rahat kullanım

Pratik Temizleme Kiti Bez ve Fırçası ile Birlikte 150 ml

Pratik Temizleme Kiti Bez ve Fırçası ile Birlikte 150 ml

Snowy Shoes Master Cleaner temizleme kiti, ayakkabılarınıza yapışan tüm kirleri ortadan kaldırabilir. Düzenli ayakkabı bakımı, yepyeni görünmelerini mümkün kılabilir. Fırçalama yaparken kibar davranmanız tavsiye edilir. Ayağınızdan çıkan ter ve üretilen sıcaklık nedeniyle ayakkabınız, bakteri gelişimi için uygun bir ortam haline gelir. Bu kokulardan kurtulmanın birinci yolu, spor ayakkabılarınızı temiz hale getirmektir. Model, portakal kokusu ile sizi temizlik esnasında rahatsız etmez. Pratik ve çok yönlü bir araç olarak karşınıza çıkar. Snowy Shoes Master Cleaner ayakkabı temizleme kiti sayesinde beklentilerinizin yanıt bulduğunu görmeniz mümkündür. Tatmin edici sonuçlar doğurarak dilediğiniz gibi temizlik yapmanıza yardımcı olur. Beyaz spor ayakkabılarının temizliği için de uygun bir üründür. Tüm kirlenen ve tozlanan ürünleriniz için Snowy Shoes Master Cleaner kitinden gönül rahatlığıyla faydalanabilirsiniz.

Etkili Temizleme Kiti Bez ve Fırçası ile Birlikte 150 ml

Etkili Temizleme Kiti Bez ve Fırçası ile Birlikte 150 ml

Master Cleaner temizleme kiti, içerisindeki spreyle inatçı lekeleri kolayca söker. Size zahmet vermeden kirlerden arındıran alternatifler sunar. Kullanılırken suyla karıştırılmadan direkt uygulanması tercih edilir. İşlemlerin gerçekleştirileceği bölgeye, bez veya fırça aracılığıyla sürülür. Beş ila on dakika beklendikten sonra sünger ile lekeler hafif bir şekilde ovalanır. Silme ve durulama uygulamalarının ardından istediğiniz hijyenik koşulları hayata geçirdiğinizi fark edebilirsiniz. Spor ayakkabınızda lekeler varsa, bu ürünü kullanarak anında temizleyebilirsiniz. Çünkü bir leke, ayakkabınızın yüzeyinde ne kadar uzun kalırsa bulunduğu noktaya o kadar çok yerleşir. Snowy Shoes temizleme kitini satın almak, sizi gelecek günlerde karşılaşabileceğiniz masraflardan kurtarabilir. Snowy Shoes Master Cleaner ayakkabı temizleme kiti bez ve fırçası ile birlikte 150 ml yorumlarını inceleyerek ürünü sizden önce deneyen müşterilerin tecrübelerini araştırabilirsiniz.

Temizleme Kiti Bez ve Fırçası ile Birlikte 150 ml Fiyatları

Temizleme Kiti Bez ve Fırçası ile Birlikte 150 ml Fiyatları

Snowy Shoes Master ayakkabı temizleme kiti, yeni ayakkabı satın alma ihtiyacınızın doğmasını engelleyebilir. Güçlü formülüyle cilalama yaparak yüzeyini parlatır. Eşyalarınızın kullanım ömrünü artırmak için ideal kittir. Mümkün olduğunca uzun süre keyifle faydalanabilmenize olanak tanır. Hava durumuna ve ayakkabınızı ne sıklıkta giydiğinize bağlı olarak ürünü uygulayabilirsiniz. Setin özellikleri sayesinde bu temizleme işlemleriyle ilgilenmek, zamanla bir yük olmaktan çıkarak eğlenceli hale gelebilir. Snowy Shoes Master Cleaner ayakkabı temizleme kiti bez ve fırçası ıle birlikte 150 ml fiyatları bütçe dostu olduğunu gösterir niteliktedir. Performansına bakıldığında maliyeti gayet makuldür. Koruyucu sonuçlara ulaşmak için eşyalarınızı düzenli olarak cilalamanız önerilir. Kalan kokuların giderilmesinde büyük rol oynayan yapısıyla beğeni toplar. Dışarıda sevdiklerinizle vakit geçirirken rahatsız edici etkenleri sizden uzak tutan modeli Trendyol’dan güvenle satın alabilirsiniz.