Genel Markalar BMW 5 SERİSİ F10 M DİREKSİYON HIZ SABİTLEME + F1 VİTES

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar BMW 5 SERİSİ F10 M DİREKSİYON HIZ SABİTLEME + F1 VİTES

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün US TUNİNG tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 3F TUNİNG SET İÇERİĞİ M DİREKSİYON F1 ( DİREKSİYONDAN VİTES DEĞİŞİMİ ) HIZ SABİTLEME CRUİSE CONTROL

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Bmw 5 Serisi
Geri Bildirim Ver

SNR BMW 5 Serisi F10 M Direksiyon F1 ve Cruze

Araçları kontrol edebilmek adına belli başlı parçalar tasarlanır. Tasarlanan bu parçalar arasında yer alan direksiyonlar oldukça geniş çeşitliliğe sahiptir. Bu çeşitlilik arasından SNR BMW 5 serisi F10 M direksiyon F1 ve cruze seçeneği öne çıkar. Ürün, özellikleri sonucunda çok sayıda kişinin istek ve ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olur. Tasarım oldukça kaliteli bir yapıda bulunur. Kaliteli yapısı sonucunda beklenmeyen darbe veya çarpmalara karşı oldukça dayanıklıdır. Kullanım sırasında deforme, zedelenme gibi müşteri memnuniyetini olumsuz yönde etkileyen herhangi bir durum görülmez. Model uzun süre rahat bir şekilde kullanılır. Siz de aracınızı rahat ve kolay bir şekilde yönlendirmek istiyor, kaliteli bir direksiyon modelli arıyorsanız SNR BMW 5 serisi F10 M direksiyon F1 ve cruze satın alabilirsiniz.

  • Kaliteli ve sağlam yapı
  • Komut hassasiyeti
  • Dikkat çeken tasarım

Sağlam SNR BMW 5 Serisi F10 Direksiyon F1 ve Cruze

Sağlam SNR BMW 5 Serisi F10 Direksiyon F1 ve Cruze

F10 F1 direksiyon seçeneği oldukça sağlam ve dayanıklı bir yapıda bulunur. Sağlam yapısı sonucunda ürün, aracın rahat bir şekilde kontrol edilmesine kaynaklık eder. Kavis ya da virajlarda üst düzey, dikkat çeken bir performans sergilenmesine aracı olurken aracı kullanan kişinin sürüş performansını iyileştirir. Müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanan ürün özelliklerinden bir tanesi de tasarımıdır. Ergonomik tasarıma sahip olan ürün, kullanışlı ve işlevsel yapısı sayesinde çok sayıda kişinin dikkatini üzerine toplar. F10 M direksiyon F1 kısa seyahatlerden uzun yolculuklara kadar pek çok farklı durumda müşterilerin beğenisini kazanır. Uzun yolculukların keyifli ve eğlenceli bir hal almasına kaynaklık ederken seyahatlere farklı bir soluk getirir. Siz de sürüş performansını olumlu yönde etkileyen, kaliteli materyallerin bir araya getirilmesi sonucunda üretilen tasarımı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

SNR BMW 5 Serisi F10 Direksiyon F1 ve Cruze Yorumları

SNR BMW 5 Serisi F10 Direksiyon F1 ve Cruze Yorumları

SNR BMW 5 serisi F10 M direksiyon F1 ve cruze yorumları genel olarak olumlu yöndedir. Ürün, dikkat çeken ve etkileyici bir görüntüye sahiptir. Siyah rengin kullanıldığı tasarım asil ve zarif bir görsellik sergiler. Orta kısmında ise BMW logosuna yer verilir. Siyah, mavi ve beyaz renklerinin hakim olduğu amblem direksiyon tasarımının demodelikten uzak, göz alıcı bir görünüm sergilemesine yardımcı olur. Ürün, müşteri istek ve ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlanır. Böylelikle sürüş performansının olumlu yönde değişmesine katkıda bulunurken müşterilerin büyük beğenisini kazanır. SNR BMW 5 serisi F10 M direksiyon F1 ve cruze kullananlar ürünü sıklıkla tercih eder. Siz de ergonomik tasarımı sayesinde kullanışlı ve işlevsel bir yapıya sahip olan, dikkat çeken ve zarif bir tasarımı bulunan ürünü güven içinde temin edebilirsiniz.

SNR BMW 5 Serisi F10 Direksiyon F1 ve Cruze Fiyatı

SNR BMW 5 Serisi F10 Direksiyon F1 ve Cruze Fiyatı

SNR BMW 5 serisi F10 M direksiyon F1 ve cruze fiyatı ürün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürünün kalitesi, renk seçeneği gibi pek çok faktör miktar aralığının belirlenmesinde oldukça büyük katkı payına sahiptir. Ürün üzerinde pek çok farklı tuş yer alır. Bu tuşlar çok sayıda komutun kolay bir şekilde algılanmasına olanak tanırken sürüş esnasında geçirilen sürenin kaliteli bir şekilde geçirilmesine aracılık eder. Kolay ve rahat bir şekilde pek çok komutun verilmesine imkan tanır. Direksiyon tasarımı müşterilerin konforlu bir biçimde araç sürebilmelerine katkı sağlar. Elde terleme ya da dirseklerde yorulma gibi çeşitli durumlar söz konusu değildir. Siz de müşteri istek ve ihtiyaçları göz önünde tutularak tasarlanan, ideal fiyat aralığında yer alan ürünü Trendyol aracılığı ile kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.