Softem Doğal Salyangoz Özlü Kremi 100 ml

50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Softem Doğal Salyangoz Özlü Kremi 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yurdum Yöresel Ürünler Baharat ve Aktar Satıcı Ünvanı: CEMİL TOĞRUL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8460294974
    Bu ürün Yurdum Yöresel Ürünler Baharat ve Aktar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Softem Doğal Salyangoz Özlü Kremi 100 ml Salyangoz ilk düşündüğümüzde sümüksü bir salgısı olan biraz tiksindirici bir hayvan olarak aklımıza gelir. Fakat salyangoz kendini yenilediği gibi cildimizi de yenileme özelliğine sahiptir. ·Yüzdeki akne, sivilce, kırışıklık ve siyah noktaların önlenmesinde destekleyicidir. ·Güneşten kaynaklanan koyu lekelerin oluşmasını önler. ·Deride oluşan yanık, tahriş ve kızarıkların azaltılmasına yardımcı olmaktadır. Salyangozdan elde edilen ekstre içerir. Cildi nemlendirmeye ve beslemeye yardımcı olarak kullanılabilir

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 101 - 150 ml
Geri Bildirim Ver

Softem Sft Salyangoz Kremi 100 ml

Cildin pürüzsüz yapısını koruması, dışarıdan maruz kalabileceği toz, soğuk ve sıcak havadan etkilenmesini önleyen Softem salyangoz kremi farklı yaş grubundan müşterilerin tercihleri arasında yer alır. Belirli zamanlarda hava koşullarına ve günlük beslenmenize bağlı olarak cildiniz kuruyabilir, akne, sivilce veya çatlaklar oluşabilir. Bu gibi durumlarda destek alabileceğiniz Softem Sft salyangoz kremi 100 ml günde 2 kez temiz cilde uyguladığınızda gözle görülür bir şekilde etkilerinden faydalanabilirsiniz. Zahmetsiz kullanımı ve hızlı etkileri sayesinde oldukça ilgi gören Softem markasının ürünü, doğal yöntemlerle cildinin her daim canlı görünmesini hedefleyen müşterilerilerin öncelikli dermokozmetik ürünleri arasındadır. Avantajlı fiyatlarla sahip olabileceğiniz ve küçük bir damlasıyla etkili sonuçlar elde edebileceğiniz salyangoz kremini temiz cilde, özellikle akşam yatmadan önce pratik bir şekilde uygulayabilirsiniz.

  • Nem koruma
  • Onarıcı yapı
  • İpeksi doku

Softem Sft Salyangoz Kremi 100 ml Özellikleri

Softem Sft Salyangoz Kremi 100 ml Özellikleri

Softem salyangoz kremi 100 ml cildin yüzeyinde koruyucu bir kalkan oluşturur. Gün içerisinde maruz kalınan kötü hava, UV ışınları, soğuk ya da sıcak cildinizi kurutabilir. Bununla beraber temizlenmeyen ciltte sivilce, akne veya yaralar oluşabilir. Bu oluşumlar sizi rahatsız edebilir ve pratik bir çözüm arayışına girebilirsiniz. Bakım rutininize dahil edebileceğiniz Softem sunduğu 100 ml Sft salyangoz kremi cildin onarılmasına yardımcı olur. Gece, cildinizi temizledikten sonra ihtiyacınız kadar kremi masaj yaparak cildinize yedirebilirsiniz. Bütün gece cildinizin onarılmasına, nemini geri kazanmasına yardımcı olan ve bakım yapan salyangoz kremini ertesi sabah durulayabilirsiniz. Hoş kokusuyla duyularınızı harekete geçiren krem oldukça ipeksi bir yapıya sahiptir. Cildinizde rahatsız edici bir his oluşturmaz. Alerjen maddelere yer verilmeyen ürünü tedbir amaçlı teninizin küçük bir bölümünde deneyerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Softem Sft Salyangoz Kremi 100 ml Fiyatları

Softem Sft Salyangoz Kremi 100 ml Fiyatları

Cildinizin canlı, sağlıklı ve pürüzsüz görünmesi için çeşitli ürünlerden destek alabilirsiniz. Bu ürünlerin sağladığı faydalar, marka ve kalite fiyatlar üzerinde değişikliğe neden olabilir. Yaşanan cilt problemlerine bağlı olarak tercih edilen ürünün bütçeyi aşmaması ve ihtiyacı karşılanması istenir. Bu amaçla size sunulan Softem Sft salyangoz kremi 100 ml fiyatı makul düzeylerde tutulur. Cilt yenileyen etkili formülü sayesinde tercih edilen Softem markasının bünyesinde size sunulan salyangoz kreminin küçük bir miktarı dahi gözle görülür etkiler oluşturabilir. Bu sayede yoğun bir kullanıma ihtiyaç duymadan uzun dönemler üründen yararlanma fırsatı bulabilirsiniz. Selülit görüntüsünü azaltabilen, cildi canlandıran, ölü deriden arındıran ve renk pigmentlerini düzenleyen Softem markasının 100 ml boyutundaki kremi yanınızda taşımanız için idealdir. Cildinize pürüzsüz bir görüntü oluştururken bütçenizi koruma fırsatını Softem markasının ürünü sayesinde bulabilirsiniz.

Softem Sft Salyangoz Kremi 100 ml Yorumları

Softem Sft Salyangoz Kremi 100 ml Yorumları

Cilt bakım ürünleri seçilirken çeşitli araştırmalar gerçekleştirmeniz, ihtiyaçlarınıza yönelik bir seçim yapmanızı kolaylaştırabilir. Direkt cildinize temas eden ve çeşitli bileşenlerden elde edilen bakım kremlerinin içeriğini detaylı bir şekilde incelemeniz, etkileri hakkında bilinçlenerek doğru tercihler yapmanız gerekebilir. Araştırmalarınızı desteklemek ve ürünü öncesinde deneyimleyen müşterilerin görüşlerinden yararlanmanız için Softem Sft salyangoz kremi 100 ml yorumları tarafınıza iletilir. Doğal özlerden elde edilen ve arındırma özelliği bulunan Softem kremi geniş yaş grubuna hitap eder. Özellikle ileri dönem yaş grubundan insanların ciltlerinde göze batan, rahatsız eden çeşitli detaylar olabilir. Bu dönemlerde markanın ürününden destek alarak cilt sorunlarını azaltılabilir. Bakım rutininize ekleyeceğiniz bu ürünü düzenli kullanarak gözle görülür sonuçlar elde edebilirsiniz. Kremin kullanımını ve etkilerini gözlemlemenin keyfini yaşayacağınız Softem ürününü Trendyol üzerinden pratik ve avantajlı bir şekilde sipariş verebilirsiniz.