Softem Attar Dünyası E Vitamini Ampul 2ml X 2 Adet 4242

124 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Softem Attar Dünyası E Vitamini Ampul 2ml X 2 Adet 4242

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ebitkisel Satıcı Ünvanı: SALİH YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9590642473
    Bu ürün ebitkisel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Softem e vitamini ampül 2*2 ml. E vitamini ampül E vitamini antioksidan içeriği yüksek olan yağda çözünen önemli bir vitamindir. Antioksidan etkisi hücreleri hızlı yaşlanmaya yol açan patolojik peroksidasyonlardan korumaktadır. ayrıca e vitamini içeriğindeki kuvvetli anti-Oksidan etki, hücrelere, dokulara zarar verebilecek serbest radikal adı verilen maddelerin neden olduğu hasardan vücut dokusunu korumaktadır. Günümüzde e vitamini kozmetik alanında oldukça popüler. Cildin derinliklerine nüfus ederek, ekstra nem vermesi, yüz derisinin daha sıkı görünmesini sağlaması, solmuş ve yaşlanmış ciltlere canlılık kazandırması popüler olmasının sebeplerinden yalnızca birkaçıdır. Softem e vitamini ampülü, e vitamini özlerinden elde edilen bir bakım kapsülüdür. Aksuvital arge merkezinde gerekli hijyenik koşullarda üretilen softem e vitamini ampül hem cilt bakımı hem de saç bakımı amacıyla kullanılabilir. E vitamini ampül faydaları E vitamini ampül içeriğindeki E vitamini, Bazı vücut fonksiyonları için önemli rol oynayan bir mikro-Besin maddesidir. E vitamini cildi beslerken nemlendiren doğal bir yapıya sahiptir cilt hücrelerini yenileme, yaşlanmayı geciktirme gibi cilt üzerinde olumlu etkilere sahiptir. Özellikle kuru cilt problemi olanlar için etkili bir çözümdür. Aynı zamanda saç bakımı için de kullanılır. Yoğun nemlendirici etkisine sahiptir. Cildinizi nemlendirerek genç ve canlı bir görünüm verir. Paraben, silikon ve renklendirici içermez. E vitamini ampül saçlarda nasıl kullanılır Saçlarınızı beslemek, parlatmak ve hızlı uzamasına yardımcı olmak için e vitamini ampullerden destek alabilirsiniz. Hindistan cevizi yağı, shea yağı, jojoba yağı, hint yağı, tatlı badem yağı gibi sabit yağlar ile e vitamini ampulü karıştırarak, parmak uçlarınız yardımıyla, masaj yaparak saç diplerinize yedirebilirsiniz. Kalan yağ karışımını da boylarına ve uçlarına uygulayabilirsiniz. Saçınızda bir süre beklettikten sonra yıkamanız yeterli olacaktır. Düzenli kullanımda saçlardaki değişim gözle görülür olacaktır. Içerik: E vitamini e vitamini ampül kullanım önerisi Cilt temizlendikten sonra kapsülü açarak avucunuza boşaltın. Eşit şekilde yüz, boyun ve elinize masaj yaparak yedirin. Bir haftalık kür için 7 kapsül içerir. Saçlar için kullanacaksanız saçınızın uzunluğuna bağlı olarak 1 ya da 2 ampülü birden kullanabilirsiniz. Saklama koşulları ve raf ömrü: direkt güneş ışığı ve ısıdan uzakta muhafaza ediniz. Isı, ışık ve nemden koruyunuz. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Ambalajı yırtılmış ürünleri satın almayınız. Gözler ile temasından kaçınınız. Gözler ile teması halinde bol su ile yıkayınız. Raf ömrü 3 yıldır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik E Vitamini
  • Tip Ampul
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver