Softem Kaş & Kirpik Bakım Yağı 20 Ml

129 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  129 TL
%5 indirim
2 x  122,55 TL
245,10 TL
%7 indirim
3 x  119,97 TL
359,91 TL
%9 indirim
4 x  117,39 TL
469,56 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
150 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 7 TL İndirim
Kurumsal Fatura
179,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Softem Kaş & Kirpik Bakım Yağı 20 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞiFAKAPİNDA Satıcı Ünvanı: FİTOMAR DOĞAL ÜRÜNLER GIDA SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388064699000014 Vergi Kimlik Numarası: 3880646990
    Bu ürün ŞiFAKAPİNDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Softem kaş & kirpik bakım yağı 20 ml. Kaş & kirpik bakım yağı (cımbız hediyeli) ‘’göz alıcı kaşlar ve kirpikler’’ Cilt bakımında en sona bırakılsa da kaş ve kirpiklerin de en az cilt ve saç kadar bakıma ihtiyacı olduğu unutulmamalıdır. Düzenli olarak uygulanan kaş ve kirpikler için özel olarak hazırlanmış serumlar ve yağlar, bakımlarını sağlayacak, kırılmalarını dökülmelerini de engellemeye yardımcı olacaktır. Kaş ve kirpik bakım yağı seçerken doğal içerikleri tercih etmek gerekir, içeriğindeki bileşenleri iyi okumak önemlidir. Softem kaş kirpik bakım yağı içerisindeki doğal bileşenler ile kusursuz bakımı doğal olarak sunmaktadır. Badem yağı, susam yağı, hint yağı, fındık yağı, zeytinyağı gibi kaş ve kirpikler için önemli ve faydalı bilişenler içeren doğal, koruyucu ve boyar madde içermeyen bir bakım ürünüdür. Badem, hint ve susam yağları fitokimyasallar, mineraller ve vitaminler bakımından oldukça zengindir, bu sayede kaş kirpiklere gerekli desteği sağlayacak, düzenli kullanımda güçlenmesini ve sağlıkla büyümelerini sağlayacaklardır. Kaş kirpik bakım yağı kullanım önerisi Makyaj var ise öncelikle makyaj ve kalıntılarından kaş ve kirpikleri iyice arındırmak gerekecektir. Temizlenmiş ve kuru olduğundan emin olunan kaş ve kirpiklere fırçası yardımı ile sürülür. Durulanması gerekmez. En iyi sonucu alabilmek için düzenli kullanmak önemlidir. Günlük kullanıma uygundur. Her akşam temizlenen kaş ve kirpiklere uygulanabilir. Içerik: oleum prunus amygdalus var. dulcos, oleum sesamu indicum, oleum olea europea, oleum ricinuz communis, oleum corylus avellana, oleum triticum sativum, oleum nigella sativa. Tatlı badem yağı, hint yağı, susam yağı, zeytinyağı, çörekotu yağı, fındık yağı, buğday özü yağı. Saklama koşulları ve raf ömrü: direkt güneş ışığından uzak, serin yerde saklayınız. çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Raf ömrü: 3 yıldır. Gramaj: 20 ml Paraben, parfüm, renklendirici, koruyucu ve silikon içermez.
Geri Bildirim Ver