Softem Sarımsak Özlü Şampuan 400 ml

Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
89,90 TL
150 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
150 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
88,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Softem Sarımsak Özlü Şampuan 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOÇ ARICILIK & TİCARET Satıcı Ünvanı: HAVVA KOÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2960568954
    Bu ürün KOÇ ARICILIK & TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SARIMSAK ÖZLÜ BİTKİSEL ŞAMPUAN Sarımsak Özlü Şampuan içeriğindeki sarımsak, içerisinde bulunan vitamin ve mineraller sayesinde saç sağlığına çok önemli faydaları vardır. İçeriğinde bol miktarda kalsiyum barındıran sarımsak, saçın sağlıklı büyümesine katkı sağlamaktadır. Vücutta ihtiyaç olan mineral ve vitaminlerin, olması gerekenden az olması sebebi ile saç kökleri yeterli beslenemez ve saç derisindeki gözeneklerde genişlemelere yol açar. Bu sebeple de saçlarda kırılma ve dökülmeler başlar. Sarımsakta bulunan mineral ve vitaminler, vücudun bu gereksinimini karşılayarak zaman içerisinde kaybedilen saçların yeniden çıkmasını sağlamaktadır. Sarımsak ile yapılan saç bakımının düzenli yapılması çok önemlidir. Sarımsak saç sağlığı için çok faydalı olan sülfür açısından son derece bir bitkidir. Sarımsak Özlü Şampuan, sarımsağın içerisinde bulunan zengin miktarda sülfür sebebiyle de saç sağlığını korur. Sülfür, saçı yeniler ve saçların daha sağlıklı olmasını sağlar. Sarımsak içeriğinde bulunan alisin maddesi, saç diplerinde oluşan kepekleri yok ederek, saçlarda fazla yağlanmaya da engel olmaktadır. Sarımsak, saçları hem dış etkenlerden hem de bit, pire benzeri böceklere karşı korumaktadır. Softem Sarımsak Özlü Şampuan, sarımsak özü ve bitki özleri içeren bitkisel bir şampuandır. Sarımsak, saçların daha parlak, ışıltılı ve sağlıklı görünümüne katkı sağlar. Doğal olarak barındırdığı kalsiyum sebebiyle saçların canlı ve hızlı uzamasını sağlamaktadır. Aksu Vital ARGE merkezinde gerekli hijyenik koşullarda üretilen Softem Sarımsak Özlü Şampuan, kalitesi yüksek etken maddelerle üretilmektedir. Paraben ve renklendirici içermez. İçerik:Aqua, Sodium Lauryl Ether Sulphate, Cocamidopropyl Betain, Sodium Laureth Sulfate (and) Glycol Distearate (and) Cocamide MEA (and) Laureth-10, Polyquaternium-7, Glycerin, Climbazole, Propylene Glycol, Styrene/Acrylates Copolymer (and) Coco-Glucoside, Olive Oil PEG-7 Esters, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aesculus Hippocastanum Extract, Chamomilla Recutita Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Extract, Oleum Allium Sativum, Parfum, Benzyl Alcohol (and) Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothi. Tüketim Önerisi: Haftada iki kere ıslak saçlarınıza uygulayınız. Düzenli ve sürekli kullanılması tavsiye edilmektedir. Saklama Koşulları: Direkt güneş ışığından uzak, serin yerde saklayın. Raf ömrü: 5 yıldır. Gramaj: 400 ml ISO 22000:2005 kalite standartlarına uygundur, GDO içermez, Silikon içermez, Renklendirici içermez, Kaliteli, yüksek etken madde kullanılarak üretilir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver