Softto Plus Black Hair Saç Siyahlaştırıcı Şampuan Pompalı 350 Ml

299,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Softto Plus Black Hair Saç Siyahlaştırıcı Şampuan Pompalı 350 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ENUCUZAVN Satıcı Ünvanı: NZ KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632080564300001 Vergi Kimlik Numarası: 6320805643
    Bu ürün ENUCUZAVN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Black Hair Saç Siyahlaştırıcı Şampuan Pompalı 350 Ml

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Etki Güçlendirici
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Softto Plus Blach Hair Shampoo 350 ml Saç Siyahlaştırıcı Şampuan

Softto Plus black hair saç siyahlaştırıcı şampuan pompalı 350 ml, saç rengini doğal bir şekilde siyaha dönüştürmek için kullanılır. Ürün, özellikle beyazlayan ya da grileşen saçları siyahlaştırmak isteyenler için tercih edilir. Ürün içeriğindeki doğal bitki özleri ve diğer aktif bileşenler sayesinde saçın rengini kademeli olarak değiştirir ve siyahlaştırır. Aynı zamanda saçın sağlıklı bir şekilde uzamasına da yardımcı olur.

 
  • Siyahlaştırıcı şampuan
  • Doğal bitki özleri
  • Aktif bileşenler

Softto Plus Black Hair Siyahlaştırıcı Şampuan Pompalı 350 ml Özellikleri

Softto Plus Black Hair Siyahlaştırıcı Şampuan Pompalı 350 ml Özellikleri

Softto Plus Black hair saç siyahlaştırıcı şampuan pompalı 350 ml, kaliteli içeriğiyle beğeni toplar. Saçın rengini doğal bir şekilde siyaha dönüştürmek için kullanılır. Ürünün içeriğinde doğal bitki özleri ve diğer aktif bileşenler bulunur. Ürün, kullanımın kolay olması için pompa mekanizması ile birlikte gelir. Saçın sağlıklı bir şekilde uzamasına yardımcı olabilir. Hem boyalı hem de doğal saçlara uygulanabilir. Softto Plus Black hair saç siyahlaştırıcı şampuan pompalı 350 ml, pompa mekanizması sayesinde kullanımı kolaydır. Bu ürünü kullanmadan önce saçları nemlendiren bir saç kremi kullanılması önerilir. Böylece saçların kurumasını kolaylıkla önlenebilir. Softto Plus black şampuan, beyaz saçları doğal bir şekilde siyahlaştırmak için ideal içeriktir.

 

Softto Plus Black Hair Siyahlaştırıcı Şampuan Pompalı 350 ml Kullanımı

Softto Plus Black Hair Siyahlaştırıcı Şampuan Pompalı 350 ml Kullanımı

Softto Plus Black hair saç siyahlaştırıcı şampuan pompalı 350 ml EYS018 kullanımı oldukça pratiktir. Saçları ıslatmanız ve fazla suyu havluyla hafifçe kurulamanız gerekir. Şampuanı saç derisine masaj yaparak uygulamanız önerilir. Yaklaşık 2-3 dakika boyunca köpürtebilir ve ardından iyice durulayabilirsiniz. İstediğiniz siyahlık seviyesine ulaşmak için şampuanı düzenli olarak kullanmanız gerekir. Ürünün gözlere temas etmesini önlemek için dikkatli olmanız önerilir. Önerilen kullanım sıklığı günde bir kez veya ihtiyaç duyuldukça kullanmaktır. Softto Plus şampuan, saçları hızla siyahlaştırmaya yardımcı olan bir şampuandır. Bu ürün, doğal bitkisel özler içerir ve saçlara zarar vermeyen özel bir formülasyona sahiptir. Ürünü kullanmadan önce etiket ve talimatları okumayı unutmamanız gerekir.

 

Softto Plus Black Hair Siyahlaştırıcı Şampuan Pompalı 350 ml Fiyatı

Softto Plus Black Hair Siyahlaştırıcı Şampuan Pompalı 350 ml Fiyatı

Softto Plus Black hair saç siyahlaştırıcı şampuan pompalı 350 ml hakkında bir inceleme yapıldığında ürünün vadettiği siyahlaştırma etkisinin oldukça başarılı olduğu görülür. Düzenli kullanımda saçların siyah rengini canlandırdığı ve daha parlak bir görünüm kazandırdığı gözlemlenir. Ayrıca ürünün yapısı oldukça yoğun ve kremsidir, bu da kullanımı kolaylaştırır. Ürünün pompalı ambalajı oldukça pratiktir. Kullanımı sırasında fazla ürün çıkmasını önleyerek israfı engeller. Şampuanın kokusu oldukça hoş ve kalıcı olmasıyla saçlarda uzun süre kalabilir. Genel anlamda Softto Plus Black hair saç siyahlaştırıcı şampuan pompalı 350 ml yorum ve değerlendirmelerinin olumlu yönde olduğu görülür. Softto Plus Black hair saç siyahlaştırıcı şampuan pompalı 350 ml fiyat bilgisi Trendyol’da bulunur. Dilerseniz bu pratik ve etkili ürüne avantajlı fiyatlara sahip olabilirsiniz.