8
ErkekŞampuan kategorisinde
en çok satılan 8. ürün

Softto Plus Mustore Erkek Saç Siyahlaştırıcı Şampuan 350 Ml

240 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269 TL239,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Softto Plus Mustore Erkek Saç Siyahlaştırıcı Şampuan 350 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Renk AVM Kozmetik Satıcı Ünvanı: RENKAVM KOZMETİK OTOMOTİV İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734206063700001 Vergi Kimlik Numarası: 7342060637
    Bu ürün Renk AVM Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Softto plus saç siyahlaştırıcı şampuan 350 ml
  • Kullanımı:
  • Ürün içerisindeki eldiveni takıp ürünü avuç içine dökünüz.
  • Ürünü nemli saça,diplerden uçlara kadar masaj yaparak uygulayınız.10 dakika bekledikten sonra saçınızı bol su ile durulayınız.

Ürün Özellikleri

  • Etki Onarıcı
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Softto Plus Saç Siyahlaştırıcı Şampuan 350 Ml

Yaşın ilerlemesiyle birlikte saç beyazlaması sıkça karşılaşılan bir durumdur. Kişiler bundan rahatsızlık duyarak bunun önüne geçmek isteyebilir. Gençlerden yetişkinlere yetişkinlerden yaşlılara kadar çok sayıda kişinin problemi arasında yer alan beyaz saç sorununa çözüm getirmek açıcıyla pek çok ürün tasarlanır. Bu ürünlerden bir tanesi kısa sürede etkili sonuca ulaşma imkanı tanıyan Softto Plus saç siyahlaştırıcı şampuan 350 ml seçeneğidir. Ürün, 350 ml olarak müşterilere sunulur. İdeal miktarı sayesinde uzun süre müşteri istek ve ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olur. Siz de beyaz saç problemi ile karşı karşıya iseniz ve buna bir çözüm yolu arıyorsanız Softto Plus saç siyahlaştırıcı şampuan 350 ml satın alabilirsiniz. Softto Plus marka siyahlaştıran şampuanın özellikleri şunlardır:

  • 350 ml miktar
  • Kısa sürede etki
  • Yüksek seviyede temizleyicilik

Etkili Softto Saç Siyahlaştırıcı Şampuan 350 Ml

Etkili Softto Saç Siyahlaştırıcı Şampuan 350 Ml

Softto Plus saç siyahlaştırıcı şampuan seçeneği içerisinde yer alan bileşenler sayesinde saçların hızlı bir şekilde siyah renge dönmesine yardımcı olur. Her yıkamada kullanılabilen ürün, parlak ve canlı siyah saçlara kavuşma anahtarıdır. Kısa sürede etkili sonuca ulaşır. Sonuca ulaşma hızı sayesinde müşteriler tarafından büyük beğeni ile tercih edilir. Aynı zamanda ürün, farklı saç tiplerine sahip kişiler tarafından da kullanılır. Dalgalı, düz ya da kıvırcık gibi farklı formlardaki saçların kısa sürede siyah renge kavuşmasına yardımcı olur. Bitkisel içeriğe sahip olan bu ürün sayesinde saç derisi ile temas ettiğinde kızarıklık ya da tahriş gibi çeşitli alerjik reaksiyonlar görülmez. Siz de kısa sürede etkili sonuca ulaşma imkanı tanıyan, farklı saç tipleri için kullanılabilen Softto Plus şampuan seçeneğini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz

Softto Saç Siyahlaştırıcı Şampuan 350 Ml Yorumları

Softto Saç Siyahlaştırıcı Şampuan 350 Ml Yorumları

Softto Plus saç siyahlaştırıcı şampuan 350 ml yorumları genel olarak olumlu yöndedir. Ürün, kolay ve rahat kullanım özelliğine sahiptir. Kullanım açısından müşterilere sağladığı avantaj ürünün tercih edilmesini sağlar. Ürün, nemli ve temiz saçlara uygulanır. Kısa bir süre bekletildikten sonra rahat bir şekilde durulanarak saçtan kolayca çıkarılır. Banyo sırasında kullanılabilen şampuan saçtan çıkarılırken özel bir uğraşa ya da emeğe ihtiyaç duyulmaz. Bu özelliği sayesinde kadın erkek fark etmeksizin herkes tarafından pratik şekilde uygulanabilir. Aynı zamanda saçların derinlemesine temizlenmesini sağlar. Temizlik açısından sunduğu başarı da müşterilerin dikkatini çeker. Softto Plus saç siyahlaştırıcı şampuan 350 ml kullananlar ürünü sıklıkla tercih eder. Siz de parlak ve canlı siyah saçlara kavuşmak istiyorsanız kaliteli bileşenlerin bir araya gelmesi sonucunda oluşan ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

Softto Saç Siyahlaştırıcı Şampuan 350 Ml Fiyatı

Softto Saç Siyahlaştırıcı Şampuan 350 Ml Fiyatı

Softto Plus saç siyahlaştırıcı şampuan 350 ml fiyatı oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Ürün, boya gibi zahmet veren, uğraş isteyen çeşitli durumlara karşı duyulan ihtiyacı sona erdirir. Geniş bir yaş aralığına hitap eden ürün, çok sayıda kişinin sıklıkla tercih ettiği seçeneklerden bir tanesi olmayı başarır. Renk değiştirme sırasında saçlarda kırılma ya da yıpranma gibi herhangi bir durum oluşmaz. Bu sayede parlak ve sağlıklı saçlara kavuşma olanağı tanır. Ürün, 350 ml olarak müşterilere sunulur. İdeal miktarıyla uzun süreli kullanım sağlanır. Miktar açısından sunduğu avantaj sonucunda müşterilerin büyük memnuniyetini kazanır. Siz de kısa sürede etkili sonuca ulaşma imkanı tanıyan, kadınlardan erkeklere kadar oldukça geniş bir kitleye hitap eden ürünü Trendyol aracılığı ile hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. Kampanyaları takip ederek ekonomik alışveriş olanağından yararlanabilirsiniz.