3
Kapı ve Kapı Hırdavatı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

Sofuoğlu Anka Kare Oda Iç Kapı Kol Rozetli Kapı Kolu

276 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
30 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
459,50 TL

Ürün Bilgileri

Sofuoğlu Anka Kare Oda Iç Kapı Kol Rozetli Kapı Kolu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMİR HIRDAVAT VE NALBURİYE Satıcı Ünvanı: EMİR HIRDAVAT NALBURİYE İNŞAAT PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334106371700001 Vergi Kimlik Numarası: 3341063717
    Bu ürün EMİR HIRDAVAT VE NALBURİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paket içeriği : 1 takım (1 adet sağ + 1 adet sol) kapı kolu 1 adet kapı kolu iç demiri vida aparatları

Ürün Özellikleri

  • Tip Kapı Kolu
  • Garanti Süresi Garantisiz
Geri Bildirim Ver

Sofuoğlu Anka Rozetli Kare Oda İç Kapı Kolu

Kapı kolu kilit mekanizmasına hareket kazandırarak kapıyı açmaya yarayan aletlerdir. Küçük ayrıntı gibi gözükse de ev, çalışma alanları ya da diğer mekanların dizayn ve dekorunda önemli bir yere sahiptir. Yaşamın her yerinde gereksinim duyulan kapı kolunun sağlam ve dayanıklı olması gerekir. Sofuoğlu Anka rozetli kare oda iç kapı kolu üstün kaliteli işçilik ve malzeme kalitesi ile müşterilerin ilgi odağında yer alır. Ürün, kendine özgü tasarımı sayesinde kullanıldığı ortama görsel dekor sunar. Uzun süre kullanılan ve kullanım sıklığı yoğun olan bu alet kapılara sade ve modern bir görünüm katar. Siz de ihtiyaç ve zevklerinize uygun Sofuoğlu Anka iç kapı kolu modelini tercih ederek bulunduğunuz ortama ayrı bir hava katabilirsiniz.

  • Modern dekoratif görünüm
  • Paslanmaya dayanıklı yapı
  • Kaliteli ve sağlam tasarım

Sofuoğlu Anka Rozetli Kare Oda İç Kapı Kolu Özellikleri

Sofuoğlu Anka Rozetli Kare Oda İç Kapı Kolu Özellikleri

Kapılar yaşam alanlarının dizaynında önemli bir yere sahiptir. Tasarımı ve işlevlerinin yanı sıra kolları da dikkat edilmesi gereken noktalar arasındadır. Her kapıya uygunluk sağlayan Sofuoğlu iç kapı kolu kaliteli ve sağlam olması ile tercih edilir. Paslanma ve hasara karşı oldukça dayanıklı olan bu kapı kolunu iç ortamlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca sade ve modern görünüme önem veriyorsanız bu üründen yana tercihinizi yapabilirsiniz. Dekor amaçlı ve ihtiyaç dahilinde kullanılan bu modeli tercih ederek uzun bir süre kusursuz kullanım imkanına sahip olabilirsiniz. Kullanılan kapının tüm havasını değiştiren ve farklı görünüme sahip olmasına yardımcı olan bu ürün yenilikçi tasarımı sayesinde müşterilerin beğenisine sunulur. Siz de işlevi ve modern tasarımı sayesinde göze çarpan bu modeli satın alarak yaşam kalitenizi artırabilirsiniz.

Sofuoğlu Anka Rozetli Kare Oda İç Kapı Kolu Yorumları

Sofuoğlu Anka Rozetli Kare Oda İç Kapı Kolu Yorumları

Sofuoğlu markasının Anka iç kapı kolu modeli, kullanılacak her kapı ile uyum sağlayarak müşterileri oldukça memnun eder. Ortama farklı ve modern bir hava katan bu ürün görsel açıdan da hoş bir dekor sunar. Kapıların açılması ve kapanması görevini üstlenen kol, sıklıkla temas edilen bölgeler arasında yer alır. Bu sebepten dolayı çabuk kirlenir ve üzerinde mikrop birikmesi de oldukça kolaydır. İç kapı kolunun düzenli periyotlarla temizleyerek mikroplardan arındırmak gerekir. Asit ve kireç çözücü gibi maddelere karşı hassas yapıya sahip olan bu ürünün temizliğinde nemli bir bez kullanımı tavsiye edilir. Böylelikle oluşabilecek hasarların önüne geçilebilir ve uzun bir süre kullanım imkanına sahip olabilirsiniz. Siz de Sofuoğlu Anka rozetli kare oda iç kapı kolu yorumları kısmını inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Avantajlı Sofuoğlu Anka Rozetli Kare Oda İç Kapı Kolu Fiyatı

Avantajlı Sofuoğlu Anka Rozetli Kare Oda İç Kapı Kolu Fiyatı

Kapı kullanımını kolaylaştırmaya yarayan kapı kolu, çalışma ve iş alanları için önemli bir yere sahiptir. Farklı ve özel tasarımı ile kapıları olduğundan modern gösteren bu ürünün fiyat aralıkları müşterilerin merak ettiği noktalardan biridir. Sofuoğlu Anka rozetli kare oda iç kapı kolu fiyatı birçok parametre göz önüne alınarak belirlenir. Üretimde kullanılan materyal yapısı ile sahip olduğu kalite ve dayanıklılık bu değerlendirme özellikleri arasında yer alır. Özel tasarımı ve uzun süreli kullanıma elverişli olan bu ürün müşterileri oldukça memnun eder. Siz de iyi bir görünüm ve yüksek performans sunan bu kapı kolunu tercih ederek beklentilerinizi karşılayabilirsiniz. Ürün hakkında hem daha detaylı bilgi edinmek hem de ayrıntılı inceleme yapabilmek için Trendyol’a göz atabilirsiniz. Böylece ihtiyaçlarınızla zevklerinize uygun modeli rahatlıkla ve güvenle satın alabilirsiniz.