Söğütlü Silver Gümüş Kutup Yıldızı Modeli Şans Küpe

571,05 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Gümüş Ürünlerin Kararmasını Etkileyen Faktörler Nelerdir?
Kimyasal Ürünler: Kimyasal içerikli –özellikle sülfat ağırlıklı- birçok ürün gümüş malzemesinin çok erken kararmasına neden olmaktadır. İçerisinde sülfat bulunan sabun, şampuan gibi ürünler ve parfüm, deodorant gibi ürünlerde gümüşle direkt olarak temas etmesi sonucunda olumsuz bir sonuca neden olmaktadır.
Hava Kirliliği: Gündelik hayatın içerisinde birçok kişiyle aynı alanlarda bulunmak ve izole olmanın çok zor olduğu kalabalık alanlarda havaya karışan maddeler gümüşle direkt etkileşime geçmekte ve kararmasına sebebiyet vermektedir.
Ter: Ter asidik değeri yüksek bir sıvıdır. Ph etkili sıvılarda eğer asit oranı fazlaysa gümüş bu durumdan olumsuz etkilenecektir.
Nem: Gümüş takılar kullanılmadığı zamanlarda bir gıda gibi özel olarak muhafaza edilmelidir.
Gümüş Ürünlerin Kararması Nasıl Önlenir?
- Gümüş takıların kararmasını engellemenin en etkili yolu, onu bir çanta veya temiz, kuru ve hava geçirmez bir kapta saklamaktır. Bu şekilde takılarınızın çizilmesini de önleyebilirsiniz. Kararmaya sebep olan elementleri emmeye yardımcı olacak kabın içindeki mücevherle birlikte kararmaz bir şerit kullanmalısınız.
- Gümüşünüzü yenilemek için zaman zaman gümüş aksesuarlarınızı mikrofiber bir bez ile silin ve parlatın.
- Duşta, spa küvetinde veya yüzme havuzunda gümüş takıları kullanmayın.
- Gümüşün yüzeyini çizebileceğinden lekeleri temizlemek için diş macunu veya kabartma tozu kullanmanız önerilmez
- Gümüşünüzü temizlemek için ağartıcı veya aseton gibi sert kimyasallar kullanmayın; gümüşü daha donuk hale getirip yüzeyi mahvedebilirler.
- Gümüşü ev ortamında parlatmak için limon, sirke ve karbonat gibi malzemelerin kullanılacağı önerilse de bunlar gümüşe daha fazla zarar verebilir. Gümüşü parlatmak üzere özel olarak üretilen ürünlerden yararlanmak daha iyi bir tercih olacaktır.

Ürün Bilgileri

Söğütlü Silver Gümüş Kutup Yıldızı Modeli Şans Küpe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Söğütlü Silver Satıcı Ünvanı: MAHSUM PEKEDİS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7250017914
    Bu ürün Söğütlü Silver tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 925 ayar gümüş rodyulu zirkon taşlı kutup modeli şans küpe. Boyut halka çapı:21 mm sallantılarıyla beraber uzunluğu 48 mm Kutup yıldızı boyutu:12x8 mm Not:bir kulakta halka olan küpe diğer kulakta sadece kutup yıldızı vidali küpe modeli takılır.

Ürün Özellikleri

  • Ayar 925 Ayar
  • Form Oval
  • Taş Cinsi Zirkon Taş
  • Renk Gümüş
  • Materyal Gümüş
Geri Bildirim Ver

Gümüş Kutup Yıldızı Modeli Şans Küpe ile Tarzını Keşfet

Gün içinde ve özel günlerde şık bir görünüm elde etmek için küpe oldukça sık kullanılır. Pek çok farklı modelde seçenek bulunur. Gümüş yıldızlı küpe özellikle geniş kullanım alanı ile farklı tarzlara hitap eder. İster gün içinde isterseniz de özel gecelerde rahatlıkla takabileceğiniz bir tasarıma sahiptir. Aradığınız şıklığı elde edebilmeniz için ideal seçeneklerden biridir. Özellikle gümüş materyalden üretildiği için hem kaliteli hem de şıktır. 925 ayar gümüş darbelere, solmaya ve aşınmaya karşı dayanıklılık göstererek uzun ömürlü kullanım yapmanızı sağlar. Kutup yıldızı tasarımı ile oldukça havalı ve şık bir tarz yaratmanızı sağlar. Kombinlerinizi tek bir dokunuşla ön plana çıkarmak için tercih edebilirsiniz. Halka küpe ve figürlü küpenin uyumundan oluşan iki parçalı gümüş kutup yıldızı modeli şans küpe seti, şıklığınızı ön plana çıkarır.

  • Kaliteli ve Dayanıklı Materyal
  • İdeal Boyut
  • Göz Alıcı Renk

Gümüş Kutup Yıldızı Küpe ile Uzun Ömürlü Kullanım İmkanı

Gümüş Kutup Yıldızı Küpe ile Uzun Ömürlü Kullanım İmkanı

Kutup yıldızı küpe gümüş 925 ayar özelliğinde olduğu için oldukça kaliteli ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Gümüşün sağlam yapısı, her türlü darbe ve kararmaya karşı dayanıklılık gösterir. Özellikle gün içinde kullanım için idealdir. Uzun süre kulağınızda kalsa bile görüntüsünde herhangi bir kalite düşüklüğü olmaz. Bu sayede özel günlerde de tercih edebileceğiniz şık bir modeldir. Eğer sevdiklerinize unutulmaz bir hediye almak istiyorsanız, gümüş kutup yıldızı modeli şans küpe modelleri oldukça uygundur. Dayanıklı yapısı sayesinde sevdiklerinize uzun süre eşlik eder ve unutulmaz olur. Özellikle gümüşten gelen kalite ile her yerde şık ve havalı bir kullanım yapabilirsiniz. Kutup yıldızı figürü ve halka küpeyi bir araya getirdiği için farklı tarzların beğenisini kazanır. Farklı alanlarda kullanım avantajı sunarak her ortamda dikkat çekmenizi sağlar.

Kutup Yıldızı Küpe Boyutları

Kutup Yıldızı Küpe Boyutları

İki farklı küpeden oluşan Söğütlü Silver gümüş kutup yıldızı küpe seti, kulağınızda uyumlu bir tarz yaratmanızı sağlar. Boyutları ile hem gündelik kullanım hem de özel günlerde tercih edebileceğiniz seçenekler arasında yer alır. Halka çapı 21 mm’dir; sallantılı kısmıyla birlikte ise 48 mm uzunluğundadır. Kutup yıldızı ise 12 x 8 mm boyutundadır. Tek kulağınızda kullanabileceğiniz gibi iki kulağınıza takarak da farklı bir tarz yaratabilirsiniz. Kulağınızda ağırlık yapmayarak tüm gün rahat bir şekilde kullanmanızı sağlar. Ayrıca 925 ayar gümüş, olası iltihaplanmalara karşı sizi korur. Bu ayar, sağlığınız için ideal ayardır. Hassas ciltler için de uygundur ve herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Gümüş kutup yıldızı modeli şans küpe yorum kullanıcıları olumlu görüşlerinden oluşmaktadır. Farklı kişilerin yorumlarına bakarak kendinize uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz.

Kutup Yıldızı Küpe Fiyatları

Kutup Yıldızı Küpe Fiyatları

Gümüş renge sahip bu küpe seti, rodyumlu zirkon taşlı kaplamalara sahiptir. Böylece oldukça uyumlu ve şık bir görünüm oluşturur. Gümüş renk ile parlak taşlar birbirine uyum sağlayarak tarzınıza estetik bir stil katar. Gümüş kutup yıldızı modeli şans küpe fiyatı sahip olduğu özellikler ve kalitesine göre oldukça uygundur. Uzun süreli kullanım yapma imkanı sunduğu için ihtiyacınızı karşılama konusunda başarılıdır. Her iki küpe de rahat bir şekilde takılabilir. Halka küpeyi takmak için üst kısmında bulunan çıtçıt kısmını çıkarıp kulak deliğinizden geçirdikten sonra geri yerine takmanız yeterlidir. Figür küpe ise vidalı tasarıma sahiptir. Kulağınızdan geçirdikten sonra arka kısmına vidayı takabilirsiniz. Gümüş kutup yıldızı modeli şans küpe indirim fırsatı ile siz de bu şık ve kullanışlı küpe setine sahip olabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü gümüş kutup yıldızı modeli şans küpe satın al seçeneğini kullanarak sipariş verebilirsiniz.