3
Psikoloji Kitabı kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Sola Unitas Boşluk Hissi - Çocuklukta Ihmalin Izi

256 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
252,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sola Unitas Boşluk Hissi - Çocuklukta Ihmalin Izi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifce Kitabevi Satıcı Ünvanı: TFT YAPIM YÖNETİM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0843066032500001 Vergi Kimlik Numarası: 8430660325
    Bu ürün Elifce Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Boşluk Hissi - Çocuklukta İhmalin İzi

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Jonice Webb
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 301-350
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Çocuklukta İhmalin İzi Boşluk Hissi - Jonice Webb | Sola Unitas

Çocukluğumuzda yaşadığımız olayların bütün hayatımızı şekillendirdiği bir gerçektir. Çocuklukta İhmalin İzi Boşluk Hissi kitabı çocuklukta ebeveynlerimizin bizimle ilişkilerinin hayatımıza etkileri üzerine detaylı bilgiler sunar. Hem terapist hem de yazar olan Dr. Jonice Webb, bu kitabıyla çocukluk yaşantınızda belki de çok fazla üstünde durmadığınız olayların bütün hayatınızı nasıl etkilediğini gözler önüne serer.

Psikoloji türünde olan kitapta alanında uzman olan Dr. Jonice Webb’in yıllardır kazandığı deneyimden süzülen bilgiler yer almaktadır Hayatlarımızdaki boşluk hissini yok etmek için hazırlanan kitapta insanların neden bu tür düşüncelere daldığı ve hayatın nasıl düzene sokulabileceği gibi bilgilere yer verilmektedir.

  • Sayfa sayısı: 308
  • Orijinal dil: İngilizce
  • Baskı: 4

Çocuklukta İhmalin İzi Boşluk Hissi Kitabının Yazarı Kimdir?

Sola Unitas Çocuklukta İhmalin İzi Boşluk Hissi - Jonice Webb

Klinik psikoloji alanında doktorasını 1989 yılında tamamlayan Dr. Jonice Webb,1991 yılında Massachusetts eyaletinde klinik psikoloji alanında çalışmaya başlamıştır. 25 yıldan fazla süre klinik psikoloji geçmişi olan Webb, psikolojik testler ve psikoterapi alanında deneyimli isimlerden biridir. Kariyeri boyunca ayakta tedavi yapan 4 büyük klinikte yönetici görevini üstlenen Dr. Jonice Webb, sonrasında psikologlar, terapistler ve benzer alandaki uzmanlara mentorluk yaparak deneyimlerini aktarmıştır.

Sonraki yıllarda yazarlık kariyerine başlayan uzman isim, Çocuklukta İhmalin İzi Boşluk Hissi kitabıyla psikoloji alanına yeni bir soluk getirmiştir. Kısa sürede milyonlarca satışa ulaşan ve popülerliği Amerika sınırlarını aşarak tüm dünyaya ulaşan kitap, Amazon’da en çok satan psikoloji kitaplarından biri olmayı başarmıştır. 

Çocuklukta İhmalin İzi Boşluk Hissi Kitabının Konusu Nedir?

Klinik psikoloji alanında uzman olan Dr. Jonice Webb’in bu kitabı, yapbozun kayıp parçalarını yerine yerleştirir. Dr. Jonice Webb sıcak, samimi ve doğrudan okuyucunun kendisine hitap eden tarzıyla çocukluğumuzda ebeveynlerimizin bize sunduklarının yetişkinlik döneminde sosyal ve duygusal bağlamda bizi nasıl etkilediğini ortaya koymaktadır. Çocuklukta İhmalin İzi Boşluk Hissi kitabında kendinizden mutlaka bazı parçalar bulacak ve hayatınızda değişiklikler yapmak isteyeceksiniz.

Hayatınızın istediğiniz gibi ilerlediğini düşünmüyor, dışarıya hiçbir sorun yokmuş gibi davransanız da iç dünyanızda yalnız ve dünyadan kopuk gibi hissediyorsanız, özel hayatınız ve işiniz harika gitse de bir türlü mutluluğu yakalayamıyorsanız yalnız değilsiniz! Tüm dünyada benzer şeyleri hisseden, milyonlarca insan var. Bu noktada en iyi çözümlerden biri ise size iyi gelecek kitaplardan yardım almak, uzman psikologların cümlelerinde hem sorunları hem de çözümleri aramak olabilir. Dr. Jonice Webb’in bu noktada size oldukça yardımcı olacağına eminiz!

Çocuklukta İhmalin İzi Boşluk Hissi Kitabı Uygun Fiyatlı mı?

Hayatında boşluk hissi olduğunu düşünen ve çocukluğunda yaşadıklarının geleceğini nasıl etkileyebileceğini görmek isteyen herkesin bu kitabı okuması tavsiye edilir. Ayrıca çocuk sahibi olmayı düşünenler de bu kitabı okuyarak çocukların nasıl davranması gerektiğiyle ilgili bilgiler öğrenebilir ve yaptıkları her davranışın kendi çocuklarının hayatını nasıl değiştirebileceğini anlayabilir.

Dünya’nın en çok satan psikoloji kitaplarından biri olan ve içerisindeki eşsiz bilgilerle birçok kişinin hayatına dokunan Çocuklukta İhmalin İzi Boşluk Hissi Kitabı uygun fiyatlı bir kitaptır. 308 sayfaolan kitabın her sayfasında etkileyici bilgiler edinecek ve bir sonraki sayfaya geçmek için sabırsızlanacaksınız.

Milyonlar tarafından beğenilen ve olumlu yorumlar alan kitapla ilgili olarak Trendyol’da bulunan Çocuklukta İhmalin İzi Boşluk Hissi yorum ve değerlendirmelere göz atabilirsiniz. Ayrıca Dr. Jonice Webb’in diğer kitaplarına da psikoloji kitapları kategorisinden ulaşabilirsiniz.