1
Psikoloji Kitabı kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Sola Unitas Seninle Başlamadı

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
196,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
211,18 TL
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sola Unitas Seninle Başlamadı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Burdur Kitabevi Satıcı Ünvanı: SELMA TOPRAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Burdur Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8540360360
    Bu ürün Burdur Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Seninle Başlamadı

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Mark Wolynn
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
Geri Bildirim Ver

Seninle Başlamadı - Mark Wolynn | Sola Unitas

Ana teması psikoloji üzerine kurulu olan Mark Wolynn Seninle Başlamadı adlı eser, insanın kendine dair bir farkındalık kazandığı kişisel gelişim kitabıdır. Aslında hiç kimsenin yalnız başına, kendisi olarak var olmadığını; bedeninin, aklının ve ruhunun bir köşesinde tek bireyden daha fazlası olduğunu kabul eder. Fiziksel ve kişisel özelliklerde olduğu gibi ruhsal çözümlemelerde bir genetik şifreyle aktarılır.

  • Tek solukta bitecek bir çeviri
  • Yatkınlıklarınız için siz suçlu değilsiniz!
  • Daha iyi hissetmek için anahtar içinizde

Seninle Başlamadı - Mark Wolynn Kitap Özellikleri

Seninle Başlamadı - Mark Wolynn Kitap Özellikleri

Söz konusu eser olan Seninle Başlamadı inceleme sonuçları kısa bilgilerle derlenir. Bu bilgiler ışığında aklınızdaki sorulara cevap bulabilirsiniz. Seninle başlamadı kitap analizi sonuçları aşağıdaki paragrafta belirtilmiştir.

Seninle Başlamadı kalıtsal aile travmaları ve temelde ebeveynlerden ya da genlerini paylaştığımız nesillerden beri var olan problemlerin analiz edildiği bir kitaptır. Mark Wolynn tarafından kaleme alınmış olan eser, çevirmen Mine Madenoğlu tarafından Türkçe’ye çevrilir. 280 sayfa boyunca anlatılarını sürdüren yazarın hem özgün içeriği ve ilginç örnek vakaları hem de akıcı anlatım tarzıyla Seninle Başlamadı kaç sayfa olursa olsun tek solukta okunabilecek bir yapıttır. Kitap kağıdına basılmış olan eser okuma konusunda gayet rahattır, göz yormaz. Karton kapak cilde sahiptir. Sade fakat ilgi çekici kapak tasarımıyla da göze hitap eder. 13,5*21 cm ebatlarına sahiptir. Kitap 14 bölümden oluşmaktadır.

    Ruhun Derinliklerine Ulaşan Eserin Konusu

    Ruhun Derinliklerine Ulaşan Eserin Konusu

    Yazar, Seninle Başlamadı adlı eserde, kaleme almış olduğu olaylara bilimsel olguları da eklenmesiyle beraber hem didaktik hem de kişisel gelişim kitabı özelliği kazandırır. Seninle başlamadı konusu psikoloji üzerinedir. Bazı hastalar, aldıkları psikoterapi, ilaç tedavisi gibi çeşitli tedavilere rağmen hala duygusal buhranları ve iç çatışmalarının geçmediğinden şikayet ederler. Burada akla yıllardan beri araştırmaların, acıların da miras olarak aktarılabildiği hatta üç kuşak boyunca bu kalıtsal aile travmalarını taşıyabileceğine dair çalışmaları gelir. Davranışın temelinde yatan problemin yalnızca karşısındaki hastadan değil, onun annesi ya da büyükannesi kaynaklı olabileceğini her zaman akılda tutar. Seninle Başlamadı okunduğunda, bir yetişkinin kurmaktan kaçındığı insan ilişkilerinin asıl sebebinin, yıllar önce annesiyle oluşturamadığı güvenli bağlanmadan kaynaklandığı görülebilir. Seninle Başlamadı okuyanlar bu davranış sorunlarının ya da problemli düşüncelerin aslında danışanlara ait olmadığını, onları ailesi için taşımak zorunda kaldığını anladığı vakit, sıkıntılarının da çözümüne ulaşır.

    Mark Wolynn’in Ağzından, Seninle Başlamadı Fiyatı

    Mark Wolynn’in Ağzından, Seninle Başlamadı Fiyatı

    Psikoloji romanları ve kitapları sevenlerin tek seferde okuyabileceği bir eserdir. Kitabı önceden almış ve okumuş olanların Seninle Başlamadı kitap yorumları üzerindeki eleştirileri, karar merkanizmanız üzerinde yol gösterici olabilir. Bu platform birden fazla satıcın aynı anda yer bulduğu bir alandır. Bu nedenle farklı satıcılarda ve farklı fiyat aralıkları kapsamında, Seninle Başlamadı satın alabilme imkanına sahipsiniz. Böylece her bütçeye uygun pazarlama alanı sunulmuş olur. Seninle Başlamadı fiyat aralıklarını, her satıcı kendi ürünü için ayrı olarak belirler. Ancak önerilen satış fiyatı üzerinden gerekli kontroller yapılarak ve sizin seninle başlamadı yorum kısmında belirttiğiniz eleştirilerde göz önünde bulundurularak daima denetlenir. Böylece size, kalitesiz ürünlere fahiş fiyatlar sunulması engellenir. Seninle Başlamadı Sola Unitas’den bulabileceğiniz bir eserdir. Uygun fiyatlar ve çeşitli kampanyalardan yararlanmak için siz de Trendyol üzerinden alışverişinizi yapabilirsiniz.