Solante Pregna Spf 50+ Losyon

698 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5 Al 4 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Solante Pregna Spf 50+ Losyon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evdeeczane Satıcı Ünvanı: AYAZ VE ORTAKLARI İNŞAAT TURİZM ULUSLARARASI İTHALAT İHRACAT İŞLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0108004545900017 Vergi Kimlik Numarası: 1080045459
    Bu ürün Evdeeczane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Görünüm Renksiz
  • Tip Tüp
  • Hacim 101 - 150 ml
  • Form Krem
  • Yaşlanma Karşıtı Hayır
Geri Bildirim Ver

Solante 8699278480045 Pregna Spf 50+ Losyon

Solante Pregna 150 ml SPF 50+ losyon, gebelik dönemi için özel olarak üretilir. Gebelik döneminde vücudun farklı reaksiyonlar vermesinden ve daha hassas olmasından dolayı güneşe bağlı lekelenmelerde artış görülebilir. Bahsi geçen güneş kremi bu durum için üretilerek kullanıcılara sunulur. Güçlü ve güvenli olan bu krem, gebe olan kişileri bu dönemde kloazma ve güneşin zararlı etkilerinden korumak için geliştirilir. Solante güvencesiyle üretilen bu krem, yağsız bir formüle sahiptir. Krem, 150 ml olarak üretildiği için hamilelik döneminde rahatlıkla kullanmanıza yardımcı olur. Yüksek koruma gücüne sahip olan bu kremi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Solante Pregna SPF 50+ kremin özelliklerinden bazılarıysa şunlardır:

  • Hacim: 150 ml
  • Koruma Faktörü: SPF 50+
  • Özellik: Gebelere Özel Formül

Solante Pregna Spf 50+ Losyonun Özellikleri Nelerdir?

Solante Pregna Spf 50+ Losyonun Özellikleri Nelerdir?

Solante Pregna 150 ml SPF 50+ losyon, hamile kişilerin bu dönemde güneşe rahatlıkla çıkmasına yardımcı olur. Ürün, gebeler için özel olarak üretildiği için son derece etkilidir. Krem, çok yüksek düzeyde UVA ve UVB koruması içerir. Ürün, hamilelik döneminde sıklıkla görülen cilt lekelerinin ve gebelik sonucunda oluşabilecek koyulukların önlenmesine destek olur. Bu sayede hamileyken ya da doğum yaptıktan sonra güneşin zararlı ışınlarından dolayı cildinizde sıkıntı oluşmaz. Solante, matlaştırıcı etkiye de sahiptir. Gebelik döneminde hormonlardan dolayı cilt, daha yağlı bir hâl alabilir. Ürün, yağı emen tanecikleri vesilesiyle cildinizin parlamasını engeller. Ürün, gün boyunca rahat, temiz ve güzel bir cilt görünümüne kavuşmanıza yardımcı olur. Ayrıca krem antioksidana da sahiptir. Bu sebeple krem, cilt hücrelerine zarar veren serbest oksijen radikallerinin yok olmasını sağlar.

Solante Pregna Spf 50+ Losyon Ne İşe Yarar?

Solante Pregna 50 faktör, hamileler üzerinde oldukça etkili bir formüle sahiptir. Ürün, gebelik dönemindeki kişiler tarafından kullanıldığında leke oluşumunu engeller. Ayrıca bu süreçte hormonal olarak cilt daha fazla yağlanmaya meyilli olur. İçinde yağ barındırmayan güneş kremi, cildin matlaşmasına da yardımcı olur. Losyon yağsız formüle sahip olduğu için sivilce oluşumunun da önüne geçer. Birçok yönden fayda sağlayan Solante Pregna 150 ml SPF 50+ losyon, kullananların beklentilerini tam anlamıyla karşılar. Nemlendirme özelliği de yüksek olan krem, yumuşatıcı özelliği sayesinde cildinize tazelik, canlılık ve ipeksi bir his verir. Kremin barındırdığı tüm içerikler, gebelik dönemindeki insanlar düşünülerek özenle seçilmiştir. Cilt lekelenmelerine karşı bariyer oluşturan bu krem, uzun süre kullanılabilir. Ayrıca losyon, yapısı sayesinde de insanların ilk tercihleri arasında yer alır.

Solante Pregna Spf 50+ Losyon Nasıl Kullanılır?

Solante Pregna 150 ml SPF 50+ losyonu her gün kullanabilirsiniz. Ürün, güneşe çıkmadan önce en erken 15 dakika önce uygulanmalıdır. Krem, günde 1 kere kullanıldığında etki edecek şekilde tasarlanmış olsa bile, uluslararası otoritelere göre günde 3 ya da 4 kez yenilenmesi gerekir. Bu sebeple güneş kremi teninizde gittikçe yeniden sürebilirsiniz. Ayrıca krem suya karşı da dayanıklıdır. Kullanıcıların beğendiği pek çok içeriğe sahip olan bu ürünü uzun zaman sürebilirsiniz. Ayrıca losyonun paketi kolay kullanmaya da yardımcı olur. Kremi sizden önce almış ve deneyimlemiş kişilerin görüşlerinden faydalanmak için Solante Pregna 150 ml SPF 50+ losyon yorumlarına Trendyol’dan bakabilirsiniz. Gebelik döneminde en yakın arkadaşınız olacak Solante Pregna 150 ml SPF 50+ losyonunu platfomdan kısa birkaç işlemle ve uygun fiyatlarla sipariş edebilirsiniz.