Solante Acnes Spf 50 Güneş Koruyucu Losyon 150 ml

606,40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
637,70 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
636,70 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
749,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Solante Acnes Spf 50 Güneş Koruyucu Losyon 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EliteSepet Satıcı Ünvanı: 4 K ITRİYAT KOZMETİK MEDİKAL PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001206928100001 Vergi Kimlik Numarası: 0012069281
    Bu ürün EliteSepet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Solante Acnes SPF 50+ Güneş Koruyucu Losyon 150 ml

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Yağlı
  • Görünüm Renksiz
  • Tip Tüp
  • Hacim 101 - 150 ml
  • Kullanma Amacı Matlaştırıcı
  • Form Krem
  • Özellik Suya Dayanıklı
Geri Bildirim Ver

Solante Unisex Acnes Sun Care Lotion SPF 50 ve 150 ml Akne Önleyici Güneş Losyonu

Hassas cilt yapısına sahip olan müşteriler tarafından kullanılan güneş koruyucu ürünler, sahip oldukları özellik ve avantajlarla ön plana çıkar. Solante unisex acnes sun care lotion SPF 50 ve 150 ml akne önleyici güneş losyonu akneli ve yağlı ciltler için özel olarak üretilen bir üründür. Güneş ışınlarının zararlı etkilerinden cildinizin korunmasına yardımcı olmak amacıyla üretilir. İçeriğinde yağ bulunmaz ve suya oldukça dayanıklıdır. Cildinizi güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı gün boyu koruma sağlar. Yüksek derecede UVA ve UVB korumasına destek olur. Ürün, %100 orijinaldir. 8699278060124 koduyla listelerde yerini alan model tüm ciltlere uygundur. Doğal yapısı ile sağlıklı kullanım avantajı sunar. Renksiz bir görünüme sahip olan ürünün SPF 50+ özelliği ile fark yaratır.

  • Suya dayanıklı yapısı
  • Renksiz görünüm
  • Tüm cilt tiplerine uyumlu

Solante SPF 50 Akne Önleyici Güneş Losyonu Özellikleri

Solante SPF 50 Akne Önleyici Güneş Losyonu Özellikleri

Yağsız bir yapıya sahip olan Solante güneş losyonu suya dayanıklı özelliği ile büyük bir avantaj sunar. Düzensiz ciltler için üretilen model tüm cilt yapısına sahip müşteriler tarafından rahatlıkla kullanılır. Paraben içermez. İçerdiği modern filtreleri sayesinde zararlı güneş ışınlarına karşı cildi yüksek seviyede korur. Ürün, cildinizin nemlenmesine, yatışmasına ve beslenmesine yardımcı olur. Cildiniz ipeksi ve yumuşak bir doku kazandırır. Matlaştırıcı özelliği ile dikkat çeken model, cildinizin sebum dengesinin sağlanmasında etkili bir rol oynar. SPF 50+ özelliği ile dikkat çeken ürün kolay bir kullanım avantajına sahiptir. Solante unisex acnes sun care lotion SPF 50 ve 150 ml akne önleyici güneş losyonu kullananlar ürün hakkındaki tüm deneyimlerini olumlu bir şekilde belirtir. Etkin ve avantajlı özelliklere sahip olan bu kullanışlı model, cildinizde etkili bir performans gösterir.

Solante SPF 50 Akne Önleyici Güneş Losyonu Kullanım Şekli

Solante SPF 50 Akne Önleyici Güneş Losyonu Kullanım Şekli

Ürün, içeriğinde bulunan özel formül ve müşterilere sunduğu etkin özelliklerle müşterilere kolay bir kullanım avantajı sunar. Etkili performans ve kalite ürün özelliği kullanım kolaylığı sağlar. Güneşe çıkmadan 15 dakika önce güneş koruyucu ürünü cildinize, dairesel hareketlerle ve nazik bir şekilde uygulayabilirsiniz. Tüm sağlık otoritelerinin yaptığı öneriye göre güneş koruyucu ürünlerin 3-5 saatte bir yeniden uygulanması gerekir. Aşırı terleme, kurulanma ve yüzme gibi fiziksel aktivitelerin sonrasında yeniden güneş koruyucu losyon cilde sürülür. Solante unisex acnes sun care lotion SPF 50 ve 150 ml akne önleyici güneş losyonu yorumları modeli deneyimleyen müşteriler tarafından yapılır. Olumlu sonuçlar ve etkili bir performansa tanık olan müşteriler ürün hakkında değerlendirmelerini aktarır. Yorumlar sayesinde aklınızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz. Ürün sayesinde cildinizi zararlı ışınlardan koruyabilirsiniz.

Avantajlı Solante SPF 50 Akne Önleyici Güneş Losyonu Fiyatı

Avantajlı Solante SPF 50 Akne Önleyici Güneş Losyonu Fiyatı

Model, hem kadınlar hem de erkekler tarafından kullanılabilir. Etkili sonuçlar ortaya koyarak zararlı güneş ışınlarından korunmanızı sağlar. Kolay kullanım avantajı ile müşteriler tarafından tavsiye edilir. Ürün, avantajlı bir fiyat seçeneğine sahiptir. Büyük bir ilgi gören ve özellikle yaz aylarında kullanımı artan güneş koruyucu losyon, uygun fiyat özelliği ile ön plana çıkar. Hassas ciltler başta olmak üzere tüm cilt tiplerine uygulanması uygun olan ürün geniş bir müşteri kitlesine hitap eder. 150 ml’lik boyutuyla ailecek güvenle kullanılabilir. Solante unisex acnes sun care lotion SPF 50 ve 150 ml akne önleyici güneş losyonu fiyatı sayesinde sizleri memnun eder. Ürünü dört mevsim boyunca kullanmanız mümkündür. Tüm bu avantaj ve özelliklere sahip olan bu koruyucu ürüne Trendyol’dan kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.