Şölen ŞÖLEN BOOM BASTIC MARSH. H.CEVİZLİ ÇİK. KEK BAR 40 GR

44,63 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Şölen ŞÖLEN BOOM BASTIC MARSH. H.CEVİZLİ ÇİK. KEK BAR 40 GR

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MARKET CİM Satıcı Ünvanı: KAAN YASİR ÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2221423627
    Bu ürün MARKET CİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ŞÖLEN BOOM BASTIC MARSH. H.CEVİZLİ ÇİK. KEK BAR 40 GR

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Çikolata - Paketli Bar
Geri Bildirim Ver

Şölen Boombastic Hindistan Cevizli Fantastik Bar Çikolata 40 gr

Akşamları keyifli kılan tatlı anlar vardır. Çayın yanında tadına doyum olmayan atıştırmalıklar televizyon izlerken, kahve içerken, çay sohbetlerinde tercih edilir. Çikolata çeşitleri arasında fazla çeşit ile oluşturulmuş farklı içerikli tatlar mevcuttur. Kuru meyve, kuruyemiş, meyve ve baharat gibi içerikler ile lezzetlendirilen birbirinden farklı çikolatalar bulunur. Damaklarda aranan bir lezzet olan Şölen, lezzetli atıştırmakları ile hem çocukların hem yetişkinlerin seveceği seçenekler sunar. Şölen Boombastic Fantastik bar çikolata, bu anlarda tercih edilen bir atıştırmalık olarak dolabınızda yerini alır. Damaklarda unutulmaz bir lezzet bırakan Boombastic Fantastic bar, atıştırmalık severler için Şölen Hindistan cevizli barı ile sunulur. Çikolata kaplı bar olarak geçen ürün, 40 gr paket seçeneği ile günlük atıştırmalık olarak sıklıkla tercih edilir.

  • Taze ve lezzetli
  • Çikolata kaplı atıştırmalık
  • İdeal boyut paket seçeneği

Her Yaşa Hitap Eden Lezzet Şölen Boombastic Bar

Her Yaşa Hitap Eden Lezzet Şölen Boombastic Bar

Çikolatalar, her yaştan müşteri tarafından sıklıkla tüketilir. Hem Türk hem de Dünya mutfağında yeri olan çikolatalar, enfes lezzetiyle tatlılara mükemmel bir tat katar. Şölen Hindistan cevizli çikolata minik paketlerde satışa sunulur. Özellikle alerji sorunu olan müşteriler çikolatanın içindekiler kısmını okuduktan sonra çikolata seçimi yapmalıdır. Süt ya da fındık gibi içerikler alerjik vücutlarda yan etki gösterebilir. Şölen, sunduğu lezzetli içeriği sayesinde müşteriler tarafından beğeni toplar ve sıklıkla tercih edilir. Lezzetli tadı ile siz de bu ürünü tercih edebilirsiniz. Şölen Bombastic Fantastic bar ile keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Bu ürün sayesinde hem açlık hissini giderebilir hem de çikolata ihtiyacınızı lezzetli bir şekilde karşılayabilirsiniz. Ürün, minik paketi ile yanınızda taşımaya da oldukça uygundur. Ürünü kolaylıkla çantanızda taşıyabilir, canınız çikolata istediğinde kolaylıkla yiyebilirsiniz.

Şölen Bombastic Çikolata Bar İçeriği

Şölen Bombastic Çikolata Bar İçeriği

100 gram Hindistan cevizli Boombastic barın içeriğinde 502 kalori mevcuttur. Besin değeri olarak 4.7 gr protein, 25 gr yağ, 62 gr karbonhidrat bulunur. Bu eşsiz lezzetin içeriğinde %25 yağ ve %50 şeker oranı vardır. Kalorisi oldukça yüksektir. Kalorisinin yüksek olma sebebi büyük ölçüde yüzde 62 karbonhidrat içermesidir. Diyet yapanların ürünün kalorisini göz önünde bulundurarak tüketmesi önerilir. Diyet içeriğine uygun bir ürün değildir. Barı, kilonuza uygun bir şekilde besin değerleri göz önünde bulundurarak tüketmeniz tavsiye edilir. Lezzetli ve atıştırmalık arayanlar için ideal bir seçim olan ürünün çeşitlerinde taze ve kurutulmuş meyveler de tercih edilir. Alerjik bünyeye sahip olanlar için ürün, süt ürünleri içerir. Ürün, uzun süreli kullanım için serin ve kuru bir ortamda muhafaza edilmelidir. Siz de bu ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Hindistan Cevizi ve Çikolatanın Eşsiz Uyumu Bombastic Bar

Hindistan Cevizi ve Çikolatanın Eşsiz Uyumu Bombastic Bar

Misafirlerinize de ikram edebileceğiniz ürün, damaklarda unutulmaz bir çikolata lezzeti yaşatır. Ürün, 40 gramlık paketleri kolayca saklanma ve taşıma imkanı sunar. En ufak ayrıntısına kadar özenle tasarlanmış şık ambalajıyla ilgi çeken bar, Hindistan cevizi ve çikolata birleşiminden oluşan bir lezzet patlaması vadeder. Tatlı olmadan yapamam diyenlerin ve tatlı krizi yaşayanların iştahlarına eşsiz lezzetiyle son verir. Hindistan cevizinin hafifliğini çikolatayla müthiş uyumunu yaşatır. Zamanında toplanmış en taze mahsullerden ve doğal sütten yapılan bu ürün size özel olarak üretilir. Uzun bir kullanım ömrüne sahip olan ürün; güneş ışından uzak serin ve kokusuz bir ortamda muhafaza edilmelidir. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Şölen Boombastic Hindistan cevizli Fantastik bar çikolata yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Özellikle Hindistan cevizi sevenler için keyifli bir birleşim olan Şölen Boombastic Hindistan cevizli Fantastik bar çikolata fiyatlarını Trendyol’dan inceleyebilir, ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz.