Solgar Chlorella 520 Mg 100 Kapsül

872,50 TL
(8,73 TL / kapsül)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
500 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
793,06 TL
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
780,13 TL
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
730,13 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Solgar Chlorella 520 Mg 100 Kapsül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Major Line Satıcı Ünvanı: NURCAN ÖZTOPRAKÇI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7080276817
    Bu ürün Major Line tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Solgar Chlorella 100 Kapsül KullanımıGünde 1-3 kapsül, tercihen yemeklerden sonra kullanılması tavsiye edilmektedir.Solgar Chlorella 100 Kapsül Pozitif YorumlarKolay sindiriliyor#Vejetaryenlere uygunSolgar Chlorella 100 Kapsül Bunları İçermezAspartam, Domuz Katkı Maddesi, Gluten

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromasız
  • Form Saşe
  • Paket İçeriği 20'li
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Solgar Chlorella 100 Kapsül Besin Takviyesi

Sağlık ve diyet söz konusu olduğunda çeşitli vitaminler ya da besin takviyeleri devreye girer, Solgar Chlorella da bunlardan biri olarak ortaya çıkmaktadır. Türkçe adıyla Klorella, hemoglobine çok benzeyen vitamin oranı yüksek, enerji yapıcı ve düşük kalorisi ile herkesi mest eden bir besin takviyesidir. Aslında bir tatlı su yosunu bitkisi olan bu ürün protein, yağ ve pek çok mineral yönünden zengin olup pek çok faydası bulunmaktadır. Solgar Chlorella ne için kullanılır diye sorarsanız akla ilk gelen konu diyet programları için ne kadar uygun olduğudur. Özellikle Almanya, Kanada, Japonya veya Amerika gibi büyük ülkelerde karşılaşabileceğiniz bu ürün bir antioksidan özelliğine sahip olup kan yapımına katkı sağlandığı da düşünülmektedir. İçerisinde 100 kapsül olan bu ürün veganlar için de uygun bir yapıda olup bitkiseldir.

  • Düşük Kalorili
  • Bol Besin İçeren
  • B12 ve Zihin İçin Etkili

En Gözde Besin Takviyesi Solgar Chlorella İçeriği

En Gözde Besin Takviyesi Solgar Chlorella İçeriği

Özellikle sağlık yönünden ne kadar dikkat edilirse edilsin kimi zaman sıkıntılar yaşanabilir veya vitamin yönünden eksik kalınabilir. Bu durumda ortaya çıkan besin takviyelerinden biri olan Solgar Chlorella Broken Cell Wall, bitkisel içeriği ve veganlar için uygun formülüyle herkesin beğenisini kazanmaktadır. Ayrıca vücuttaki protein, yağ eksikliği gibi pek çok duruma da iyi geldiği ve oldukça düşük bir kaloriye sahip olduğu için sadece diyet zamanı değil günlük yaşamda da sıklıkla tercih edilmektedir. Her gün alınabilen bu Solgar Chlorella ne işe yarar denildiğinde besin takviyesi dışında bağışıklık sistemine iyi gelmesi, zehirli bileşenler vücuttan atılması, demir ve B12 içermesi, kolesterol düşürmesi ve zihin sağlığı için oldukça etkili olduğu görülmektedir. Ayrıca enerji için de kullanılan bu ürün yorgunluğu minimuma indirerek sağlığınıza önemli etki etmektedir.

Bitkisel ve Sağlıklı Yapısıyla Solgar Chlorella Faydaları

Bitkisel ve Sağlıklı Yapısıyla Solgar Chlorella Faydaları

Solgar Chlorella kullananlar günde 3 kere kullanılabilir. Özellikle yemek sonrası tüketilmesi daha çok tavsiye edilmektedir. Bitkisel olması sebebiyle hem vejetaryenler hem veganlar için oldukça uygundur. Solgar Chlorella faydaları da antioksidan özelliği, bağışıklık sistemi için iyi olması, B12 özelliği, enerji vermesi, zararlı maddeleri vücuttan atması ya da düşük kalorili gibi birçok özelliği bulunmaktadır. İçerisinde ise şeker, tuz ya da nişasta gibi maddelerin dışında maya, buğday, süt ürünleri ve gluten içermemektedir. Bu şekilde daha sağlıklı bir yapıda olmaktadır. Ek olarak renklendirici, tatlandırıcı veya yapay aroma gibi çeşitli maddeler de kullanılmamış olup herkese uygun bir ürün olarak hazırlanmıştır. Bu sayede isteyen herkes ve istenilen zamanda rahatlıkla kullanarak, memnun bir şekilde tüketmeye devam etmektedir. Ancak sabahları veya yemekten sonra kullanılması daha çok tavsiye edilmektedir.

Solgar Chlorella Fiyatları ve Yorumları

Solgar Chlorella Fiyatları ve Yorumları

Tozu da olan bu kapsül ürünü içeceklere karıştırarak da kullanılabilmektedir. Hamilelere de iyi gelen bu ürün depresyon ve anksiyete gibi sorunlara da iyi gelse de yine de kullanmadan önce bir doktora danışılmalıdır. Ancak elbette bazı Solgar Chlorella yan etkileri mevcuttur ve bunlardan en yaygın olanları; gaz, ishal, bulantı, mide krampı ve dışkıdaki renk değişikliği olarak verilebilmektedir. Faydaları zararından daha fazla görüldüğü ve daha sağlıklı bir ürün olarak görüldüğü için özellikle Asya ve Amerika’da karşılaşacağınız bu kapsül ürünü günümüzde Türkiye’de de giderek yaygın bir hale gelip kullanılmaya başlanmaktadır. Solgar Chlorella fiyat söz konusu olduğunda ise içerisinde 100 kapsül bulundurduğundan uzun süre kullanılabilir, bu sayede daha uygun fiyatlı bir hale gelmekte ve evdeki her bireye de yeterli gelebilmektedir. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Solgar Chlorella 100 kapsül kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.