Solgar 5-htp 30 Bitkisel Kapsül

550 TL
(18,33 TL / kapsül)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (28)
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
512,90 TL
2. Ürüne %20 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Solgar 5-htp 30 Bitkisel Kapsül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pharmanice Satıcı Ünvanı: REMZİYE OKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Edirne Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2046246510000001 Vergi Kimlik Numarası: 6360428813
    Bu ürün pharmanice tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Solgar 5-HTP 30 Kapsül KullanımıGünde 1-2 kapsül, tercihen yemeklerden önce. Solgar 5-HTP 30 Kapsül Pozitif YorumlarDüzenli kullanan kullanıcılardan gelen olumlu yorumlar#Bitkisel kaynaklı#Yüksek miktarda B6 içeriği#Kedi Otu ilavesi#Vejetaryen kullanımına uygunSolgar 5-HTP 30 Kapsül Bunları İçermezAspartam, Domuz Katkı Maddesi, Gluten Cinsiyet:Erkek,Kadın İçerik Tipi:Kapsül

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromasız
  • Form Kapsül
  • Paket İçeriği 30'lu
  • Set İçerik Adeti Tekli
  • Ek Özellik Vegan
  • Hedef Sağlıklı Yaşam
Geri Bildirim Ver

Solgar 5 HTP L-5-Hydroxytryptophan Complex 30 Kapsül Yorumları, Fiyatı - Trendyol

Solgar 5-HTP 30 kapsül gıda takviyesi, bitkisel ve temiz içerikli bir üründür. Gıda takviyesi, Solgar’ın standartlarını simgeleyen altın rengi kapaklı kahverengi cam şişede gönderilir. 1 şişe içerisinde 30 kapsül bulunur. Her gün düzenli olarak 1 kapsül alındığında ürünün olumlu etkileri rahatlıkla gözlemlenebilir. Solgar 5-HTP 30 kapsül gıda takviyesi çeşitli faydalara sahiptir; iştahınızı kontrol eder, stresinizi azaltır, ağrılarınızı keser, konforlu bir uyku çekmenizi sağlar. Bu ürün, yetişkinlerin kullanımına uygundur. Takviyeyi doktorunuza danışarak kullanmanız tavsiye edilir.

  • Gıda Takviyesinin İçeriğinde; 5-HTP, Valerian Kök Ekstresi (4:1) ve Vitamin B6 Bulunan Solgar 5-HTP 30 Kapsül
  • Renklendirici, Tatlandırıcı ve Koruyucu Madde İçermeyen Solgar 5-HTP 30 Kapsül
  • Vegan Solgar 5-HTP 30 Kapsül

Solgar 5-HTP 30 Kapsülün İçeriğinde Neler Vardır?

Solgar 5-HTP 30 Kapsülün İçeriğinde Neler Vardır?

Solgar tarafından üretilen bu gıda takviyesinde; 5-HTP, valerian kök ekstresi (4:1) ve vitamin B6 olmak üzere üç adet etken madde vardır. Ürün içeriğinde 100 gram 5-hidroksitriptofan bulunur. 5-HTP, serotonin üretimine katılan aktif bir metabolittir. Takviye içerisindeki valerian kök ekstresi olarak da adlandırılan valeriana officinalis etken maddesinin miktarı 100 gramdır. Valerian kök ekstresi halk arasında kedi otu olarak bilinir. Takviye içerisinde 10 gram vitamin B6 mevcuttur. Vitamin B6’nın bileşiminde piridoksin HCI ve piridoksal 5-fosfat bulunur. Ürün içeriğindeki diğer maddelerden hidroksipropil metil selüloz kapsül oluşumu için kullanılır. Magnezyum oksit ve mikrokristalin selüloz ise hacim arttırıcıdır. Magnezyum bisglisinat ve topaklanma önleyici olarak kullanılan yağ asitlerinin magnezyum tuzları da Solgar 5-HTP 30 kapsül gıda takviyesinin içeriğinde yer alır.

Solgar 5-HTP 30 Kapsülü Kimler Satın Alır?

Solgar 5-hidroksitriptofan 30 kapsül gıda takviyesi, tüm yetişkinlerin doktor tavsiyesi ile kullanabileceği bir üründür. Ürün; şeker, tuz, nişasta, maya, buğday ve glüten içermez. Bu sayede çölyak hastaları, glüten hassasiyeti olan bireyler veya özel bir beslenme düzenini takip eden kişiler için uygundur. Ürün içeriğinde soya ve süt ürünleri de bulunmaz. Aynı zamanda takviyenin formülünde; renklendirici, yapay aroma verici, tatlandırıcı ve koruyucu kullanılmaz. 5-HTP 30 kapsül gıda takviyesi, potansiyel alerjen içermediği için herkes tarafından gönül rahatlığıyla kullanabilir. Tamamen bitkisel içerikli olduğu için vejetaryen ve vegan bireylerin kullanımına da uygundur. Gıda takviyesinin içeriğindeki 5-HTP; iştah ve kilo kontrolü sağlar, davranış bozukluklarını düzenler, ağrıların etkisini azaltır. Dolayısıyla ürün, bu şikayetlere sahip kişiler tarafından da kullanılabilir. Solgar 5-HTP 30 kapsül gıda takviyesinin ilaç olmadığı unutulmamalıdır.

Solgar 5-HTP 30 Kapsül Kaliteli ve Etkili midir?

5-hidroksitriptofan 30 kapsül gıda takviyesi, 1947’den beri üretim yapan Solgar kalitesine sahiptir. Kapsüller; koyu renkli cam kavanozun içinde muhafaza edildiğinde ısıdan, ışıktan ve nemden korunur. Ürün, doğru kullanıldığında son derece etkilidir. Her gün düzenli olarak Solgar 5-HTP kapsül alırsanız kısa sürede ürünün etkisini görmeye başlarsınız. Takviyenin önerilen kullanım miktarı günde 1 kapsüldür. İştah ve kilo kontrol özelliği olduğu için bu takviyeyi yemeklerden önce almanız tavsiye edilir. Kapsülü bol su yardımıyla yutmanız faydalı olur. Solgar 5-HTP 30 kapsül gıda takviyesi; gerginliği azaltır, yeme bozukluklarını düzenler, alkol tüketimini kontrol altına alır. Vücuttaki serotonin miktarını arttırarak ağrıları azaltır. İçeriğindeki kedi otu sayesinde vücudunuzu rahatlatarak huzurlu bir uyku çekmenize yardımcı olur. Nitekim Solgar 5-HTP 30 kapsül yorumlarında da ürünü deneyimleyenlerin rahatladıklarını ve daha iyi uyuduklarını ifade ettikleri görülebilir. Siz de doktorunuza danıştıktan sonra bu ürünü Trendyol üzerinden satın alıp güvenle kullanabilirsiniz.