Solgar Cranberry With Vitamin C 60 Kapsül 033984009554

Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
437,15 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Solgar Cranberry With Vitamin C 60 Kapsül 033984009554

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Farmakozmetika Sağlık Ürünleri Satıcı Ünvanı: FARMAKOZMETİKA SAĞLIK ÜRÜNLERİ VE KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385151335000001 Vergi Kimlik Numarası: 3851513350
    Bu ürün Farmakozmetika Sağlık Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Solgar cranberry kapsül
  • Büyük Meyveli Vaksiniyum ve Vitamin C
  • C vitamini ile güçlendirilmiş Cranberry ekstresi içeren besin takviyesidir
  • Şeker, tuz, nişasta içermez
  • Vegan

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromasız
  • Form Tablet
  • Paket İçeriği 1 - 4
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Solgar 60 Kapsüş Cranberry Extract With Vitamin C

Yoğun iş hayatı ve hareketli geçen günler, vücudunuzun ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılamanıza engel olabilir. Bu tempoya ayak uydurabilmek için yeme içme düzeninize dikkat etmeniz gerekir. Besinler yoluyla vücudun günlük ihtiyaçlarının karşılanamadığı durumlar için ise takviye ürünlerden destek alınabilir. Aksi takdirde bağışıklık sisteminiz zayıflar ve daha kolay hasta olabilirsiniz. Vücudun günlük ihtiyacını karşılamak psikolojik açıdan da kendinizi çok daha iyi hissetmenizi sağlar. Tempolu hayatınız için Solgar 60 kapsül cranberry with vitamin C takviye ürününden destek alabilirsiniz. Bu sayede çok daha dinç ve enerjik hissedebilirsiniz.

  • Bitkisel içerikli doğal bir üründür.
  • Veganlar ve vejetaryenler için uygundur.
  • Günlük kullanılması önerilen miktar 2 kapsüldür.

Solgar Cranberry Extract With Vitamin C 60 Kapsül İçeriği

Solgar Cranberry Extract With Vitamin C 60 Kapsül İçeriği

Kırmızı ayı üzümü olarak da adlandırılan cranberry, Kuzey Amerika’da yetişir. Çok taneli bir meyvedir. Solgar 60 kapsül cranberry with vitamin C’nin ana içeriğini bu meyve oluşturur. Günlük tüketilmesi önerilen her iki kapsülde 800 mg büyük meyveli vaksiniyum tozu ve 120 mg C vitamini bulunur. Solgar 60 kapsül cranberry with vitamin C; şeker, tuz, nişasta içermez. Ayrıca içeriğinde maya, buğday, gluten, soya ve süt ürünleri gibi alerji yapabilecek maddeler yer almaz. Sentetik renklendirici, yapay tatlandırıcı ve koruyucu madde kullanılmadan hazırlanan bir formüle sahiptir. Solgar 60 kapsül cranberry with vitamin C cam şişe içinde satışa sunulur. Kahverengi şişe, içerisindeki kapsülleri çevresel koşullara karşı korur. Doğal bir içeriğe sahip olan bu takviye gıdayı güvenle kullanabilirsiniz.

Solgar Cranberry Extract With Vitamin C 60 Kapsülü Kimler Kullanabilir?

Solgar Cranberry Extract With Vitamin C 60 Kapsülü Kimler Kullanabilir?

Solgar cranberry C vitamini genel kullanıma uygun bir besin takviyesidir. Ancak bu ürünü kullanmadan önce doktora danışmanız önerilir. Özellikle 18 yaş altı ve hamile kadınlar, gıda takviyesi kullanmaya başlamadan önce bir uzman görüşü almalıdır. Önerilen kullanım dozu günde 2 kapsüldür. Doktor tarafından önerilen farklı bir kullanım şekli olmadığı sürece bu miktar aşılmamalıdır. Solgar 60 kapsül cranberry with vitamin C takviye edici bir gıdadır. Normal beslenmenin yerine geçemez. Aynı zamanda hastalıkları önlemek için ya da tedavi etmek için kullanılmaz. Dengeli ve sağlıklı beslenmenin yanında bu ürünü ek gıda olarak kullanabilirsiniz. Serin ve kuru yerlerde saklanan Solgar 60 kapsül cranberry with vitamin C, son kullanma tarihine kadar güvenle tüketilebilir. Son kullanma tarihi şişe üzerinde yer alır.

Solgar Cranberry Extract With Vitamin C Doğal mıdır?

Solgar 60 kapsül cranberry with vitamin C, bitkisel içeriklere sahip doğal bir üründür. Kaliteli ve faydalı ham maddelerin Solgar uzmanlığı ile işlenmesi sonucunda elde edilen bir takviye gıdadır. Askorbik asit olarak da bilinen C vitamini; kan damarlarında, kıkırdaklarda, kaslarda ve kemiklerde bulunan ve vücut bütünlüğü için son derece önemli olan kolajen proteinin üretiminde görev alır. Bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi de vardır. Düzenli kullanımda hissedilebilir bir etki yaratır. Solgar 60 kapsül cranberry with vitamin C yorumlarını Trendyol üzerinden okuyabilirsiniz. Bu ürünü kullanan gerçek kişilerin deneyimleri aracılığı ile merak ettiğiniz sorulara yanıtlar bulabilirsiniz. Ardından sadece birkaç tıklama ile sipariş oluşturmanız mümkündür. Solgar 60 kapsül cranberry with vitamin C, ödemenin tamamlanmasından kısa süre sonra adresinize teslim edilmek üzere kargoya verilir. Yıl boyu devam eden kampanyalar ve indirim fırsatları ile bu ürünü hesaplı bir şekilde satın alabilirsiniz.