Solgar Formula Vm 2000 30 Tablet

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
710,55 TL519 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
550 TL'ye 110 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
492,72 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Solgar Formula Vm 2000 30 Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Best Line Stores Satıcı Ünvanı: CELAL KONCA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5840807895400019 Vergi Kimlik Numarası: 5760131749
    Bu ürün Best Line Stores tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Solgar Formula Vm 2000 30 Tablet Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır. Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir. Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromasız
  • Form Tablet
  • Paket İçeriği 30'lu
  • Set İçerik Adeti Tekli
  • Hedef Sağlıklı Yaşam
Geri Bildirim Ver

Solgar Formula VM 2000 30 Tablet

Formula VM 2000 Solgar ürünü, modern insanın yaşam koşulları ve ihtiyaçları göz önüne alınarak üretilmiş bir gıda takviyesidir. Yetişkinlere özel olarak hazırlanmış Formula VM 2000 Solgar, yoğun hayat temposu içinde yaşayan herkesin ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineral ihtiyacını karşılar ve günlük rutinlerine devam etmelerini kolaylaştırır.

VM 2000 herhangi bir yapay koruyucu, tatlandırıcı ya da renklendirici içermez. Bileşiminde şeker ve tuz da bulunmaz. Formula VM 2000 Solgar süt ürünü içermez, veganların kullanımı için de uygundur.

Ürünün içeriğinde;

  • B1 (tiamin mononitrat), B2 (riboflavin), B3 (niasin), B6 (pridoksin hcl), B12 (kobalamin) vitaminleri ile beraber
  • C vitamini (l-askorbik asit), D vitamini (kolekalsiferol) ve E vitamini (d-alfa tokoferil süksinat) ve
  • Bakır, Çinko, Demir, Kalsiyum gibi mineraller bulunur.

Formula Vm 2000 30 Tabletin Kalitesi ve Kullanımı Nasıl?

Solgar Formula VM 2000 30 Tablet

Formula VM 2000 Solgar firması tarafından üretilmektedir. Amerika Birleşik Devletleri kökenli bir firma olan Solgar, 1947 yılından beri hizmet vermektedir. Üretiminde en kaliteli ham maddeleri kullanan firmanın ürettiği ürünler kullanıcılar tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır. Formula VM 2000 30 tablet yorum olarak da bu yönde geri dönüşler almaktadır.

Formula VM 2000 Solgar ürününün günde bir ya da iki tablet, tercihen yemeklerden sonra tüketilmesi tavsiye edilir. Ayrıca herhangi bir tedavi gören ya da bu yönde bir planı olan kişilerin, bu ürünü kullanmadan önce doktorlarına danışmaları önerilmektedir.

Formula VM 2000 Solgar, sağlığa zararlı bir madde içermez. Ancak ürün, Ayçiçeği ya da papatya benzeri çiçeklere alerjisi olan kişiler tarafından kullanılmamalıdır. Hamile ve emziren kadınların kullanması tavsiye edilmez.

Formula Vm 2000 30 Tabletin Faydaları Nelerdir?

Formula VM 2000 faydaları oldukça fazla olan bir üründür. Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonlarına katkı sağlar. Zengin besin içeren formülü, metabolizma faaliyetlerine yüksek düzeyde yarar sağlar. Formula V 2000 Solgar faydaları arasında, içeriğindeki B6 ve B12 vitaminleri sayesinde enerji oluşum metabolizmasına sağladığı katkı da sayılabilir.

Ürünün içerisinde 50’şer miligram B1, B2, B3, B12 vitaminler; 12,5 miligram da B6 vitamini bulunur. 150 mg C vitamini, 5 mcg D vitamini ve 100 iu E vitamini vardır. Ayrıca Bakır 0,75 mg, Betain hcl 12,5 mg, Biotin 50 mcg, Boron (aminoasit şelat, glisinat) 0,5 mg içeriğine sahiptir. Çinko 7,5 mg, Demir (bisglisinat) 5 mg, Doğal beta karoten 6 mg, Karotenoid karışımı (alfa karoten, lutein, zeaksantin, kriptoksantin) 114,5 mcg oranındadır.

Formula Vm 2000 30 Tablet Uygun Fiyatlı mıdır?

VM 2000 içeriği itibariyle çok zengin bir multivatimindir. Formülünde 13 vitamin ve 9 mineral bulundurur. Formula VM 2000 30 tablet içeren cam bir şişe içerisinde satılmaktadır. Ürün oda sıcaklığında saklanmalıdır. Formula VM 2000 nedir sorusunun karşılığını kullanımında sağladığı faydalarla verir.

Faydaları ve kalitesinin yüksekliğine rağmen Formula VM 2000 Solgar oldukça uygun fiyatlı bir üründür. Bu ürünü ülkemizin en güvenilir e-ticaret platformlarından Trendyol üzerinden en uygun fiyatlı şekilde edinebilirsiniz. 30 tablet içermesi ürünü uzun süre kullanımınızı sağlar. Bu sayede aynı üründen tekrar tekrar almak zorunda kalmazsınız. Aynı zamanda ürünün içeriğinden birden fazla vitamini aynı anda barındırması da her bir vitamin için ek takviye alma ihtiyacını ortadan kaldırır. Bu özellikleri ile de Formula VM tablet, oldukça ekonomik bir tercihtir.