Solgar Vm 2000 Multi Vitamin 60 Tablet

871 TL
(14,52 TL / tablet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (27)
550 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
709,09 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
773,77 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Solgar Vm 2000 Multi Vitamin 60 Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Best Line Stores Satıcı Ünvanı: CELAL KONCA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5840807895400019 Vergi Kimlik Numarası: 5760131749
    Bu ürün Best Line Stores tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Solgar VM 2000 MultiVitamin 60 Tablet ÜRÜN ÖZELLİKLERİ : 09/2025 Solgar VM 2000 MultiVitamin 60 Tablet Şeker içermez.Gluten,maya,buğday ve süt ürünleri gibi potansiyel alerjenleri içermez.Yapay aroma ve koruyucular kullanılmamıştır.Vegan ve vejetaryenler için uygundur. Kullanım Önerisi:Yetişkinler için, tercihen yemek zamanı günde 1 veya 2 tablet.Bol su ile alınız.İthalatçı: SOLGAR VİTAMİN SAĞLIK ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.LEVENT MAH. ALTZEREN SK.NO: 18 LEVENT/BEŞİKTAŞ-İSTANBUL

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromasız
  • Form Tablet
  • Paket İçeriği 60'lı
  • Set İçerik Adeti Tekli
  • Ek Özellik Vegan
  • Hedef Sağlıklı Yaşam
Geri Bildirim Ver

Solgar VM 2000 60 Tablet Multivitamin Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Gün içinde yorgun hissediyor ve bağışıklığınızı güçlendirmek istiyorsanız Solgar ile ihtiyacınız olan vitamin ve mineralleri kolayca alabilirsiniz. Solgar VM 2000 60 tablet multivitamin, güçlü içeriğiyle sağlıklı bir yaşam için ihtiyaç duyulan tüm besin değerlerine sahiptir. İlaç veya gıda yerine geçmeyen bu ürün, günlük yaşamda doğal yollarla alınması güç olan mineral ve vitaminleri içerir. Güçlü bağışıklık sistemi için ihtiyaç duyulan bu mineral ve vitaminler, Solgar ile kolay şekilde alınabilir. Tablet formunda tasarlanan takviye edici gıda, hastalıklara karşı daha dirençli bir metabolizmaya sahip olmanızı sağlayabilir. Aynı zamanda daha enerjik ve zinde hissetmenize yardımcı olabilir.

  • VM 2000 Solgar Aromasız Multivitamin
  • Günde 1 veya 2 Kez Alınabilen VM 2000 Solgar
  • Bir Bardak Su ile Doğrudan Ağızdan Alınan VM 2000 Solgar

VM 2000 Solgar - 60 Tabletin İçeriğinde Neler Var?

VM 2000 Solgar - 60 Tabletin İçeriğinde Neler Var?

Solgar VM 2000 60 tablet, güvenilir ve güçlü içeriği ile yaşam kalitesini artırmaya yardımcı olur. Tablet formundaki multivitamin, günlük yaşamda ihtiyaç duyulan önemli besin maddelerini içerir. Özellikle yaşam şekilleri ve çevresel koşullar ile zorlaşan mineral ve vitamin alımı, Solgar ile kolaylaşır. Sağlıklı bir yaşam için gerekli olan C ve D2 vitaminlerinin alımını sağlayabilir. Solgar VM 2000 multivitamin 60 tablet, tamamen doğal içeriği ile tüm besin değerlerini etkili şekilde almaya yardımcı olur. Tabletler; beta karoten, folik asit, biotin, iyot, krom, kalsiyum, inositol, bor, magnezyum ve manganez içerir. Ürün içeriğinde; kolin, demir, bakır, çinko, benatin, selenyum ve taurin de bulunur. Aynı zamanda bu ürün; B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, D2 ve E vitaminleri açısından da oldukça zengindir.

VM 2000 Solgar - 60 Tableti Kimler Kullanır?

Solgar VM 2000 60 tablet de son derece ilgi gören multivitamin çeşitleri arasında yer alır. Bu ürün, konforlu ve keyifli bir yaşam sürmek için takviye gıda olarak tercih edilir. Özellikle yetişkinlerin kullanımına uygun olan Solgar, yaşam kalitesini artırmak isteyenlerden ilgi görür. 14 vitamin, 10 mineral ve 3 amino asit içeren bu ürün, günlük stres ve zorluklarla başa çıkarmayı kolaylaştırır. Serbest radikallere karşı koruyucu şekilde formüle edilen VM 2000 60 tablet, yoğun çalışma temposuyla yeterli beslenemeyen kişilere önerilir. Bunun yanı sıra sürekli yorgun ve bitkin hissedenler de Solgar multivitamin kullanabilir. Bağışıklığını güçlendirmek ve hastalıklara karşı dirençli bir metabolizmaya sahip olmak isteyenler Solgar tablet alabilir. Ancak bu ürünün hiçbir zaman ilaç veya gıda yerine geçmeyeceği unutulmamalıdır.

VM 2000 Solgar - 60 Tablet Güvenilir mi?

Solgar, yıllardır koruduğu kalite ve güvenlik standartlarıyla kullanıcılarından tam not alır. Solgar VM 2000 60 tabletler, sağlığa zararsız geri dönüştürülmüş cam şişelerde satışa sunulur. Tabletlerin içeriği ise Türk ve Dünya sağlık standartlarına uygundur. Ancak daha güvenli ve konforlu kullanım için ürün içeriğine ve kullanım şekline özen göstermek gerekir. Soya içeren Solgar tabletler, şekersiz formülü ile her kesime hitap eder. Bu ürün, glüten intoleransı bulunan kişiler için son derece güvenlidir. Maya, buğday ve süt ürünleri içermeyen tabletler, alerjen etkiye sahip değildir. Bunun yanı sıra Solgar tabletlerin üretiminde; renklendirici, aroma, koku ve koruyucu kullanılmaz. Tamamen doğal içeriğe sahip tabletlerin bütün halde bol su ile yutulması gerekir. Yutmakta zorlananlar tableti ikiye bölüp alabilir. Ancak güvenlik için tabletlerin toz hâline getirilerek alınması önerilmez. Solgar VM 2000 60 tablet yorumları gerçek kullanıcıların deneyimlerini görmenizi sağlar. Siz de daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için önce yorumları inceleyerek Solgar tabletleri Trendyol’dan satın alabilirsiniz.