solingen collections Manyetik Mıknatıslı Takma Kirpik Tutucu Uygulama Aparatı Aleti Kirpik Cımbızı

49 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

solingen collections Manyetik Mıknatıslı Takma Kirpik Tutucu Uygulama Aparatı Aleti Kirpik Cımbızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MJKOREAN KOZMETİK Satıcı Ünvanı: EFERO KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0325118867400001 Vergi Kimlik Numarası: 3251188674
    Bu ürün MJKOREAN KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün manyetik kirpik uygulama aletidir. takma manyetik kirpikler ayrıca satılmaktadır. Mıknatıslı özel uçları sayesinde, manyetik kirpik setinizi kolayca uygulamanız için özel bir aparattır. Günlük kullanımda, özel günlerde her zaman pratik ve tek seferde kolayca uygulayabileceğiniz harika kirpikleriniz olsun. Takma kirpikler üzerinde ultra ince manyetik etki yaratan mıknatıs şeritler vardır. Üst kirpiği 2 takma kirpik arasına alarak mükemmel doğal ve pratik bir görünüm sağlar. Tutkal yok Eyeliner yok Acı yok Dakikalarca uğraşmak yok Kopan yapışan kendi kirpikleriniz yok Kimyasal madde yok Kirpiğinizi takma setin arasına gelecek şekilde tutturun. Işte hepsi bu kadar. Uygulama işlemi sadece bir kaç dk sürer ve gün boyu rahatlıkla kullanabilirsiniz. Takma kirpikte manyetik yani mıknatıs etkisi olduğundan siz istemeden asla çıkmaz, düşmez, ilk andaki dinamik, baş döndürücü etkisini kaybetmez, olmadık yerde hoş olmayan görüntülere sebep olmaz. Çıkartmak istediğinizde manyetik kirpiğin bir ucunu kaldırıp hafifçe çekerek, kendi kirpiklerinize zarar vermeden kolaylıkla çıkartabilirsiniz. Tutkal kalıntılarıyla uğraşmaya son!
Geri Bildirim Ver