Solo Test Zeka Oyunu

31,15 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
4. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
31,25 TL
Kurumsal Fatura
30,90 TL
Kurumsal Fatura
39,50 TL
Kurumsal Fatura
41,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Solo Test Zeka Oyunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AHİ MAĞAZA Satıcı Ünvanı: MUSTAFA İLHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4130895369800001 Vergi Kimlik Numarası: 4720223611
    Bu ürün AHİ MAĞAZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SOLO TEST + 7 DEN 77 YE HERKESİN ZEVKLE OYNAYACAĞI + ZEKA VE ÖN GÖRÜ OYUNU + EĞLENCELİ HER YERDE BU EĞLENCEYİ YAŞAYABİLİR AKRANLARINIZLA ÇOCUĞUNUZLA TORUNLARINIZLA TURNUVALAR DÜZENLEYEBİLİRSİNİZ.
Geri Bildirim Ver

Solo Test Zeka Oyunu

Neredeyse 50 yılı aşkın bir kökene sahip olan Solo Test zeka oyunu, günümüze kadar rağbet görüp popülerliğini hiç kaybetmemiştir. Eğlenirken gelişimi destekleyen kutu oyunları birçok kişinin favorileri arasındadır. Özellikle de zeka ve stratejiyle ilgili olanlar sıklıkla tercih edilir. Bu kategori altında yer alan Solo Test zeka oyunu da yıllardır her yaştan kişi tarafından ilgi gören bir seçenektir. Zaman içerisinde Solo test zeka oyunu oldukça popüler hale gelir, hatta bu nedenle birden fazla versiyonu ortaya çıkar. Yıllar içerisinde farklılık göstererek İngiltere’de ve Avrupa’da farklı şekilde oynanmaya başlanan bu klasik oyuna dilediğiniz zaman ulaşıp satın alabilirsiniz. Böylece aile toplantılarında ya da arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde keyifli vakit geçirmeniz mümkün olur.

  • Her an her yerde oynama imkanı
  • Tüm yaş grupları için uygun
  • Zeka geliştirici

Solo Test Zeka Oyununun Kuralları

Solo Test Zeka Oyununun Kuralları

Basit birkaç kuraldan oluşan bir oyundur. Kutu içerisinde 32 adet piyon yer alır. Bir de bu piyonların dizileceği ve plastik tahta bulunur. Tahta üzerinde delikler yer alır. Kutu içerisindeki piyonlar ortadaki delik boş olacak şekilde bu tahta üzerine yerleştirilir. Amaç, tahta üzerinde tek bir piyon bırakmak üzerine kuruludur. Tahta üzerindeki piyonların birbiri üzerinden geçirilmesi gerekir. Piyonlar sağa ve sola hareket edebilir ancak çapraz şekilde ilerleyemez. Üzerinden geçilen her piyon, tahtadan çıkarılır. Tahta üzerindeki piyon sayısının azaltılmaya çalışıldığı bir oyundur. Tahta üzerinde bir adet piyon kaldığında başarılı bir şekilde tamamlanmış olur. Solo test oyunu, düşünerek hareket edildiğinde başarılı sonuç elde edilebilir. Aksi halde tahta üzerinde çok sayıda piyon kalır ve kaybedebilirsiniz. Pratik yaptıkça gelişerek her seferinde daha iyi sonuç alabilirsiniz.

Yediden Yetmişe Herkes İçin Uygun Oyun

Yediden Yetmişe Herkes İçin Uygun Oyun

Basit kurallardan meydana gelen Solo Test zeka oyunu, her yaş aralığındaki kişiler için uygundur. Her ne kadar tek kişilik olarak bilinse de arkadaşlarınızla ya da ailenizle birebir turnuvalar düzenleyebilir, kazanan kişiyi ödüllendirebilirsiniz. Kendi aranızda rekabet ederken tahta üzerinde 1 adet piyonu kalan kişi kazanır. Böylece solo bir ürünle grup şeklinde eğlenceli vakit geçirilebilir. Ayrıca bu ürünün amacı 1 adet piyon sayısına ulaşılmasıdır. Bu nedenle oyun içerisinde bazı hesaplamalar ve stratejilerin geliştirilmesi gerekir. Mantıklı ve sonuç odaklı hamleler yapmak için kişiyi düşünmeye iter. Böylece küçük yaştaki çocukların analitik zekalarının gelişmesine yardımcı olur. Yaşlı kişiler için de beyin jimnastiği görevi görerek zihni dinç tutar. Farklı yaştan birçok kişiye hitap ettiği için ürün ailece etkinlik saatlerinde değerlendirebilirsiniz. Solo test zeka oyunu yorumları, görselleri ve özellikleri inceleyerek merak ettiklerinizi öğrenip kararınızı verebilirsiniz.

Solo Test Oyunu Fiyat Aralığı

Solo Test Oyunu Fiyat Aralığı

Solo Test zeka oyunu hem hesaplı hem de eğlenceli bir üründür. Oyun içerisinde sayısız hamle olduğu için hiç sıkılmadan uzun zaman boyunca vakit geçirilebilir. Farklı malzemeler kullanılarak yapılabilen solo zeka oyunu, genel olarak plastik malzeme kullanılarak elde edilir. Bu sayede de hesaplı ve dayanıklı bir ürün sunulur. Solo test oyunu fiyat politikası da tüm bu özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Aileniz ve arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde değerlendirebileceğiniz bir oyundur. Küçük olması sebebiyle de her yere taşınabilir ve ev içerisinde de çok fazla yer kaplamadığı için avantaj sağlar. Sahilde, parkta ya da gittiğiniz her yerde yanınızda götürüp keyifli vakit geçirmenizi sağlar. Trendyol üzerinden oynayanların görüşleri hakkında incelemeler yapabilir ve ürünü güvenle sipariş edebilirsiniz.