Solo Tuvalet Kağıdı 16'lı

175 TL
(10,94 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Solo Tuvalet Kağıdı 16'lı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: indirgetir Satıcı Ünvanı: BİLPA TİCARET VE SANAYİ İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0170001450700016 Vergi Kimlik Numarası: 1700014507
    Bu ürün indirgetir tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Solo Tuvalet kağıdı 16´Lı
  • Solo Tuvalet Kağıdı Suya Karşı Ultra Dayanıklı Yapısı Sayesinde Daha Kalıcı.
  • Hesabını Bilenler İçin “Hem Dayanıklı Hem Hesaplı” Çözüm!
  • Size Özel Fiyatı İle Mükemmel, çok ucuza
Geri Bildirim Ver

Solo Tuvalet Kağıdı 16'lı

Temizlik için kullanılan malzemelerin yapısal özelliği son derece önemli bir konudur. Özellikle insan teni ile temas eden ürünler sağlık açısından olumsuz etki oluşturmayan materyalden elde edilmelidir. Solo tuvalet kağıdı kaliteli materyalden tasarlanan son derece güvenilir bir temizlik malzemesidir. Tuvalet kağıdının sahip olduğu yüksek emicilik üstün bir kurulama sağlar. Yüksek sıvı emici yapısı ile ön plana çıkan ürün tek seferde tüketilen malzeme miktarının az olmasını sağlar. Ekonomik kullanım imkanı sağlayan ürün kaliteli özellikleri sayesinde sıklıkla tercih edilir. Yaprakların en ve boy ölçüleri son derece ideal boyutlara sahiptir. Bununla birlikte bir rulonun sahip olduğu ağırlıkta istenen miktardadır. Bu sayede bir rulo ideal uzunlukta malzeme sağlar. Siz de bu yüksek emiciliğe sahip olan ürünü güvenle satın alabilirsiniz.

  • Ultra dayanıklı
  • İdeal boyut
  • Kaliteli malzeme

Kaliteli Solo Marka Tuvalet Kağıdı 16'lı Özellikleri

Kaliteli Solo Marka Tuvalet Kağıdı 16'lı Özellikleri

Uzun süreli kullanım sağlayan tuvalet kağıdı çeşitleri sıklıkla tercih edilir. Yaprak özellikleri kullanım ömrü açısından son derece etkili bir konudur. Ruloların sahip olduğu fiziksel özellikler kullanım süresini etkiler. Solo tuvalet kağıdı 16’lı rulo içeriğiyle oldukça avantajlı bir pakettir. Parfümsüz bir model olan ürün, sağlık açısından olumsuz bir etkiye sebep olmaz. Rulo ve yaprak kalınlığı ideal boyutta olan malzeme, müşterilerin isteklerine ve ihtiyaçlarına uygun olacak şekilde tasarlanır. 16 adet rulo ile uzun süreli kullanım sağlayan tuvalet kağıdı kaliteli malzemeler kullanılarak tasarlanır. Ürünün yapımında kullanılan kağıt özellikleri son derece dayanıklıdır. Dayanıklı olmasının yanı sıra ekonomik bir kullanıma sahip olan ürün üstün kurulama sağlar. Hassas ciltler için de rahatlıkla kullanılabilen bu model oldukça güvenli bir yapıya sahiptir. Siz de hem kendiniz hem aileniz için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Kullanışlı Solo Marka Tuvalet Kağıdı 16'lı Yorumları

Kullanışlı Solo Marka Tuvalet Kağıdı 16'lı Yorumları

Solo markası tarafından tasarlanan tuvalet kağıdı 16’lı paket içeriği ile son derece kullanışlıdır. Kullanıldığı ortamda büyük fayda sağlayan ürün sıklıkla tercih edilir. Temel tuvalet malzemeleri arasında yer alan bu ürün temizlik açısından önemlidir. Günlük lavabo ihtiyacında sıklıkla aranan bir malzeme olan tuvalet kağıdı yapısal özellikleri bakımından dikkat çeker. İdeal yaprak kalınlığı sayesinde az miktarda kullanımında üstün kurulama sağlar. Katkı maddesi kullanılmadan hazırlanan malzemeler sağlığı tehdit eden bir materyal içermez. Hijyenik bir tuvalet kullanımı için gerekli olan tuvalet kağıdı ultra dayanıklı yapısıyla yüksek seviyede su emer. Temizlik açısından kolaylık sağlayan bu malzemeler düşük miktarda kullanımda da yeterli olur. Bu sayede tasarruflu bir kullanım sağlayan ürün sıklıkla tercih edilir. Siz de Solo tuvalet kağıdı 16’lı yorumları ile gerçek müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz.

Avantajlı Solo Marka Tuvalet Kağıdı 16'lı Fiyatı

Avantajlı Solo Marka Tuvalet Kağıdı 16'lı Fiyatı

Avantajlı kullanım sağlayan malzemeler tasarruf açısından büyük önem taşır. Kağıt gibi ağaçlardan elde edilen malzemelerin kullanım miktarları konusunda dikkatli olmak çevresel duyarlılık açısından önemlidir. Solo tarafından hazırlanan tuvalet kağıdı ultra emici yapısı ve suya karşı dayanıklı olma özelliği sayesinde tasarruflu kullanım imkanı sağlar. Çevreye duyarlı kişiler tarafından sıklıkla tercih edilen ürün son derece kalitelidir. Günlük hayatta sıklıkla ihtiyaç duyulan bu ürün tuvalet için vazgeçilmezdir. Dış alanlardaki umumi bölgeler içinde son derece önemli olan bu temizlik malzemesi hijyenin sağlanmasına katkıda bulunur. Paket içeriği bakımından ideal miktara sahip olan bu ürün oldukça kullanışlıdır. Solo 16’lı tuvalet kağıdı fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. Pakette yer alan malzeme miktarı ve kağıt özellikleri fiyatları büyük ölçüde etkiler. Siz de bu avantajlı paketi Trendyol’dan satın alabilirsiniz.