Şönart 23 Nisan Özel 36 Lı Tohumlu Kurşun Kalem Ahşap Kitap Ayracı Ve Ahşap Anahtarlık Hediyeli

1.180 TL
(32,78 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Şönart 23 Nisan Özel 36 Lı Tohumlu Kurşun Kalem Ahşap Kitap Ayracı Ve Ahşap Anahtarlık Hediyeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EmporiumShop Satıcı Ünvanı: ÖMER FARUK PINAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7290642007
    Bu ürün EmporiumShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 29 EKIM CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINA ÖZEL TOHUMLU KURŞUN KALEM.ÇOK ÇEŞİTLİ ATATÜRK GÖRSELLERİ,ÖZLÜ SÖZLERİ 6 FARKLI 100.YIL LOGOSU, KALIN KUŞE ETIKETLE (7cmx5cm) KIRMIZI BEYAZ PAMUK IPLIK ILE ÖZEL TASARLANMIŞ OLUP,ÖGRENCILERINIZE,ARKADAŞLARINIZA,ÇOCUKLARINIZA,ÇALIŞANLARINIZA ÇOK ANLAMLI BIR HEDIYE OLACAKTIR. ÇEŞİTLİ ADETLERDE SATIŞA SUNULMUŞTUR MAGAZAMIZDA INCELEYEBILIRSINIZ... KALEMLERDEKİ TOHUMLARI 3 GÜN KAGIT HAVLU ARASINDA SU PÜSKÜRTEREK NEMLİ VAZİYETTE YUMUŞATINIZ.DAHA SONRA SAKSINIZA 1 CM GEVŞEK TOPRAK ALTINA EKİP HERGÜN SU PÜSKÜRTME ŞEKLINDE NEMLENDIREREK ÇİMLENDİRİNİZ.TOHUM ÇEŞİTLİĞİNE GÖRE 1 İLE 4 HAFTA ARASINDA FİLİZLENME OLACAKTIR..TOHUMLARI HİÇBİR ŞEKİLDE AĞIZA SOKULMAMALI VE YUTULMAMALIDIR.

Ürün Özellikleri

  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver