1
Pasta Cila kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Sonax Hızlı Cila 500 ml

315 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sonax Hızlı Cila 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sonax Shop Satıcı Ünvanı: AUTON OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0103017371300017 Vergi Kimlik Numarası: 1030173713
    Bu ürün Sonax Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Sonax Hızlı Cila 500 ml 288 200

Sonax Hızlı Cila 500 ml yenilikçi formülü ve yumuşak, iz bırakmayan karnauba cila parçacıkları sayesinde, hafif yıpranmış boya yüzeylerini mükemmel bir şekilde temizleyerek parlak bir yüzey ve uzun süreli koruma sağlar. Ayrıca aşınmış kauçuk ve plastik parçaları aydınlatır ve korur. Aynı zamanda cilalı ürünlere parlaklık verir, bakımını yapar ve korur. Ahşap ve seramik yüzeyleri çizikleri giderir ve parlatır. Plastik ve kauçuk eşyalara parlaklık ve koruma sağlar. Mobilya ve plastik yüzeylerdeki matlığı ve renk solmasını gidererek mükemmel parlaklık ve rahat uygulama sağlar. Sonax Hızlı Cila 5 lt solvent içermeyen koruyucu yüzey cilası olarak öne çıkar ve etkili temizlik sağlar. Üstün formülü ve iz bırakmayan yumuşak parlatıcı partikülleri sayesinde aşınmış boya yüzeylerini mükemmel bir şekilde temizleyerek göz alıcı bir parlaklık ve uzun süreli koruma sağlar.

  • Farklı Alanlarda Kullanım
  • Göz Alıcı Parlaklık
  • Yüzeyin Korumasını Arttırıcı

Sonax Hızlı Cila 5 lt Kullanımı

Sonax Hızlı Parlatıcı ve Koruyucu Cila 500 ml tüm yüzeylerdeki ürünlerin parlak kalmasını ve yeni gibi parlamasını isteyen kullanıcılar içindir. Sadece boyalı yüzeyleri değil, aşınmış kauçuk ve plastik parçaları da aydınlatır ve korur. Ahşap yüzeylerdeki küçük çizikleri giderir. Mat, solgun görünümden hoşlanmayan ve mobilyalarının ömrünü uzatmak isteyenlerin beğenisini her daim kazanmayı başaran bu ürün aynı zamanda her daim elinizin altında bulunarak da tüm beklentilerinizi en ideal seviyede karşılamayı başarıyor. 500 ml olan ürün içeriği uzun süreli kullanım imkânı sağlıyor. İçerdiği carnauba bitki özü sayesinde evlerde, ofislerde, arabalarda, seyahatlerde, motosikletlerde, bisikletlerde, teknelerde ve yatlarda vernik, ahşap ve tüm yüzeylerde rahatlıkla kullanılabiliyor. Sonax Hızlı Cila 500 ml yorumları noktasında da her daim olumlu geri bildirimler alarak tüm yüzeylerdeki kalitesini tekrar tekrar kanıtlamış olmayı başarıyor.

Sonax Hızlı Cila 5 lt Özellikleri

Sonax Hızlı Cila 500 ml özellikleri noktasında mobilya ve ferahlatıcı yüzeylerdeki renk solmasını ve donukluğu gidererek parlaklık verir. Sprey şişesinde pratik uygulaması sayesinde tüm yüzeye eşit olarak dağılır ve ürün uygulama miktarından tasarruf sağlar. İnsan sağlığına ve tüm evcil hayvanlara ve çevreye hiçbir şekilde zarar vermeyen bileşenlerden meydana gelen formülü, her yüzeyde gönül rahatlığıyla kullanılmasına olanak sağlar. Sonax Hızlı Cila 500 ml kullanımı çok kolay bir şekilde gerçekleşiyor. Ürün kullanılmadan önce iyice çalkalanır. Yaş veya kuru boya üzerine lokal olarak püskürtülür. Nemli bir sünger veya bezle yüzeye eşit olarak dağıtılır ve hemen yumuşak ve temiz bir bezle silinir. Camın üzerine yapıştırırken, çizgi olmaması için dikkatlice silmek gerekir. Bir alan için 2 ila 3 sprey yeterlidir. İhtiyaca göre sprey sayısı azaltılabilir.

Sonax Hızlı Cila 5 lt Fiyatı

Sonax Hızlı Cila 500 ml kullananlar ünlü otomobil markalarının ilk tercihi olan bu ürünü kullanarak büyük konfor ve pratik özellikler ile buluşuyor. 40’tan fazla ülkede bulunan marka, birçok büyük otomotiv markası ile çözüm ortağı olarak hareket etmektedir. Bu cila, aracınızın boya yüzeyine sıvı veya cila şeklinde sürülen bir ciladır ve etkisi klasik araba cilalarına veya boya sistemlerine göre çok daha kısadır. Tüm boyalı yüzeylerdeki kararma, aşınma ve yüzey çizgilerini mükemmel şekilde temizler. Uzun süreli toz direnci sağlar. Üstün özelliklere sahip olan cila kullanım kolaylığı, hızlı etkisi ve geleneksel cilalara göre daha uygun fiyatı sayesinde aracının parlaklığına önem verenler için son derece ideal bir üründür. Solvent kullanmadığı için boyalı yüzeydeki boyayı çözmeden aracınızı cilalamak için rahatlıkla kullanılabilir. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.